10 Octombrie, 2025, 09:16:52 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Fuga de acasa, parasirea orasului natal, din cauza suferiintei! O lume noua! E posibil asa ceva?  (Citit de 11974 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

27 Mai, 2007, 04:29:25 p.m.
Răspuns #15

Rebecka

Si eu mi-as dori sa spun ca sunt fericita, dar eu am inceput sa colind lumea de un an si jumatate...elvetia, italia, germania si acum danemarca...ar fi fost mai usor in tara poate,...mi-a fost greu, foarte greu, apoi bine, apoi si mai greu, si mai putin bine si apoi extraordinar de greu...dar nu m-am plans nici macar odata....eu am ales viata asta, eu o indur pana la capat am primit lovitura dupa lovitura, am cazut de fiecare data si singura m-am ridicat....lumea din jur ma invidiaza ptr caracterul de fier pe care il am....altii, barbati, mi-au zis ca ei nu ar rezista sa treaca prin ce am trecut eu...dar nu ma las...o sa sufar cat va fi nevoie, dar la sfarsitul suferintei mele, vreu sa privesc in urma si sa spun....a meritat!!!!!
dar ca sa nu deviez de la subiect, nu mi se pare ca fuga de acasa sau parasirea orasului natal e o solutie...e doar un alt inceput,....va fi mai greu, dar poate te va intari....cu mine asa a fost...toate cele bune dragul meu... :-*
Eu sunt un om fără de ţară,
Un strop de foc purtat de vânt,
Un rob razleţ scăpat din fiară,
Cel mai sarac de pe pamânt.
Eu sunt un mag de legea noua,
Un biet nebun, orbit de-o stea,
Ce-am rătăcit să v-aduc voua
Poveştile din ţara mea...Octavian Goga

14 Decembrie, 2008, 01:15:59 p.m.
Răspuns #16

alin333

Ce te faci cand nu mai e nimic de facut? Cand ai pierdut totul in lume? Iubirea ta, familia care ti-a fost alaturi si ... prietenii care nu te mai inteleg si cred ca esti nebun! ANUNT: Ma ajuta cineva sa evadez? NU MAI POT TRAI IN ORASUL MEU! CINE MA AJUTA PENTRU O ALTA VIATA? Sunt disperat si nu mai stiu ce sa fac... singura mea sansa e sa iau viata de la zero! Ajutati-ma!
Date Posted: 08 August, 2006, 08:28:10 PM
Nu mai e de ajuns suferiinta mea din: <<Iubire exagerata? Durere, speranta, vise pierdute, Lacrimi pentru persoana iubita!>>
Urmeaza cea de-a 2-a suferiinta: parintii nu ma mai lasa sa stau cu ei! din ce cauza? ma urasc! NU MAI SUNT DE NICI UN FOLOS LA NIMENI! CU CE AM GRESIT? Cine ma ajuta pe mine sa-mi incep viata de la zero?
Incearca sa iei totul de la zero si nu face aceleasi greseli invata din ele poate asa o sa te simti mai bine.Poti fugi din orasul nata si sa cauti iubirea sau poti cauta iubirea in orasul natal sau pe net.Succes in continuare.