10 Octombrie, 2025, 10:01:14 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: CINE ESTE DIN BUCURESTI ?  (Citit de 35953 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

09 Noiembrie, 2006, 12:11:59 a.m.
Răspuns #135

|ngerMorT

zise Escu suparat...
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

09 Noiembrie, 2006, 08:25:52 a.m.
Răspuns #136

catty

char asa escu..chiar nu ai cu cine sa te intalnesti? :-X

09 Noiembrie, 2006, 11:25:33 a.m.
Răspuns #137

Escu

Global Moderator
am cu cine ma intalni, sunt cativa oameni calumea aici pe site, dar daca as vrea sa ma intalnesc..nu as posta aici locul si ora..
parera mea
Let's put a smile on that face!

09 Noiembrie, 2006, 11:39:07 a.m.
Răspuns #138

|ngerMorT

Escu eu cred ca ar trebeui sa-ti faci frumos in yaho messenger un grupulet numit "Lovetime" (in caz ca nu ai deja) si sa-i inviti pe acei cativa oameni calumea acolo...ca tot vroiai tu separeu. Forumul asta nu se doreste a fi pentru un grupulet, ci pentru toata lumea. parerea mea
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

09 Noiembrie, 2006, 11:42:43 a.m.
Răspuns #139

charlie

Forumul asta nu se doreste a fi pentru un grupulet, ci pentru toata lumea. parerea mea

tocmai de aia se vorbeste aici de o intalnire "mare" intre forumistii.... bucuresteni  ;D
You believe but what you see
You receive but what you give

09 Noiembrie, 2006, 11:44:08 a.m.
Răspuns #140

furia ingerului

Vizitator
faina gandire Escu-le, faina nevoie mare.

09 Noiembrie, 2006, 12:51:55 p.m.
Răspuns #141

|ngerMorT

Exact asta ziceam si eu nimeni  ;). Eh...se pare ca parerile sunt impartite.

09 Noiembrie, 2006, 01:07:51 p.m.
Răspuns #142

Escu

Global Moderator
nu stiu de ce va atacati atat...nu am dat nume...poate cu voi m-as intalni...cu altii nu....asta gandesc si nu mi-e rusine.sunt genul de om care spune verde in fata totul.

09 Noiembrie, 2006, 01:19:55 p.m.
Răspuns #143

Escu

Global Moderator
PS: nu vreti sa va fac liste si sa va si spun ce cred despre fiecare in parte
« Ultima Modificare: 09 Noiembrie, 2006, 01:22:41 p.m. de Escu »

09 Noiembrie, 2006, 01:58:56 p.m.
Răspuns #144

furia ingerului

Vizitator
nu e nevoie Escu-le sa faci liste ca nici unul dintre noi nu face asta. Plus de asta nici unul dintre noi nu ne-am regasi pe listele tuturora deci nici tu nu ai fi pe lista tuturor.
Pana la urma este decizia fiecaruia daca vrea sa se vada cu niste straini sau nu pt. ca in ultima instanta dincolo de ieftineala patetismelor suntem fiecare niste straini adunati sub egida aproximativ a acelorasi preferinte in materie de comunicare.
Bafta!

09 Noiembrie, 2006, 02:44:57 p.m.
Răspuns #145

|ngerMorT

Eu nu m-am atacat Escu, serios, chiar nu m-am atacat  :). Evident ca pe mine nu place toata lumea, la fel cum nici eu nu plac pe toata lumea, caci la urma urmei fiecare are preferintele sale si este normal. Eu doar am spus ca acesta este un forum deschis pentru oricine pofteste sa stea aici si ii respecta micile reguli, si nu un loc unde ne dam intalnire cu prietenii. Cand vrei sa stai de vorba NUMAI cu prietenii, ii chemi frumos la o cafea (evident nu postand aici un mesaj), sau, cum am mai zis, vorbesti cu iei prin messenger sau mai stiu eu ce.
Apreciez oamenii care spun verde in fata totul si nu umbla cu pisiceli (desi nu trebuie sa uitam ca uneori diplomatia nu strica), si eu sunt la fel! Si tocmai din acest motiv nu ma feresc sa-mi spun parerea mea chiar daca risc sa starnesc antipatie din partea unora.
Cat despre listele alea...nu le vad rostul in mod special, dar daca te-ai simti tu mai bine facandu-le si prin ele nu ai jigni anumite persoane (poti sa-ti exprimi o parere proasta si fara sa jignesti), go ahead!

Hai te pup (pe portofel)  ;D:-*

09 Noiembrie, 2006, 03:59:58 p.m.
Răspuns #146

catty

si totusi...pt cei care si-ar dori si o intalnire intre "forumisti"...cum ramane ???

09 Noiembrie, 2006, 04:49:27 p.m.
Răspuns #147

Escu

Global Moderator
nici eu nu m-am suparat..nu am de ce sa ma supar...desi sincer cu voi m-as intalni...nu conteaza ca nu ne stim si ca parem "straini"...atata timp cat stiu ce va poate capu...m-as intalnii cu voi :P
« Ultima Modificare: 09 Noiembrie, 2006, 05:36:58 p.m. de Escu »

23 Noiembrie, 2006, 06:41:22 p.m.
Răspuns #148

catty

era vorba sa ne vedem in octombrie...s-a discutat pana in noiembrie...vine decembrie si...tot nimik :'(
nu pot sa cred ca nu suntem in stare sa gasim cateva ore convenabile pt majoritatea din noi sa ne vedem...eu chiar mi-as dori si  nu cred ca sunt singura...

nu e asa ca nu sunt singura?... ???