buna Marius

te saluta o leoaica

nu citesc eu horoscopul dar stiu cum sunt eu :...nici o problema nu exista pt mine fara rezolvare imi spun:e chestie de timp si totul va fi ok
m cat despre relatie ta cu R ...e grava

zambeste ca s a petrecut ...
sufletelul meu e capricorn, i am vorbit despre forum, dar inca nu are timp sa intre ,cu siguranta in cateva randuri ti ar fi raspuns la toate intrebarile ,pana atunci am sa incerc eu sa iti fiu de folos...
1) la intoarcerea R ei

fii tu, comportate asa cum iti dicteaza inima
2)raspundei cu acelasi sentiment (aceeasi moneda)
3)niciodata sa nu taci,spune exact ce gandesti...
4)va trebuie sa oferi incredere pana la o proba contrarie(la prima abatere... the end)
5)niciodata nu si va lasa prieteni vechi pt iubit si nici invers...tu ai face asta? (fiecare relatie este aparte ,dragostea de prietena fata de cea de mama, sora ,iubit ...tinem la x cu aceeasi intensitate dar nu ca la copilul sau vecinul nostru,pe fiecare in parte ii iubim ...........aaaaaaaaa

nu stiu sa explic ...dragostea de mama fata de ce pentru frate sau catelul nostru e alta ...dar pentru fiecare in parte am dat tot ce aveam mai bun sa i ajutam in diverse probleme)
6) spui ce ai de spus...nu te certi ,comunici...eu in discutiile contradictorii

folosesc un ton calm ... ajuta f mult sa nu uiti nimic din ce ai de amintit respectivului /ei

7)gandind alaturi de tine la viitor , te poate hrani cu sperante ,stie ca tii la ea si e un sentiment tare placut ,cu siguranta nu vrea sa l piarda,greshelile pe care le face ea fatza de tine i se par chestii minore ,chiar daca la timpul potrivit a realizat cat de mult rau a provocat ...."a trecut"
RASPUNS LA MAREA INTREBARE

ca inainte

...nu vei reusi,poti incerca sa fie de 10 ori mai frumos sau

NU
nu lasa timpul sa treaca pe langa tine ...asa cum si ea procedeaza "Traiesteti viata !" in toamna incep cursurile,
R va incepe o viata noua si plina de surprize ,cum va fi atunci

pareri cu zecile

uneori ne putem ghida dupa ele, alteori ne zapacesc mai rau gandurile...
asteptam vesti bune de la tine Capricornule linistit