10 Octombrie, 2025, 07:59:27 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: CINE ESTE DIN BUCURESTI ?  (Citit de 35934 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

27 Iulie, 2006, 10:09:22 p.m.
Citit de 35934 ori

Miss M.

Lansez o provocare !!! Cine este din Bucuresti ?... Hai sa ne adunam la un pahar de vorba !!!  ;) Si poate dupa asta ii convingem pe toti ceilalti sa stabilim o intalnire bigggg intre membrii acestei dragi lumi care se numeste lovetime !
Pupici la toata lumea !!!
" Da-mi , Doamne , seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul sa schimb ceea ce se poate si intelepciunea sa inteleg diferenta ! "

27 Iulie, 2006, 10:19:21 p.m.
Răspuns #1

charlie

You believe but what you see
You receive but what you give

27 Iulie, 2006, 10:29:29 p.m.
Răspuns #2

anushca

Vizitator
 ::) 2 (daca ma primiti :-[ )

27 Iulie, 2006, 10:38:45 p.m.
Răspuns #3

Miss M.

Heyy sunt surprinsa Charly ... bineinteles ca te primim Anushca !
Hai , hai cine mai doreste , cine mai pofteste ? ...
Lista ramane deschisa ...
" Da-mi , Doamne , seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul sa schimb ceea ce se poate si intelepciunea sa inteleg diferenta ! "

27 Iulie, 2006, 10:39:32 p.m.
Răspuns #4

viulian

Administrator

27 Iulie, 2006, 10:53:00 p.m.
Răspuns #5

Miss M.

wow ... hai ca devine tot mai interesant ... pe buneee chiar ar fi super sa ne vedem undeva la o cafea face to face :) :)

28 Iulie, 2006, 08:36:07 a.m.
Răspuns #6

charlie

4. Iuliana (dar mai intai sa se intoarca)

edit: am impresia ca s-a intors.
« Ultima Modificare: 28 Iulie, 2006, 04:10:45 p.m. de dead to the world »
You believe but what you see
You receive but what you give

29 Iulie, 2006, 06:05:09 p.m.
Răspuns #7

bogdan03

si eu si eu..stiu ca sunt cam necunoscut ..da....mai vedem

29 Iulie, 2006, 07:12:58 p.m.
Răspuns #8

Miss M.

Nu-i problema Bogdan ... everyone is invited !!!

29 Iulie, 2006, 07:16:48 p.m.
Răspuns #9

catty

cu o mica intarziere ma anunt si eu :P
ce crdeai mada ca scapi de mine?
:P

29 Iulie, 2006, 07:25:35 p.m.
Răspuns #10

Miss M.

:) :) :) Aoleoo tocmai de tine am uitat mami ... ma bucur ca nu scap :P

30 Iulie, 2006, 01:04:56 p.m.
Răspuns #11

curtezanu

Se pun si planurile de viitor? :) sper ca in octombrie sa fiu si eu prin bucuresti la un master... daca imi tineti pumnii, vin si eu cu voi la o cafea...
Sunt acelasi eu, cu o privire poate mai trista si cu un zambet poate mai sters... indeajuns de romantic sa mai visez si indeajuns de matur sa stiu ca nu pot trai doar din ele...

30 Iulie, 2006, 04:43:25 p.m.
Răspuns #12

catty

sper sa nu se intample si cu acest topic ce s-a intamplat si cu restul celor deschise pe tema intalnirilor:(
eu zic sa propunem ceva concret si curand ca daca lasam de pe uni pe altii in cel mai fericit caz poate ajungem sa ne intalnim si cu curtezanu(nu te supi..dar eu as vrea in oct sa nu fie prima intalnire)
asa ca...eu propun..voi veniti cu pareri..
sambata urmatoare  ;D
locul consider ca ar trebui sa fie destul de usor de ales..
dupa parerea mea un loc bun pt asa ceva ar fi tonka caffe(sper ca asa se scrie) de la romana
mi-ar placea mult sa fiti deacord

30 Iulie, 2006, 04:58:46 p.m.
Răspuns #13

Miss M.

Mami ceva cat de cat concret am vb cu Iulian , adica locul ar fi restaurantul Shorley (el a propus si eu am fost de acord) e mai linistit , in aer liber , servire ca lumea , preturi bune ; la Romana mi se pare cam agitatie si cam scumputz ... sorry . Privind data stii ca eu nu pot sub nici o forma in week-end ... asa ca va fi in cursul acestei saptamani ... vedem in functie si de ceilalti .

30 Iulie, 2006, 05:10:57 p.m.
Răspuns #14

catty

ok mami..
credeam ca discutiile se fac deschis de aceea mi-am permis sa propun...
in fine
cand zice-ti voi