Pot din nou sa zambesc

pot din nou sa sper, pot din nou sa ma gandesc la mine, sa visez si sa fac ceva pt a indeplini visele, am reusit in mare parte sa accept ce s-a intamplat si sa vad undeva putin mai departe de trecut in prezent si cateodata chiar arunc cate o privire scurta spre viitor.
Florile au din nou parfum, curcubeul are din nou culori, nori au din nou forme, vantul are din nou putere, soarele are din nou caldura, iar ploaia e din nou uda
Parca ma trezesc incet incet dintr-o coma profunda si incep sa redescopar pas cu pas lumea, sa imi dezmortesc simnturile atrofiate, sa observ schimbarile ce au avut loc cat eu am "dormit" si sa incerc sa le accept si sa mi le insusesc.
Am inceput iar sa lupt pt mine, pt cea care as vrea sa devin.
Cei din jurul meu sunt un pic uimiti dar multumiti de cum mi-am revenit, am reusit sa le dau din nou motive sa fie mandri de mine, asta imi da forta sa incerc si mai mult.
Pot spune din nou:"Sunt bine!E o noua zi si nu imi este frica de ea.Uite..soarele straluceste printre nori care se plimba usor purtati de vantul ce ii dezmiarda."si sa zambesc
Pentru asta vreau sa va multumesc si voua...m-ati ajutat mult prin ce ati scris pe acest site...nu numai mie personal ci in general...m-am regasit in multe din poeziile scrise de suflete minunate, am gasit raspunsuri in sfaturile date de minti rationale, mi-am inecat lacrimile alturi de cei ce sufera si am zambit din nou alaturi de cei care iubesc.
Va multumesc mult!!!!!!!