11 Octombrie, 2025, 02:29:14 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: CINE ESTE DIN BUCURESTI ?  (Citit de 36038 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

02 August, 2006, 11:24:47 p.m.
Răspuns #75

charlie

trag linie si zic: asteptam urmatoarea reuniune.

sper ca si ceilalti care au fost (si cei care nu au ajuns) sunt de acord cu mine.
You believe but what you see
You receive but what you give

02 August, 2006, 11:28:00 p.m.
Răspuns #76

serenity82

da da abia astept. multumiri celor care au venit si rusinica celor care nu au venit si nici nu au anuntat.  :P
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

03 August, 2006, 12:01:03 a.m.
Răspuns #77

catty

imi pare super rau ca nu am putut sa vin :( si sry ca nu am anuntat dar am aflat si eu f tarziu ca nu mai vin :'(
sper sa se mai organizeze intalniri si poate nu la ore asa inaintate si atata de departe de mine:(
nu ne povestiti si noua mai multe?ca suntem curiosi(eu una:P)
va pupicesc si sry inca o data

03 August, 2006, 10:49:01 a.m.
Răspuns #78

viulian

Administrator
Ok no problemo - ne vom mai vedea si vom anunta din timp :)

03 August, 2006, 01:24:34 p.m.
Răspuns #79

ONLY DESIRE

he he dragilor..sa ne povestiti si noua cum a fost! ;D
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

04 August, 2006, 12:45:39 a.m.
Răspuns #80

|ngerMorT

Da, nici eu nu am mai ajuns  :-\ ...l-am rugat pe rpietenul meu sa anunte si mi-a zis ca i-a dat mesaj lui Iulian. Mi s-a facut rau in mijlocul strazii...ma intorceam de la facultate unde ma dusesem sa ma inmatriculez si am picat pe jos  :-\ Am avut noroc cu un tip care era la stop ca a tras pe dreapta, mi-a dat apa si a stat cu mine pana mi-am revenit, dupa care m-a dus si spre casa. Dar a fost groaznic!  :'( E bine ca mai exista si astfel de oameni...pentru ca de mulet ori am impresia ca poti sa mori in mijlocul intersectiei si nu te baga nimeni in seama...
Imi pare rau ca nu am venit  :(
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

04 August, 2006, 09:00:54 p.m.
Răspuns #81

serenity82

Lasa recuperezi alta data. pentru moment ma bucur ca esti bine si ca nu ti s-a intamplat nimic rau. mai organizam noi o intalnire :)
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

04 August, 2006, 09:02:21 p.m.
Răspuns #82

charlie

05 August, 2006, 01:22:34 p.m.
Răspuns #83

bogdan03

off imi pare rau ca nu am putut veni da a trebuit sa plec din tara si nu am avut unde verifica netu asa ca nu am mai vazut mesajul....
ne vedem data viitoare..si cum a fost? unde vati intalnit mai exact.. cati ati fost?

08 August, 2006, 08:34:44 a.m.
Răspuns #84

sunshine

copii, copii, maine la 13.30 sosesc in gara de nord, si stau 3 ore pana plec la craiova, daca aveti liber, va rog veniti la o cafea, la mc donalds, va astept  :-*
« Ultima Modificare: 08 August, 2006, 01:32:03 p.m. de sunshine »
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

08 August, 2006, 03:19:43 p.m.
Răspuns #85

charlie

daca nu gresesc, tu vorbesti de R876 cu plecare din Galati la 9.20 si sosire in Bucuresti la 13.17. apoi, in al doilea rand, de A1823 cu plecare din Bucuresti la 16.45 si sosire in Craiova la 19.33.

gresesc ?

08 August, 2006, 03:41:30 p.m.
Răspuns #86

sunshine

nu si da, cel de bucuresti e bine, dar in craiova ajunge la 17.33, nush la ce ora pleaca din B.
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

08 August, 2006, 06:40:33 p.m.
Răspuns #87

serenity82

bine mei ca sti tu mersul trenurilor  :P. daca reusesc sa ma trezesc pana atunci poate ne vedem ce zici sunshine?

08 August, 2006, 07:32:19 p.m.
Răspuns #88

charlie

nu trebuie sa sti mersul trenurilor... ci doar sa te uiti aici.

dar stiai si tu asta.

23 Septembrie, 2006, 05:54:29 p.m.
Răspuns #89

charlie

merge urmatoarea pe la jumatatea lui Octombrie ?