10 Octombrie, 2025, 08:23:13 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Cum poti sti ca ai intalnit jumatatea?  (Citit de 23834 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

08 Septembrie, 2006, 01:47:52 p.m.
Răspuns #15

pokemon

Nu poti sti ca ai intalnit jumatatea...simti...si atat...si apoi nu ramane decat sa lupti...sa luptati...daca sunteti jumatatile aceleiasi inimi.... :)
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

08 Septembrie, 2006, 02:24:19 p.m.
Răspuns #16

burn_2_hell

problema este ca are prietena..si sunt sigura ca oricat as lupta e in zadar... :'(...eu simt ca este jumatatea pe care am asteptat-o..il iubesc foarte mult...am luat-o razna rau..ieri strigam 't iubescccccc ....xx'... :-\....si pupam poza lui de pe ecranul telefonului meu... :'( :'(
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

08 Septembrie, 2006, 02:28:36 p.m.
Răspuns #17

pokemon

Iubita mea...daca e sa fiti suflete pereche va trebui sa lupte si el...nu te impiedica atat de mult de prietena lui...iubitul meu era insurat...si totusi...am luptat....amandoi...impreuna pt dragostea noastra...si am reusit sa invingem...
Multa bafta  :-*
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

08 Septembrie, 2006, 04:27:53 p.m.
Răspuns #18

burn_2_hell

Iubita mea...daca e sa fiti suflete pereche va trebui sa lupte si el...nu te impiedica atat de mult de prietena lui...iubitul meu era insurat...si totusi...am luptat....amandoi...impreuna pt dragostea noastra...si am reusit sa invingem...
Multa bafta  :-*
:o....wow...ma bucur mult pentru tine...dar nu stiu la ce sa am stept din partea lui..
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

25 Septembrie, 2006, 09:15:18 p.m.
Răspuns #19

serenity82

si eu am patit ce spui tu sa tip de nebuna ca il iubesc, si chiar si pe strada ma mai apuca  :P si mereu cand mi se face dor de el ma uit la o poza si pupacesc monitorul de la calculator. sufletul imi spune ca el e pentru ca e singurul care m-a facut sa simt tot ceea in ce credeam si sustineam. inca simt asa si sunt sigura ca pana la urma va fi al meu pt ca asa trebuie. pana atunci astept si imi umplu viata cu mici momente de fericire ca altceva nu pot face. dar crede-ma cand va fi al meu voi spune A MERITAT! si cred a si la tine e la fel
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

25 Septembrie, 2006, 10:18:35 p.m.
Răspuns #20

burn_2_hell

da...eu nu mai am nici1 speranta..as vrea sa pot fi si eu asa de optimista..nimic nu mai cont..acum nimic nu mai are rost/sens..sunt deprimata.. :'(
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

26 Septembrie, 2006, 09:01:43 a.m.
Răspuns #21

serenity82

iti spun eu cum utu revi iti trebuie sa te vezi cu mine si sigur te fac sa razi macar 10 min. mai am eu unul care mereu urla dar cand se vede cu mine rade ca nu are ce face  :P deci daca vrei sa te inveseleasca cineva anunta-ma
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

26 Septembrie, 2006, 10:12:20 a.m.
Răspuns #22

burn_2_hell

iti spun eu cum utu revi iti trebuie sa te vezi cu mine si sigur te fac sa razi macar 10 min. mai am eu unul care mereu urla dar cand se vede cu mine rade ca nu are ce face  :P deci daca vrei sa te inveseleasca cineva anunta-ma
multumesc mult...dar nu ne putem intalnii..eu sunt din cr u din buc..oricum multumesc pt intentie..acum simt ca lumea se prabuseste peste mine..nu cred ca ar putea cineva sa ma faca ''happy''...acum...
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

26 Septembrie, 2006, 07:49:48 p.m.
Răspuns #23

Escu

Global Moderator
trebuie doar sa ii lasi sa incerce sa te faca sa zambesti...daca nu ii lasi..normal ca nu reusesc...
Let's put a smile on that face!

26 Septembrie, 2006, 10:17:15 p.m.
Răspuns #24

serenity82

pai ne putem vedea pe mes am camera si eu zic ca ajunge ca ma stramb de 2 ori si s-a rezolvat  :P

26 Septembrie, 2006, 10:26:57 p.m.
Răspuns #25

burn_2_hell

:))))....ms mult..da putem  :)
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

26 Septembrie, 2006, 10:54:08 p.m.
Răspuns #26

Escu

Global Moderator
daca e vb de strambat...pot sa particip ?dar unde's multi puterea creste...:P

26 Septembrie, 2006, 11:49:27 p.m.
Răspuns #27

burn_2_hell

I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

26 Septembrie, 2006, 11:51:54 p.m.
Răspuns #28

Escu

Global Moderator
deja ai zambit...si nu am dat drumu la camera...

27 Septembrie, 2006, 09:36:34 a.m.
Răspuns #29

burn_2_hell

da..ma simt mai bine... :)..va multumesc..nici1 nu m-am gandit ca niste straini ma vor ajuta atat de mult..adica voi ati reusit ce prietenii mei nu au reusit..multumesc mult  :-*
« Ultima Modificare: 27 Septembrie, 2006, 10:30:55 a.m. de burn_2_hell »
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside