10 Octombrie, 2025, 06:08:37 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: cred ca voi ramane mai mult printre voi  (Citit de 5930 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

20 August, 2006, 04:32:31 a.m.
Citit de 5930 ori

suflet

am aparut asa de nicaieri pe acest site acum o saptamana pentru a cere niste sfaturi ... si am ramas pentru mai mult timp ... si o sa raman in continuare
sunteti o gasca super si sper sa ma integrez
cateva date ca sa ma cunoasteti mai bine pentru inceput
 - am aparut pentru prima data la Zalau :P pe data de 23 decembrie 1986 si am ramas mult timp acolo ... si tot acolo ma aflu si in prezent
 - student la facultatea de chimie si inginerie chimica babes bolyai cluj (am reusit sa trec in anul 2 ;D)
 - descriere fizica pe scurt: mascul :P 1,80m, 70kg, par saten (de obicei vopsit blond argintiu  :o), ochi caprui, masuri 100 70 90 (nu le-am luat exact ... banuiesc doar ;D)   (o sa primiti si poze in viitorul apropiat, promit!!!)
 - capricorn, foarte linistit, optimist, harnic, gelos, iubaret, pupacios, glumet, incalc regula "nu exista prieteni adevarati", ... restul o sa le gasiti voi
 - hobby-uri: muzica(orice gen inafara de house monoton) si sportul(in general sporturi spectaculoase si dinamice)(ca la toata lumea ;D :P), filmele (indiferent de gen atata timp cat sunt reusite :P), calculatorul (sa nu credeti ca sunt maniac ... incerc si eu sa imi umplu timpul liber ;)), matematica (a fost candva pe vremuri, dar inca o am in sange ::))
 - chestii care imi plac foarte mult: plimbarile (indiferent pe unde ... inafara de politie ... si alte locuri care suna nasol ;D), sa joc volei (am practicat 10 ani voleiul la Zalau ... m-am lasat cam de un an :'( (sunt prea mic de statura pentru seniori :'( ) ... dar tot ramane placerea de a juca), sa ma joc in nisip :P (doar in nisipul de la mare :D), sa mananc dulciuri, sa "gojesc" <a goji = a lenevi> (asta doar cand sunt obosit si nu am nimic de facut ::) ), sa fumez dupa o masa copioasa (chiar daca sunt constient ca "tutunul dauneaza grav sanatatii!!!"), sa ascult muzica la maxim ... si multe altele care le vezi afla in timp ;D
 - chestii care le detest din toata inima: sa dansez (asta nu chiar din toata inima ... mai dansez si eu din cand in cand ca sa fac lumea fericita la chefuri), alcoolul(in medie beau cam doua beri pe an, ceva finutz si sampania la aniversari), drogurile(nu le folosesc, nu am folosit, nu cunosc persoane care folosesc, dar le urasc din toata inima >:(), minciuna (mint pentru ca sunt om ::) ... dar foarte rar ... niciodata nu-mi mint prietenii care merita atentie), persoanele fitoase (no coment!) etc.
 - filmul preferat: am mai multe filme preferate ... ex: 50 first dates(l-am vazut cam de 100 de ori ... pe bune!), cruel intentions 1,3 , saw 1,2 , shutter, bad boys 2, happy gilmore, the butterfly effect, final destination 1,2,3 , american pie 4 , si multe altele ... sunt mai multe de o gramada
 - calitati: prieten adevarat, sincer, optimist, harnic, etc.
 - defecte: modest, gelos, laudaros, sensibil (prea sensibil la sentimente), plangacios (cateodata) etc.
 - legi: unde e iubire e si suferinta, respecta si vei fi respectat
 - daca mai vreti sa aflati ceva anume despre mine lasa-ti un mesaj ;D

PS : ma veti cunoaste mai bine pe parcurs  ;)
« Ultima Modificare: 20 August, 2006, 06:12:51 a.m. de blegone »
Nu dispera cand soarta te apasa
Si nici nu plange de al tau destin
Caci dupa chin viata-i mai frumoasa
Cum dupa ploaie ceru-i mai senin

20 August, 2006, 11:27:54 a.m.
Răspuns #1

serenity82

multumim pentru detalii  :D ;D eu cand m-am prezentat prima data am scris mai putine decat tine si mi-au sarit baietii in cap ca parca sunt la matrimoniale sunt tare curioasa ce vor spune acum, mai ales charlie  ;D
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

20 August, 2006, 12:34:02 p.m.
Răspuns #2

Strumfita

hehe .. bine ai venit .. si eu sunt tot capricorn si din cate am citit avem cateva lucruri in comun  :D. sa ramai la noi .. sa nu mai vrei sa pleci.
pupicei  :-* :-*
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

20 August, 2006, 01:13:35 p.m.
Răspuns #3

suflet

cand am scris nu mi-a trecut prin minte ca suna a "matrimoniale", nu imi plac matrimonialele ... pentru ca sunt intalniri la nimereala, aranjate ... si nu imi plac deloc intalnirile aranjate ... parca e teatru si amandoi stiu ce se va intampla ... imi place mai mult o intalnire imprevizibila ... unde trebuie sa fie "vrajeala", unde trebuie sa te straduiesti sa ajungi unde iti doresti si cu cat e mai greu cu atat e mai bine.
deci nu am intentia de a face un anunt de matrimoniale ... cu toate ca seamana putin ;D ... sorry

20 August, 2006, 06:56:22 p.m.
Răspuns #4

Little Rose

bun venit tie!
oricum te-ai fi descris, important e sa ramai. ;D
We were 2 and became one. Now it's just the three of us.

20 August, 2006, 07:19:45 p.m.
Răspuns #5

sunshine

bun venit si aici ;)aaaaa  nota 10, ce sa zic?????? ::) ???volei, matematica....ma vad pe mine acum 20 de ani :owaawwww cw batrana sunt  >:(
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

20 August, 2006, 09:42:55 p.m.
Răspuns #6

Lorelei

Bun venit! Bun ramas (in sensul ca ai ramas, nu ca pleci  ;D)!  :-*
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

21 August, 2006, 10:10:47 a.m.
Răspuns #7

charlie

[...]sunt tare curioasa ce vor spune acum, mai ales charlie  ;D

ce sa mai spun acum ? nu e deja clar ? adica e mult prea evident...
« Ultima Modificare: 21 August, 2006, 12:52:24 p.m. de nimeni »
You believe but what you see
You receive but what you give

21 August, 2006, 12:02:13 p.m.
Răspuns #8

Escu

Global Moderator
lasa-ne sa te descoperim noi...nu te descrie.bine ai venit
Let's put a smile on that face!

21 August, 2006, 03:45:45 p.m.
Răspuns #9

valentina

bine ai venit!ramai cu noi cat mai mult...
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

21 August, 2006, 05:56:50 p.m.
Răspuns #10

suflet

merci pentru primirile calduroase :-* ... sper sa nu va dezamagesc ;D
bye :-*

25 August, 2006, 12:12:46 p.m.
Răspuns #11

desdemona

Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

25 August, 2006, 02:05:38 p.m.
Răspuns #12

anushca

Vizitator
Bun venit, modestule! :D
Sa-ti fie sederea placuta

26 August, 2006, 04:37:31 p.m.
Răspuns #13

black rose

wellcome....si spor la scris...si....nice descriere.....imi place ca stii sa te apreciezi la adevarata ta valoare......pe care eu inca nu o cunosc
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

02 Septembrie, 2006, 12:22:13 p.m.
Răspuns #14

B3b3

he he frumoasa descriere  :P  ???  ::)  ::) ..."dezamagesti" ??? nu iti vom da ocazia  ;)  cel putin nu eu ...
Cel care are incredere in el va castiga increderea celorlalti!