10 Octombrie, 2025, 12:55:10 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: O poveste...  (Citit de 7450 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

19 August, 2006, 09:42:12 p.m.
Citit de 7450 ori

adrian01

Am tot citit si recitit povestile celor care au gasit puterea de a-si impartasi bucuria si suferinta,dar de fiecare data ma opream undeva inspre final,negasind cuvintele sau pur si simplu degetele mele nu mai puteau apasa pe taste intr-o insiruire de litere.
 Cineva spunea aici ca nu crede in suflete pereche,ca e doar o metafora izvorata din vraja iubiri,dar eu pot spune cu mana pe inima ca am avut langa mine acel suflet alaturi de care te simti cu adevarat impacat,pentru ca orice s-ar intampla il simti ca jumatatea sufletului tau.
 A inceput intr-un mod prea banal,la un chef din campus,unde erau o multime de fete frumoase in cautare de baieti,dar sansa mi-a suras cand inspre dimineatza a venit la mine,m-a abordat cu un subiect aiurea si asa am inceput sa vorbim tot felul de chestii,insa comunicarea ce se realizase era atat de facila,parca am fi crescut impreuna si ne cunosteam de zeci de ani.
 Cea mai frumoasa perioada din viata mea a fost cand am inceput sa o cunosc,cand petreceam zile si nopti intregi impreuna fara sa simtim cum zboara timpul,comportandu-ne ca doi pustani a caror singura grija e sa caute noi modalitati de a se distra.Noaptea pe terasa,stand unul in bratele celuilalt,am aflat lucruri din viata fiecaruia,suferintele similare prin care trecuseram,gandurile care ne faceau imaginatia sa zboare libera.
 Nu a fost usor sa ajugem acolo,treceam prin multe greutati din partea parintiilor ei care isi facusera alte planuri pentru fiica lor,dar rabdarea si tactul de care a dat dovada,mi-a deschis ochii larg,incepand sa vad si sa pretuiesc tot mai mullt persoana care era langa mine,sa ma bucur de fiecare clipa in care aveam ocazia sa o simt in brate,sa-i aud glasul,sa-i privesc ochii sinceri.
 A trecut un an si jumatate cand intr-o zi frumoasa de duminica am plecat impreuna cu toata gasca de prieteni la un picnic in afara orasului.A fost ziua care mi-a declansat o serie neagra de cosmaruri,a fost momentul in care jumatate din sufletul meu s-a spart bucati si nu stiu daca se va mai reintregi vreodata.Asa a fost sa fie.....un ghinion orb,eu fiind de servici noaptea precedenta,nu am apucat sa plec impreuna cu ei,fiindca vroiam sa imi iau ceva de acasa......La scurt timp am aflat ca masina in care era si ea fusese lovita de o alta si ca toti cei care fusesera in masina erau in stare grava...Nu imi voi aminti niciodata cum am ajuns la locul accidentului,pentru ca s-a lasat o perdea neagra de care am scapat dupa mult timp.Singura chestie care mi-a ramas vie in memorie e doar ea in bratele mele,fara suflare si eu strigandu-i numele in nestire.Am avut nevoie de cateva zile pentru a=mi reveni la realitate,dar totul era deja acoperit cu lacrimi,tristete,disperare....
 Acum dupa ceva timp de la acea intamplare am puterea de a scrie aceste randuri,care pot parea ireale,false....dar reprezinta o poveste de viata,care m-a invatat pe mine ca si altii in situatia mea sa ma bucur de fiecare clipa de fericire din viata pentru ca in secunda urmatoare se poate intampla ceva care sa=ti rapeasca zambetul de pe fata...Viata a continuat,si-a regasit sensul,dar bucuria si linistea care mi-o oferea dragostea ei nu stiu daca le voi mai gasi vreodata.Iubiti ce aveti langa voi....poate maine va fi prea tarziu
Nu uita cat de putin ii trebuie unui om sa fie fericit, dar cat de mult ii trebuie sa inteleaga acest lucru!

19 August, 2006, 10:13:12 p.m.
Răspuns #1

bugsbunny

:'(o lacrima s-a scurs pe obrazul meu numai citind...am avut si eu o astfel de poveste...a mea putin mai complicata...mai lunga cred...dar la fel de frumoasa...sentimente ce cred ca au fost prea mult pentru noi doi...din pacate viata ne-a separat destul de brusc el trebuind sa plece undeva in germania....dupa 5-6 luni dupa ce a plekt...am primit un telefon...un accident...a intrat in coma si a plecat printre ingeri...si azi imi vine greu a crede....incerc sa-mi sterg toate lacrimile pentru ca si acum imi aduc aminte cum mi-a soptit cand a plecat"nu plange pustoaico,totul va fii bine"...si de fiecare data knd soarele e pe cer stiu ca-mi zambeste...stiu ca e langa mine...sper ca esti ok...te pup si te imbratisez...nu pot continua a scrie.. :'( :'(

21 August, 2006, 06:35:08 p.m.
Răspuns #2

andreea_vdf

Vizitator
capul sus...vei reusi sa treci peste toate toate astea...e pacat insa ca o fiinta atat de tanara trebuie sa paraseasca aceasta lume....ai multa grija de tine si traieste ti viata...cred k ea si ar fi dorit sa faci asta

23 August, 2006, 09:13:34 p.m.
Răspuns #3

desdemona

pierderea celui de langa mine a fost un subiect de care nu vroiam sa ma apropii.era ca si cum m-as fi apropiat de marginea prapastiei.pasii alerga intr-acolo cand il stiu plecat cu masina,stau intr-o continua ingrijorare.
acum am citit povestea ta,ca nu este "o " poveste...ci este a ta.
am simtit disperarea de pe marginea prapastiei...si am simtit caderea.
El mi-a dat viata...cum sa fie posibil sa il pierd?Ma cuprinde o neputinta si o continua nebunie la acest gand...
il iubesc in fiecare zi ca si cum ar fi ultima..si asa va fi mereu...
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

24 August, 2006, 01:14:41 a.m.
Răspuns #4

Zamolxis

Vizitator
Daca as iubi si as fii iubit, iar iubirea mi-ar pieri astfel... nu as mai putea vreodata sa mai iubesc in viata. As alege probabil singuratatea... pustnicia... asteptand clipa in care voi muri si eu ca sa imi intalnesc Dumnezeul, si pe ea...

Ma gandesc doar, o banala despartire cata durere imi lasa in suflet... adeseori, chiar si ma desparteam de p o persoana care nu ma iubea, sufletul meu suferea cumplit. Nu vreau sa ma gandesc la o situatie de genul...

Nu pot sa dau nici un sfat celor care trec printr-o astfel de situatie. Eu nu as face fata. Ce sfat sa dau ?

25 August, 2006, 01:14:14 a.m.
Răspuns #5

Strumfita

in aceasta privinta gandesc la fel ca Zamolxis. nu pot sa spun decat ca imi pare rau .aceasta poveste .. m-a facut sa vars lacrimi ..   :(.
trebuie sa fi tare .. ea aasta ar vrea.
pupicei
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

25 August, 2006, 09:04:43 a.m.
Răspuns #6

Escu

Global Moderator
o poveste grea...suntem alaturi de tine, important e sa crezi, o sa ramana mereu in inima ta, dar viata merge in continuare.trebuie sa mai treaca timp, dar ranile se vor vindeca, vei ramane cu cicatricile...
Let's put a smile on that face!

28 August, 2006, 04:01:04 p.m.
Răspuns #7

adrian01

A trecut ceva timp de la acel moment si viata si-a reluat cursul,mai trista fara ea,dar totusi indreptata inspre inainte.In viata exista undeva un sistem al compensarii....pierzi o data,de doua ori....de o mie de ori....dar cand primesti ceva bun si frumos...bucura-te cat mai mult de acel ceva.
 De multe ori nu vedem numai necazul nostru,uitand ca mai sunt si alte persoane in jurul nostru care poate au o viata mult mai grea,au trecut prin mai multe incercari....si nu mai avem rabdarea de ai asculta,a spune o vorba buna,a da un sfat....
 N-am crezut ca voi fi in stare vreodata sa-mi astern povestea,dar aici am gasit un grup de persoane care prin ceea ce au aratat,merita atentia mea si a altora care au ceva de spus despre viata....

Nu uita cat de putin ii trebuie unui om sa fie fericit, dar cat de mult ii trebuie sa inteleaga acest lucru!

05 Octombrie, 2006, 09:33:16 p.m.
Răspuns #8

burn_2_hell

doamne cat d trist  :'(...suntem(scuze ca imi permit sa vb si in numele vostru)alaturi de tine!sper sa gasesti puterea de a merge mai departe si de a incerca sa fii fericit! :-*
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

05 Octombrie, 2006, 09:58:48 p.m.
Răspuns #9

andY20

imi pare sincer rau pt pierderea suferita...
e o poveste trista.... :'(
  cateodata viata nu e corecta cu noi si ne ia drept jertfa ceva...
insa ma bucur ca ti ai revenit,ca ai avut puterea sa mergi mai departe...
iti doresc tot binele din lume :-[ :-[ :-[ :-[
 :-* :-* :-* :-*
""Nu uita : langa cel mai inalt punct al FERICIRII se afla cea mai adanca prapastie a DURERII""

07 Octombrie, 2006, 01:18:15 a.m.
Răspuns #10

cryrose

:'( Efectiv mi s'a facut pielea gaina cand am citit acele randuri....orice ti'as spune..nu va sterge tristetea,durerea din sufletul tau.Dar,toti vom fi alaturi de tine.....asta da durere...nu ca a mea.Capu sus...si maine e o zi! :-*

27 Octombrie, 2006, 02:47:53 p.m.
Răspuns #11

IUBIta

Ciudat este faptul ca tot timpul mi-a fost frica de o "poveste" ca asta... ai grija de tine si stiu ca va fi f simplu insa incearca sa mergi mai departe...
Iubita