Citind versurile acestei melodii am reusit oarecum sa inteleg ideea ... idee care se regaseste de altfel si in titlul melodiei : '' Because I'm a girl " ( Pentru ca sunt fata ) . Am sa incerc mai intai o traducere a versurilor ca toata lumea sa inteleaga mai usor .
... Nu reusesc sa inteleg felul in care gandesc barbatii , nu reusesc sa inteleg greselile lor . Le daruiesti toata inima ta si apoi ei arunca totul in vant ...
* Imi spuneai cat de mult ma iubesti si cum dragostea noastra era menita sa fie ... si eu am crezut in tine , am crezut ca imi vei da aripi sa zbor ....
* Era mai simplu sa-mi spui adevarul , ca nu sunt fata potrivita pentru tine ... inca nu stiu ce s-a intamplat asa ca inima mea depinde de tine ...
* Chiar daca voi spune acum " te urasc " , chiar daca voi tipa si te voi blestema ... Intotdeauna voi avea dragoste pentru tine , pentru ca sunt fata .
* Mi s-a spus ca un barbat te va lasa pustiita , ca se va satura si se va plictisi de mine ... stiu ca nu este o minciuna , ti-am daruit tot ce aveam mai bun si totusi ... plang . Niciodata nu ma voi mai lasa prostita , sa daruiesc totul cand nimic nu este adevarat ... nimeni nu se va mai juca cu mine dar ma voi indragosti din nou ...
* Te-am iubit atat de mult ... acum ma lasi pustiita , cum s-a putut intampla asta ? credeam ca sunt singura pe care o vei iubi ... In noapte ma rog ca tu sa fii bine ... M-ai ranit atat de mult , mi-e greu sa renunt la tine ...
* Ai profitat de slabiciunea mea de a face orice pentru dragoste , acum sunt singura in durere ... ai vrea , te rog , sa iei toata aceasta durere ?...
* Nu m-am gandit niciodata cum , fiind fata , te pot iubi si sa sufar asa ... si acum voi construi un zid , ca sa nu ma mai intorc niciodata !
* Chiar daca voi spune acum " te urasc " , chiar daca voi tipa si te voi blestema ... Intotdeauna voi avea dragoste pentru tine , pentru ca sunt fata ...
Cred ca ati intuit si voi ce vreau sa spun . Exista aceea conceptie ca fetele , femeile datorita sensibilitatii lor accentuate pot iubi cu adevarat spre deosebire de barbati care , mai putin sensibili fiind iubesc intr-un mod superficial . Exista aceasta conceptie si multe femei cred in ea . Si fata noastra credea la fel ... ca el a parasit-o pentru ca nu o iubea ... ca ea este singura care sufera pentru ca doar ea a iubit , pentru ca este fata ... S-a gandit numai la durerea ei , fara sa stie , fara sa intuiasca marea dovada de iubire care era in ochii ei dar nu stia s-o vada ... Se pare ca si barbatii sunt sensibili si capabili de a iubi fara limite ! ...
O interpretare diferita a sacrificiului barbatului , pe langa iubire , ar mai fi aceea ca el ar fi putut sa se simta vinovat pentru ce i s-a intamplat fetei deoarece , daca ati vizionat atent videoclipul , totul s-a intamplat cand tipa s-a dus sa ia un film de sus de pe raft si o sticla cu o substanta acida i-a cazut peste fata , acea sticla fusese pusa acolo fara a avea dopul pus bine de catre baiat ... nu stiu sigur ... ma gandesc , ar fi putut sa se simta responsabil si vinovat pentru ce i s-a intamplat iubitei lui ? ...
Voi ce parere aveti ?