10 Octombrie, 2025, 12:48:05 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Fericiti cei ce iubesc, iarta, rabda, ajuta, asculta  (Citit de 21104 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

14 August, 2006, 01:40:09 p.m.
Citit de 21104 ori

Little Rose

DRAGII MEI LOVETIME-isti,

aceasta este scrisoarea mea pentru voi. iar numele topicului imi este urarea.
ii fericesc pe toti cei care sunt pe aceste meleaguri. pe cei care m-au primit intr-o zi de 17 aprilie, fara petale si cu multe urme de spini. de atunci au trecut multe. s-au spus multe, s-u crezut multe. am mai am plecat, m-am intors, mai inversunata sau mai fericita.

am vazut fericire in poze, in posturi. furia ingerului si desdemona, lady allia si sufletel, mai nou escu cu a sa iubire de 5 zile.

vreau sa va aud, sa va simt fericirea.
chiar daca implinirea nu v-a atins pe plan sentimental.

suntem fericiti, chiar daca iubirea nu ne-a batut la usa?
daca suntem fericiti si le-o marturisim celorlalti le oferim un zambet sau regretul ca nu il au pe El/EA langa?

eu vreau sa cred ca lumea nu s-a sfarsit, ca exista intr-adevar trandafiri fara spini.

sunshine, mereu ti-am spus ca toate isi au randuiala si soarele poate rasari si noaptea, asa o sa intample.
continuum, viata e cea mai frumoasa, chiar daca e in singuratate.
lovegirl, bucura-te de minunea din viata ta.
lorelei, zambeste-ne si scrie-ne citate si haiku-uri.
charlie, ridica-ti privirea si spune-mi ce vezi.
only U, esti o printesa care o sa se impiedice cat de curand de o mare iubire..
joey, que seas muy feliz

LITTLE ROSE, un zambet pentru voi cei dragi mie.
 :)

VREAU SA CREDETI IN FERICIRE! de orice natura ar fi ea....
We were 2 and became one. Now it's just the three of us.

14 August, 2006, 01:54:47 p.m.
Răspuns #1

Zamolxis

Vizitator
Frumoase sfaturi ai lasat forumistilor. Felicitari...

14 August, 2006, 02:07:10 p.m.
Răspuns #2

charlie

charlie, ridica-ti privirea si spune-mi ce vezi.

ti-as spune ce vad, insa nu m-ai crede, si nici nu ti-ar placea.
You believe but what you see
You receive but what you give

14 August, 2006, 03:15:51 p.m.
Răspuns #3

desdemona

multumim little rose.ma bucur ca te-ai intors la adevarata ta natura.
o imbratisare si multa iubire
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

14 August, 2006, 05:31:11 p.m.
Răspuns #4

Escu

Global Moderator
Conteaza fiecare petala...iar fara spini...nu ne-am bucura de fiecare petala.
Multumim pt sfaturi.
Let's put a smile on that face!

14 August, 2006, 07:56:05 p.m.
Răspuns #5

sunshine

stiu trandafirasul meu minunat, insa atat am oferit in viata ........iar acum as vrea sa primesc si eu un strop dar bag de seama ca fiecare clipa de multumire este acoperita imediat de lacrimi.......fericire??? nu indraznesc sa ma gandesc la ea , un singur lucru m-ar face sa simt iar fericirea- aducerea pe lume a unui copil( caci la un viitor plin de iubire si liniste nu mai pot visa).

am rabdat , rabd  , voi rabda(?) pentru ce ?pentru cine?
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

14 August, 2006, 09:29:41 p.m.
Răspuns #6

ONLY DESIRE

iti multumesc gingasule trandafir....si sper ca undeva ,acolo,Sus cineva a te auda si sa te asculte!
eu sunt fericita,chiar daca El nu e langa mine!unt fericita chiar daca el nu a contribuit cu nimic la aceasta fericire a mea! sunt fericita si aceasta fericire nu e legata de nici un alt EL!
sunt fericita pentru ac unt sanatoasa dpdv fizic si mental,ca am doi parinti iubitori si un frate extraordinar;ca am o surioara deosebita pe care o iubesc si care a fost "acolo" mereu;i sunt fericita ca o pot lua de la capat,ca pot inchide ochii si pot spune cand ii dechid:a inceput o noua zi...in care viata mea e poate schimba radical!
am avut si momente in care eram la pamant si nu credeam ca am sa ma mai pot ridica....si atunci v-am intalnit pe voi;mi-ati oferit sfaturi,ne-ati imparatsit ganduri....am invatat multe aici si cel ami important am invatat ca in viata trecem prin multe:depinde de noi unde decidem sa ne oprim1
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

14 August, 2006, 11:40:22 p.m.
Răspuns #7

Miss M.

Multumesc mult Little rose ... este coplesitor sa stii ca oameni pe care nu i-ai vazut niciodata se gandesc la tine si le pasa intr-adevar de fericirea ta ... Multumesc din suflet si-ti trimit la randul meu cele mai frumoase ganduri si sperante in viata si in fericirea ta !
" Da-mi , Doamne , seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul sa schimb ceea ce se poate si intelepciunea sa inteleg diferenta ! "

15 August, 2006, 01:59:12 a.m.
Răspuns #8

Strumfita

daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

15 August, 2006, 11:00:26 a.m.
Răspuns #9

Escu

Global Moderator

16 August, 2006, 09:27:13 p.m.
Răspuns #10

black rose

frumoase urari trandafirasule....dar ia zi tu...ce specie de esti...cine niste poate suntem inrudite...si....ai dreptate in urare....adevarul este ca am dat peste oameni minunati aici nu?
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

16 August, 2006, 11:15:55 p.m.
Răspuns #11

Little Rose

sunt un trandafir care se vrea fara de spini. chiar daca spinii ne ofera iesirea din comun, din stare amorfa.

vreau sa ii stiu pe cei de langa fericiti, chiar daca aceasta fericire e destul de scumpa la vedere, si uneori chiar perfida.

eu am vrut sa subliniez starea mea din luna aprilie, comparativ cu ceea ce se intampla in aceasta luna august.
am vazut, am auzit, pe acest site, de la oamenii "bastinasi" tot ce am vrut si ce n-am vrut. dar am auzit. si voi mai auzi. si e tare bine.
ma simt leagata de "locuri".
mi-e drag sa va vad online.
unii mai rar, altii mai des. sa mi se faca pielea gaina cand vad o poza a iubirii, cand aud o poveste mai fericita sau mai nefericita.

charlie, sunt sigura ca nu e o priveliste prea placuta cea de deasupra ta. dar, optimsimul meu bolnav imi spune si altceva. unii am murit sau nu. unii au inviat sau i-au lasat pe ceilalti sa ii omoare. alegerea fiecaruia.

sunshine, stiu ca e greu. stiu.

cu drag, pentru toti voi cei apropaiti inimii mele ,
LIttle Rose

19 August, 2006, 09:19:07 p.m.
Răspuns #12

black rose

of scump trandafiras...esti atat de delicata la atingere......si mireasma ta..care ne insufleteste.....de unde tu spini...eu nu vad nici unul...pt ca esti plina de iubire..pt ca daruiesti si nu tii pt tine...pt ca esti alaturi de noi...deja ai devenit un rose pe cale de disparitie....uf....scumpa floare....esti deja ceea ce tu iti doresti sa fii...multumim mult ca esti alaturi de noi.....
                                     a kiss from another rose
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

20 August, 2006, 07:09:03 p.m.
Răspuns #13

Little Rose

the kiss for you too.

sunt ceea ce sunt datorita unei chemari spre inalt. datorita unor oameni care m-au sustinut cand cerul imi era innorat, cand lumea vedea doar trecutul si anula existenta.

ma rog si multumesc lui Dumnezeu pentru toate. plang si zambesc. inteleg suferintele si nu vreau sa o anulez, ci sa o transform, sa o transfer intr-o alta dimensiune.
nu ma mai plang, nu ma mai arat nemultumita. am facut-o de multe ori. si i-am suparat pe toti.
primesc ofer dublu in schimb. dar vreau sa aud fericirea pe la geamuri in zambet de copil si susur de indragostiti. cu timpul asa va fi. unii vom plange, altii vom rade. si uite asa ne va trece viata. dar impreuna vom fi. prin intermediul tastelor, dar impreuna.

21 August, 2006, 06:11:07 p.m.
Răspuns #14

Escu

Global Moderator
chiar daca trecem prin tot felul de chestii nasoale...sa nu uitam ca suntem oameni, fiecare merita o sansa...faptul ca am fost raniti....faptul ca am suferit...asta nu ne scuza de a ajuta pe cel ce cauta ajutor.Sa ajuti un om e un lucru mare...si cred ca aici e o comunitate mare de OAMENI.... care nu au uitat sa fie oameni...sper sa intelegeti.