10 Octombrie, 2025, 03:54:11 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: pasesc pe scari  (Citit de 8584 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

23 Iulie, 2006, 12:39:15 p.m.
Citit de 8584 ori

oblivion

buna!
sunt fericita ca in sfarsit am avut curajul sa ma inregistrez aici.
citesc forumul de mai mult timp, si sunt uimita ca inca mai exista oameni sensibili pentru care conteaza iubirea si care sunt gata sa isi impartaseasca experientele cu ceilalti..
So, so you think you can tell Heaven from Hell,
blue skies from pain.
Can you tell a green field from a cold steel rail?
A smile from a veil?
Do you think you can tell?

23 Iulie, 2006, 01:26:47 p.m.
Răspuns #1

Strumfita

Bine ai venit !!!  :D Suntem intotdeauna fericiti cand se mai alatura unii si altii acestei frumoase comunitati  ;D.
   Succes la scris si sa fi iubita ..!!!
   Pupicei  :-* :-*
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

23 Iulie, 2006, 03:11:51 p.m.
Răspuns #2

black rose

bgun venit.....iti urez mai cu intarziere...si spor la scris...abia astept sa va dcu ce ne vei incanta
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

23 Iulie, 2006, 03:53:23 p.m.
Răspuns #3

catty

buna..bine ai venit pe la noi..sper sa ramai cat mai mult!!!
curaj..intradevar iti trebuie putin curaj sa iti deschizi sufletul spre frumos ...
am citit deja un post al tau...felicitari pt povestea de dragoste ce o traiesti..sper sa iti aduca numai multumire si implinire..zambete si raze calde de soare care sa va imbratiseze pe amandoi...
dar..imi permit sa iti atrag atentia asupra unu lucru...nu gandi ca nu trebuie sa faci nimik pt aceasta dragoste....nu lasa lucrurile sa vina de la sine ca e posibil sa nu apuce pe calea care tu ti-o doresti...ghideaza-le continuu
multa multa fericire iti doresc si sa ne impartasesti si noua din ea!

23 Iulie, 2006, 11:07:41 p.m.
Răspuns #4

ONLY DESIRE

bine ai venit....pe mine m-ai impresionat in mod placut! am impresia ca esti din galati! ;D..frumos oras!
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

24 Iulie, 2006, 11:39:23 p.m.
Răspuns #5

oblivion

multumesc pentru primirea calduroasa :) :-* :-* :-*
intr-adevar sunt din galati, Only U, tu de unde esti?
ce ti se pare frumos la galati?
blue skies from pain.
A smile from a veil?

25 Iulie, 2006, 10:08:10 a.m.
Răspuns #6

ONLY DESIRE

mi se pare frumos totul...pentru ca este orasul unde am vazut pentru prima oara lumina zilei,orasul care ma reprezinta si care ma defineste intr-o oarecare masura!sunt galateanca,draga mea! :-* :-*
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

25 Iulie, 2006, 10:10:46 a.m.
Răspuns #7

charlie

citesc forumul de mai mult timp, si sunt uimita ca inca mai exista oameni sensibili pentru care conteaza iubirea si care sunt gata sa isi impartaseasca experientele cu ceilalti..

ha. nu uita un lucru. fiecare avem secrete. unele vor merge cu noi in pamant.

PS: welcome....

sunt galateanca[...]

deocamdata...
You believe but what you see
You receive but what you give

25 Iulie, 2006, 10:17:14 a.m.
Răspuns #8

ONLY DESIRE

de ce deocamdata?chiar nu am de gand sa plec din Galati! :D :P

25 Iulie, 2006, 10:24:00 a.m.
Răspuns #9

charlie

You believe but what you see
You receive but what you give

25 Iulie, 2006, 10:26:26 a.m.
Răspuns #10

ONLY DESIRE

intr-adevar...nu stim niciodata unde duc cararile vietii!insa atat timp cat tine numai de mine.....galateanca raman! ;) :) :P

25 Iulie, 2006, 08:49:55 p.m.
Răspuns #11

oblivion

ma bucur ca esti galateanca, si eu imi iubesc orasul...
parerea mea:ramai galateanca toata viata, chiar daca te muti in alt oras
blue skies from pain.
A smile from a veil?

26 Iulie, 2006, 10:50:04 a.m.
Răspuns #12

Lady Allia

Bine ai venit alaturi de noi... draga noastra galateanca  :).
Ma bucur ca ai pasit pe scarile catre frumusetea sufletului si a iubirii..., deoarece sunt singurele care ne duc catre adevarata fericire in viata... Iubirea si sufletul sunt adevaratele noastre bijuterii...cele care ne fac sa stralucim.
Eu iubesc Galatiul in mod deosebit, deoarece acolo Dumnezeu a vrut sa se nasca cea mai frumoasa Raza de Soare..., prima si ultima raza de soare care stie sa straluceasca atat de frumos...sora mea Sunshine..., pe care o iubesc din tot sufletul meu... :-*.
Imi doresc din suflet sa te simti bine alaturi de noi..., sa ne ierti daca uneori "mai sarim calul" si ne luam la parabole  :) ;D :), dar sa stii ca aici suntem o familie adevarata cu tot ce inseamna acest lucru...! :-*

27 Iulie, 2006, 08:02:19 a.m.
Răspuns #13

oblivion

multumesc ca m-ai primit atat de cald, lady allia, in familia voastra
si eu iubesc galatiul pentru ca m-a lasat Cel De Sus sa deschid ochii in el, si cu timpul am invatat sa deschid ochii si asupra lui  :D am descoperit atatea locuri frumoase in orasul meu in care credeam ca poti vedea numai cladiri scorojite si fumul combinatului; dar mai presus de asta, ma leaga atatea amintiri frumoase de el incat il voi purta intotdeauna cu mine, oriunde m-as duce, ca pe un urias pseudopod, ca pe un apendice in forma unui tobogan pe care pot aluneca in lacul memoriei
blue skies from pain.
A smile from a veil?

27 Iulie, 2006, 10:46:24 a.m.
Răspuns #14

Lady Allia

...Frumos!...Tare frumos ai spus si ai descris ceea ce simti pentru orasul copilariei si al sufletului tau... Nu ai facut altceva decat sa pui pe hartie cel mai frumos tablou pictat de un suflet minunat... Eu iti multumesc pentru ca ai ramas fata draga !  :-*