10 Octombrie, 2025, 05:39:11 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: oare de data asta va fi altfel?  (Citit de 5711 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

04 August, 2006, 08:20:37 a.m.
Citit de 5711 ori

punkista

problema mea e urmatoarea.. am fost cu un baiat vreo 2 luni jumatate... apoi ne`am despartit din cauza ca asa a vrut el, motivul nu il stiu nici in zi de azi (spusese ca e decizia lui.... ) oricum nu asta conteaza... nu am mai vorbit vreo 4 luni, iar acum a inceput din nou sa vorbeasca cu mine pe net, sa imi spuna luccruri frumose si sa imi faca complimente, el nu are prietena, si momentan nici eu (noi avem 15 si 17 ani )... Prietenii mei spun ca el vrea sa ne impacam dar de data asta doar ca sa intretinem relatii sexuale si ca apoi ma va lasa din nou cum a mai facut`o odata.... Eu ce sa cred? Sau mai bine zis.. pe cine sa cred? El nu e un baiat rau, oricum s`a schimbat si pare mai matur acum, gandeste putin mai altfel decat inainte.. Oricum.. ce credeti ca ar trebui sa fac???
Traiask manelistii s`avem de cine fce mishto!

04 August, 2006, 08:24:18 a.m.
Răspuns #1

charlie

pe scurt ? stai departe de el.
You believe but what you see
You receive but what you give

04 August, 2006, 10:05:26 a.m.
Răspuns #2

Strumfita

exact .. stai departe de el .. sau te poti impaca cu el .. si sa-i demonstrezi ca nu esti usor de bagat in pat. joaca-te cu el asa cum vrea sa se joace si el cu tine.
succes  :-*
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

05 August, 2006, 12:53:37 p.m.
Răspuns #3

bugsbunny

cum am mai spus...comunicarea face totul...vb cu el...intreaba-l...de ce acum?si nu mai lua in seama ce spun ceilalti...cu toate astea nu--ti face mari sperante si asteapta...
nu-ti da inima asa usor...]
te pup:)

05 August, 2006, 05:54:35 p.m.
Răspuns #4

Marcat pentru stergere...

Nu renunta la idealul tau de fata! Fata cu care am vrut sa fiu eu impreuna are 19 ani! De 5 ani am incercat sa fiu cu ea impreuna! Nu pentru ca... mi-am dorit o relatie sexuala. Am vrut-o definitiv in a mea viata! Deci, punkista esti foarte tanara, foarte frageda nu stii ce este viata! Iar o deflorare, sau doriinta ta de a face sex/dragoste de la aceasta varsta, i-mi pare rau, esti...
Date Posted: 05 August, 2006, 05:44:43 PM
Draga mea punkista, esti prea frageda, prea nestiutoare!  Las' timpul sa treaca!  Fete ca tine mai sunt...  o gramada!  Nu as vrea sa te vad insarcinata prea devreme! Lasa dragostea, sex-ul nu stii ce sunt astea!  Cauta iubire, cauta intelegere, cauta ce-ti trebuie tie!  NU CEDA NICIODATA IN FATA UNUI BAIAT! E SINGURA TA MANDRIE-PUTERE!! Vrei sa ramai fara respect? Vrei asta?

05 August, 2006, 09:36:49 p.m.
Răspuns #5

punkista

Nu renunta la idealul tau de fata! Fata cu care am vrut sa fiu eu impreuna are 19 ani! De 5 ani am incercat sa fiu cu ea impreuna! Nu pentru ca... mi-am dorit o relatie sexuala. Am vrut-o definitiv in a mea viata! Deci, punkista esti foarte tanara, foarte frageda nu stii ce este viata! Iar o deflorare, sau doriinta ta de a face sex/dragoste de la aceasta varsta, i-mi pare rau, esti...

omule..nu mai inteles bine. nu eu vreau aia.. EL. asa ca nu vad ce sunt si alea alea.. te rog citeste cu ceva mai multa atentie!
Traiask manelistii s`avem de cine fce mishto!

05 August, 2006, 10:36:21 p.m.
Răspuns #6

Escu

Global Moderator
eu citisem de mai mult...nu am avut curaj sa dau reply...am zis ca poate imi iau injuraturi si huiduieli...anyway ...unii nu sunt atenti..atata tot.
punkista eu zic sa iti vezi de viata ta, nu se stie niciodata de unde sare iepurele..ca sa zic o vorba din batrani.poate ca ti-e mai bine asa...decat cu el.gandeste de 2 ori inainte sa iei o decize...nu uita...tu contezi !
Let's put a smile on that face!

05 August, 2006, 10:48:30 p.m.
Răspuns #7

Marcat pentru stergere...

punkista, macar cu al 2-lea mesaj te-am lamurit? Sa fii tu instati si sa nu renunti! La ce-ti cere inima! Lasa-l tu pe el... // Escu nimeni nu te va injura de pe acest forum! Suntem comunitate de oameni care iubim si ne ajutam unii pe altii! Ai sa observi asta. Insa, ai foarte mult de citit pe acest forum...

06 August, 2006, 10:22:10 a.m.
Răspuns #8

Escu

Global Moderator
punkista, macar cu al 2-lea mesaj te-am lamurit? Sa fii tu instati si sa nu renunti! La ce-ti cere inima! Lasa-l tu pe el... // Escu nimeni nu te va injura de pe acest forum! Suntem comunitate de oameni care iubim si ne ajutam unii pe altii! Ai sa observi asta. Insa, ai foarte mult de citit pe acest forum...

cand esti nou...nu prea iti dai seama cum e treaba in locuri noi.dar sa nu ne indepartam de la subiect.punkista cu ce gandesti...cu inima sau cu mintea ?
Let's put a smile on that face!