10 Octombrie, 2025, 06:11:25 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: curand iubirea o sa ma invadeze  (Citit de 4569 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

06 August, 2006, 07:23:39 p.m.
Citit de 4569 ori

buburuza

:-* va pup prieteni!n-am mai intrat de ceva timp pe aici pt ca nu prea am avut timp liber dar acum am primit o veste si am intrat sa o impartasesc tuturor prietenilor mei. Sunt fericita cu adevarat dupa mult timp.vineri noapte va ateriza un avion care-mi va aduce iubirea inapoi langa mine. :D de cand am aflat plutesc de fericire da nu mai am rabdare pana cand o sa-l vad aici langa mine. si tre sa recunosc ca mi-e frica de aceasta reintalnire nu stiu cum o sa reactionez,nu vreau sa incep sa plang desi am senzatia ca exact asta se va intampla.astept de atata timp aceasta reintoarcere incat acum cand e atat de aproape mi-e frica si-mi vine sa plang de fericire binenteles.el a inceput sa faca misto de mine mi-a zis sa nu lesin cand vine spre mine ca ma vrea intreaga :D. abia astept sa-l vad si sper din tot sufletul ca nu o sa plang cand va fugi spre mine. Tineti-mi pumnii stransi prietenii mei in curand mi se va indeplini cea mai mare dorinta a mea din acest an. Va pupic si o sa revin sa va povestesc cum a fost.multi pupici pt cei mai scumpi oameni dupa planeta :-*
lumea e perversa fii diferit de ea

06 August, 2006, 07:27:10 p.m.
Răspuns #1

Little Rose

ma bucur pentru bucuria ta. sa se intoarca cu bine si sa fiti unul pentru celalalt lumina si nadejde.

asteptam vesti.
We were 2 and became one. Now it's just the three of us.

06 August, 2006, 07:35:31 p.m.
Răspuns #2

Escu

Global Moderator
ne bucuram pt tine, exista si oameni fericiti dupa cum vad ..si asteptam noutati :P
Let's put a smile on that face!

07 August, 2006, 02:29:27 p.m.
Răspuns #3

|ngerMorT

:) M-a cuprins si pe mine emotia cand am citit ce ai scris...revederile sunt extraordinare...dragostea parca explodeaza inauntrul tau! O sa fie nemaipomenit! Trage cat mai mult de moment!  ;D Si sa plangi daca iti vine! Nu cumva sa te abtii!  :D
Ah...iubirea asta  ;)
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

08 August, 2006, 12:00:36 a.m.
Răspuns #4

Strumfita

hehe .. ador reintalnirile . De lesinat .. sa nu lesini ca nu o sa mai ai ocazia sa profiti de moment  ;D , iar in legatura cu plansul .. e ceva normal  ;D
   ne bucuram pentru tine si asteptam sa ne povestesti cum a fost. :D
   pupicei  :-*
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

08 Septembrie, 2006, 04:29:19 p.m.
Răspuns #5

burn_2_hell

ma bucur pentru tine!!!!sa fii fericita!! :-*
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

08 Septembrie, 2006, 06:16:26 p.m.
Răspuns #6

pokemon

Cam tarziu raspund...a trecut momentul acela...dar...pur si simplu cand am citit ceea ce ai scris...am simtit fluturasi in stomac...
Pt ca stiu cum sunt aceste reintalniri...eu le traiesc...cam la 2 saptamani...si totusi...plang de fiecare data...de fericire  :)
Sper draga mea ca te ai bucurat de acel sentiment...si...vino cu vesti noi!  ;)
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

08 Septembrie, 2006, 06:23:12 p.m.
Răspuns #7

Evangeline

Chiar ma gandeam pe unde esti draga buburuza. Nu mai stiam nimic de iubirea ta, de tine ::) Ma bucur ca a venit, ca e langa tine ca esti fericita. Insa nu uita sa mai treci si pe aici sa ne povestesti cum merge totul si mai ales cum a fost intalnirea ;)

:-*
Never, never quit!