10 Octombrie, 2025, 12:57:22 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Cum poti sti ca ai intalnit jumatatea?  (Citit de 23764 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

27 Septembrie, 2006, 09:48:59 a.m.
Răspuns #30

Escu

Global Moderator
eh...cu asta ne ocupam...nu ne multumi...incearca sa faci pe altii sa zambeasca...si ai sa intzelegi de ce...
Let's put a smile on that face!

19 Ianuarie, 2007, 08:09:59 p.m.
Răspuns #31

Lady Allia

Simţi...pur şi simplu simţi..., iar jumătatea simte la fel...! E ca şi o metamorfoză în care totul începe în doi şi se sfârşeşte în unu...! Vrei să respiri aerul lui...vrea să îl respire pe al tău...! Vrei să te faci mică, mică să intri în sufletul lui să îl săruţi...vrea să se facă mic, mic să intre în sufletul tău să îl sărute...! Vrei să ştii că ai puterea şi capacitatea să fii asemeni unui scut magic în care se pot opri toate greutăţile, durerile, lacrimile lumii ca să nu ajungă la el...vrea asemenea...! Vrei să ştii că orice faci...vrea şi el să facă şi orice faceţi să fie împreună...! Vrei să ştii că face parte din tot ce înseamnă lumea ta fără să te simţi înnăbuşită..., iar el vrea să ştie că faci parte din tot ce înseamnă lumea lui fără să se simtă înnăbuşit...! Ştii că orice faci, oriunde mergi, cu orice vei discuta...nimeni, niciodată nu va fi ca şi "el"...pentru că asta pur şi simplu nu se poate...şi...ştii că orice face, oriunde merge, cu oricine va discuta...nimeni, niciodată nu va fi ca şi tine...pentru că pur şi simplu nu se poate...vă aparţineţi, iar asta nu poate fi divizat, nu poate fi destrămat...
 Cam asta cred eu...

19 Ianuarie, 2007, 08:37:13 p.m.
Răspuns #32

Escu

Global Moderator
e de ajuns o privire...si o sa sti.
Let's put a smile on that face!

19 Ianuarie, 2007, 08:49:30 p.m.
Răspuns #33

Semiramis

Global Moderator
poţi spune că ţi-ai întâlnit jumătatea, numai după mulţi ani petrecuţi împreună. şi cu asta cred că am spus totul...
jumătatea este pe viaţă. altfel, umblăm cu jumătăţi de măsură... ::)
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

19 Ianuarie, 2007, 11:17:42 p.m.
Răspuns #34

viulian

Administrator
poţi spune că ţi-ai întâlnit jumătatea, numai după mulţi ani petrecuţi împreună.

Depinde daca vrei jumatatea pentru 2 saptamani, sau pentru o viata :D

De privit, eu cred ca nu cred ca e suficient.. adica e ok, magnetismul acela, complet diferit de banalele priviri si masuratori din ochi - spune ceva. Dar intimitatea, faptul ca accepti si doresti persoana aceea asa cum e ea, si ea te accepta pe tine si te doresti.. si felul in care asteptarile fiecaruia se muleaza pe ale celuilalt.. ar zice mai multe despre ideea de jumatate.

Acuma, pe de alta parte, mai toti cred ca vor intalnit mai mult sau mai putine jumatati :D si iar nu cred ca exista jumatate perfecta decat la un mod din asta inchipuit.. asteptarile sunt de o jumatate perfecta, dar in timp.. devine doar cel de alaturi, isi pierde ideea de salasuit.. maaaa rog.
Cred ca ma ia o astenie de primavara prematuracu vremea asta si sunt nitel deprimat si ofticat acuma. Da fie :D

22 Februarie, 2007, 10:04:08 p.m.
Răspuns #35

valentina

Cand simti ca toata lumea e a ta.
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

22 Februarie, 2007, 11:08:12 p.m.
Răspuns #36

Zantiala

Atunci ne intalnim jumatatea, cand simtit ca inviem, ca devenim altfel... caci momentul in care am intalnit persoana respectiva reprezinta o inviere sufleteasca pentru noi. Ziua in care ne vom intalnim jumatatea va fi ziua renasterii noastre din cenusa - ziua reintregirii noastre ca entitati spirituale.

"Dragostea este sentimentul cel mai maret, care face minuni, care faureste oameni noi, creand cele mai mari valori morale"

26 Februarie, 2007, 12:05:02 p.m.
Răspuns #37

suflet

pur si simplu nu poti sa stii ... te trezesti doar cu ea de sotie ... si mai tarziu la tribunal pentru divort  ::)
Nu dispera cand soarta te apasa
Si nici nu plange de al tau destin
Caci dupa chin viata-i mai frumoasa
Cum dupa ploaie ceru-i mai senin

14 Decembrie, 2008, 01:27:02 p.m.
Răspuns #38

alin333

:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(Pentru prima data in viatza mea m-am indragostit de cineva la prima vedere. niciodata nu am crezut in dragoste la prima vedere pana nu l-am intalnit pe el. primele zile au fost super pana cand eu mi-am demonstrat fara sa vreau posesivismul si de atunci s-a departat de mine. mai grav e ca-l iubesc atat de tare ca as renunta la tot pentru el, m-as muta si in alta tara daca ar vrea desi eu nu sunt de acord cu asta. el nu stie ce simt si mi-e frica sa nu-l pierd de tot daca ii zic. problema e ca-L IUBESC si desi am incercat sa mi-l scot din suflet nu pot. in momentul in care l-am cunoscut am simtit un fior incredibil in tot corpul, mai presus de toti fluturasii din stomac normali in astfel de situatii. de atunci de cate ori intru intr-o biserica in minte ma vad doar la altar langa el in ziua nuntii, peste tot mi se pare ca-l vad, mereu se intampla ceva ce-mi aduce aminte de el sau mereu simt ca va fi al meu desi e rece acum. Oare mi-am intalnit jumatatea? e incredibil e un om super e tot ce mi-am dorit cu toate defectele lui si cu toata raceala insa nu stiu ce se intampla de s-a schimbat asa brusc. eu stiu ca sunt uneori posesiva (nu in sensul ca nu-l las sa iasa dar mereu trebe sa stiu unde merge cu cine sa vorbim sa ne vedem adica lucruri de indragostiti) insa nu-mi vine sa cred ca doar de la asta sa se fii speriat asa tare. nu stiu ce sa mai fac ca sa fie iar ca la inceput. ceva in suflet imi spune ca desi e rece tine la mine enorm si ma vrea cu el. oare mi-am gasit jumatatea sau m-am indragostit asa tare incat nu-l mai vad decat pe el si nu vreau sa accept ca ce a fost la inceput a fost de fatzada  :'( :'( :'( :'(. La aceasta intrebare imi pot raspunde mai bine cei casatoriti.
Oricum orice parere e bine-venita :'( :'( :'( :'( :'(
asculta-ti inima

11 August, 2009, 11:13:37 p.m.
Răspuns #39

suflet

acum pot sa zic sigur ca nu poti sa stii, doar daca ajungi in ultima zi din viata, iar inainte sa iti dai ultima suflare daca este langa tine, poti sa spui ca e jumatatea ta
am patit-o de prea mult ori, ultima data, ieri vroiam sa ii cer mana, iar azi ne-am despartit definitiv (de data asta a fost vina mea cam 95%)
Nu dispera cand soarta te apasa
Si nici nu plange de al tau destin
Caci dupa chin viata-i mai frumoasa
Cum dupa ploaie ceru-i mai senin