kytty of ! ce rea esti tu cu noi baieti !
Nu ai inteles prea bine mesajul meu asa cum nici little rose nu l-a inteles. Citeste cu atentie:
Am spus "slabi" pentru ca asa sunt considerati dar eu una ii consider oameni nu ii pun intr-o cutie si cu eticheta pe ei: barbati.
Asa sunt considerati dar eu nu-i consider slabi pentru ca nu ii pun intr-o cutie ci ii privesc ca fiind oameni si a plange e omeneste (asta am scris si in mesajul anterior), citeste 2 de ori sau de 10 pana intelegi fraza si eventual tot mesajul;)
sunt slabi cand toate peverile intro casnicie cad mai ales asupa lor ! cand ei sunt capul familiei cand ei sunt cei care tre sa aduca mancare si bani la familie ! sunt slabi cand iti ofera protectie fie pe strada sau fie te acopera doar cand ploaua !? sunt sblabi cand te simti in siguranta in bratele iubitului tau !? sunt slabi atunci cand iti pregateste cina si te asteapta seara acasa (a face mancare pt un baiat sau un barbat sa stii e o mare vitejie !) cand iti spune : TE IUbesc ! e slab !?
Bineinteles ca nu, de aia nu stiu ce ai inteles din mesajul meu

. Am spus slabi doar atunci cand plang si mai ales cand stie o lume intreaga. Si sa-ti mai spun ceva dar sa nu te superi si nici ceilalti baieti de pe site ca asta-i adevarul. Barbatii sunt mai slabi ca femeile din punct de vedere emotional

Acum sa intreb fetele sau chiar si baietii. Baietii cand sunt raciti sau ceva asa mai usor la ei e ca si cum s-ar sfarsi lumea

Pentru ca daca ar fi sa dea nastere un barbat sunt sigura ca nu ar mai exista om pe pamant

Acum sa nu va suparati pe mine pentru ca fizic sunteti mai puternici ca fetele, asta e foarte adevarat. Nu o spun din rautate dar asta e adevarul dragii mei, uitati-va in jur. Analizati bine baietii si apoi fetele si sa vedeti ca ceea ce am spus e foarte adevarat.
ce parere aveti de barbatii/femeile care plang in fata persoanelor iubite...sa fie ei slabi?
Nu ma refeream in relatia de cuplu, nu se pune problema cand cunosti un om de ceva vreme si e numai pentru tine cu atunci cand il stii doar asa ca pe o cunostinta

Cand e jumatatea ta nu se pune problema sa-ti fie frica sa plangi fie ca esti baiat sau fata pentru ca sunteti un cuplu si cand plange unul plange si celalalt tot ce aveti impartiti

Eu vorbeam de lumea inconjuratoare pentru ca atunci cand vezi un baiat de 18-19 ani ca plange in fata colegilor sau in fata prietenilor ce ai gandi? Asta in cazul in care vezi, pentru ca ma indoiesc ca vei vedea asa ceva prea des

Nu vorbesc cu rautate dar adevarul este ca baietii sunt crescuti intr-un fel si fetele in alt fel si de asta suntem diferiti. Baietii in general plang doar cand nu e nimeni sa-i vada si fetele plang de fata cu cei apropiati chiar de fata cu o prietena sau mai multe. Insa in cazul baietilor mai rar sa vezi un baiat consoland pe altul atunci cand plange din cauza iubitei pentru ca in general el nu-si spune durerea. Una e sa spui ce ai pe suflet pe un site unde nu te stie nimeni si sa recunosti ca plangi o data pe saptamana si alta e sa spui unei colege sau unui prieten ca plangi

Am o intrebare pentru baieti: de cate ori ati plans de fata cu cineva cunoscut si daca se poate as vrea sa stiu si cine era (mama, tata, frate, prieten, coleg, s.a.m.d.) Astept raspunsurile voastre