10 Octombrie, 2025, 05:42:01 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Fascinatia  (Citit de 3556 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

26 Iulie, 2006, 11:19:09 p.m.
Citit de 3556 ori

Lorelei

M-am oprit la topicul asta despre fascinatie, pentru ca mie mi se pare "ingredientul" cel mai important al unei relatii. Atunci cand o persoana te fascineaza, gaseste tot timpul ceva nou si neasteptat, fie profund, fie frivol, dar ceva neobisnuit de spus, de facut (si o face in mod natural, necautat, nefortat), exercita o atractie irezistibila constanta care pastreaza relatia vie, spumoasa, plina! Exista oameni fascinanti, insa sunt rari, nu stiu daca sunt fascinanti in general sau doar fiecare dintre noi rezoneaza la ceva anume, insa pe mine omul care reuseste sa ma fascineze in mod cvasi-constant m-a cucerit definitiv. Pana la urma pericolul cel mai mare al unei relatii de durata nu devine rutina? De aceea tipul asta de sclipire, care nu inseamna nici cultura cu carul, nici inteligenta geniala, ci numai o minte sclipitoare tot timpul in miscare, tot timpul cautatoare de nou si de inedit este absolut fascinant si incantator.

Pentru voi cat este de important sa va fascineze omul de langa voi?
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

27 Iulie, 2006, 03:58:22 p.m.
Răspuns #1

ONLY DESIRE

sunt de acord cu tine:o relatie in care nu exista fascinatie nu exista cu adevarat! daca persoana de langa tine nu te fascineaza,daca stii mereu ce va face,ce va spune..daca e ca o carte deschisa pentru tine...interesul pentru persoana respectiva dispare;ramane obisnuinta,atasamentul....adica doar ideea de relatie! eu ma plictisesc foarte repede....chiar si de mine;simt nevoia sa fac schimbari tot timpul,chiar si la propria persoana.....asadar e usor de imaginat faptul ca astept acelasi lucru si la persoana iubita.daca o persoana reuseste sa ma fascineze...nu o voi uita foarte usor!
nu exista o reteta...un standard in ceea ce priveste lucrurile ce ne fascineaza la o persoana:depinde de personalitatea fiecaruia,de conjunctura chiar,de starea emotionala acestuia si de varsta bineinteles.
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

27 Iulie, 2006, 08:31:32 p.m.
Răspuns #2

Escu

Global Moderator
la baza fascinatiei sta in primul rand imaginatia...unii dintre noi iubesc in felul lor...dar nu au pic de imaginatie...iar altii...au prea multa imaginatie...e ca o se cure cu 2 taisuri cateodata...
fara fascinatie...o relatie s-ar duce pe apa sambetii...devii monoton...oricat de mult iubesti...la un moment dat o sa vrei mai mult...
Let's put a smile on that face!