10 Octombrie, 2025, 05:05:26 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: V-ati mai iubi persoana iubita, daca aceasta ar avea un accident?  (Citit de 12713 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

01 August, 2006, 03:11:19 p.m.
Răspuns #15

B3b3

??? foarte greu de dat un raspuns ,categoric da....e atat de simplu sa gandim asa acum cand nu trecem printr o situatie dificila, insa ma intreb cum ar suna raspunsul de la o persoana care traieste o astfel de experienta.... :'(
Cel care are incredere in el va castiga increderea celorlalti!

09 August, 2006, 09:23:59 p.m.
Răspuns #16

black rose

e foarte greu de raspuns...pt ca asta ar insemna sa-ti sacrifici viata si o parte din fericirea ta pt cel de langa tine...insa DA eu,subsemnata blackrose, voi iubi mereu persoana de langa mine indiferent de ce va pati...pt k adevarata fericire este alaturi de EA, jumatataea inimii tale...indiferent de ce va fi...si mi se pare normal sa ramai alaturi de ea
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

14 August, 2006, 05:35:16 p.m.
Răspuns #17

Escu

Global Moderator
unii dintre oameni judeca dupa aparente, sunt de parere ca trebuie sa acordam o sansa oricui.si ca sa va raspund la intrebarea topicului...
love pana dupa moarte de la - la + infinit
Let's put a smile on that face!

14 August, 2006, 11:44:57 p.m.
Răspuns #18

Zamolxis

Vizitator
Intr-o lume nefireasca, cei ancorati in firesc sufera.

O dragoste adevarata transcede barienta aparentelor fizice... si in plus, va repet.. primatul sufletului asupra trupului. Stiu ca acest mesaj vechi de "n" milenii e extrem , extrem de greu de digerat acum, poate mai greu de digerat decat in acele vremuri. Dar daca vreti sa fiti oameni in adevaratul sens al cuvantului, trebuie sa faceti acest efort...

Mai ales voi, fetelor... bate un vant rau in tara asta... multe idei luate de pe la straini... pretentii, materialism... astea nu sunt lucruri placute, nici frumoase, si nici nu va fac cinste... La fel si voi, baietii... sunteti prea inselati de aparente... prea priviti dupa fetele cele mai frumoase ignorand sufletele triste ce va asteapta langa voi, gata sa va ofere o dragoste pe viata...

grait-a Zamolxis

31 August, 2006, 11:31:44 p.m.
Răspuns #19

Bestiutza

Acum depinde si de persona accidentata....daca ea nu sar schimba si ar ramane aceasi las iubi....dar daca nu te-ar lasa si siar lua vrun viciu si de aici ar incepe violentza....nu cred.Nu as accepta sa stau langa o persoana care ar profita de mine

01 Septembrie, 2006, 03:40:11 p.m.
Răspuns #20

pokemon

Da...as iubi o si poate mai mult decat in prezent(daca se poate  :) ) Iar cei care nu sr ramene langa acea persoana..nu pot spune ca au iubit o vreodata...Asta cred ...
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

22 Septembrie, 2006, 08:55:10 p.m.
Răspuns #21

angel_alys

Da....mai mult decat orice pe lumea asta conteaza IUBIREA si EL...si NIMIC nu m-ar putea face sa-i las in urma...si daca ar vrea sa ma indeparteze de langa el, m-as face ca nu aud...iubirea de exista intre noi nu poate fi limitata...

As ramane acolo pana cand Cerul si timpul va decide,il-as iubi si l-as pretui pana la ultima mea rasuflare...
E al meu si nimic nu se compara cu el

23 Septembrie, 2006, 03:56:47 p.m.
Răspuns #22

Escu

Global Moderator
Let's put a smile on that face!

25 Septembrie, 2006, 09:25:09 p.m.
Răspuns #23

serenity82

DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA la bine si la rau exact cum se spune. din contra atunci as iubi-o mai mult si mai intens. nu conteaza decat sa fie langa mine. dar nu ii doresc sa i se intample ceva. ma repede as renunta la mine si viata mea numai sa fie fericit. as da totul pentru el indiferent ca merita sau nu doar pentru ca IL IUBESC ::)
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.