10 Octombrie, 2025, 10:50:29 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: SCRISOARE PENTRU TINE  (Citit de 5412 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

19 Septembrie, 2003, 09:59:30 p.m.
Citit de 5412 ori

HERRA

Vizitator
Buna,
       In viata exista lucruri care sunt inevitabile, iar noi, oamenii, suntem
incapabili sa le controlam; in acelasi timp, alte lucruri sunt efemere...dar
poate ca nu cele mai importante.
       Atat de multe intrebari fara raspuns...insa jocul superficialitatii nu
mi se potriveste...din pacate sau din fericire?! Mi-ar fi placut sa discutam
mai mult despre anumite aspecte, avand in vedere experienta comuna traita, dar mi s-a refuzat acest privilegiu. Este adevarat, din condescendenta, nu pot impine nimanui sa imi acorde atentie, insa modesta fiind si obiectiv vorbind, consider ca merit mult mai mult decat o atitudine ignoranta si desigur, lipsa de respect. Asta nu inseamna ca sunt dezamagita, ci doar contrariata, pentru ca in lumea mea nu este loc pentru minciuna , lasitate, egoism, ipocrizie...sunt concepte care ma dezgusta in adevaratul sens al cuvantului. Prefer un adevar pe care sa il pot asimila, valida, caruia sa ii pot acorda adeziunea mea si pe care se il pot verifica totodata...insa am fost privata de acest adevar, desi sustineai ferm ca esti de acord ca adevarul si sinceritatea sunt valori fundamentale in existenta umana.
       Comportamentul tau mi-a demonstrat contrariul, adica disensiunea
dintre opinie si fapt. Fiecare fapt a rasunat , fiecare gest si-a propagat muzica in tot...iar eu nu am cules decat neseriozitate si incertitudine. Sa fie
asta combinatia perfecta pentru o noua tipologie umana? Sau poate sunt eu prea complicata pentru tine in simplitatea si sinceritatea mea? Oricum, nu intentionez sa iti insult inteligenta dandu-ti detalii sau ...exemple
concrete in aceasta privinta...am certitudinea ca totul este inca viu
in memoria ta. Si nu te impacienta, nu este cazul...poti conta pe
discretia mea intotdeauna..nu va sti numeni ca orgoliul tau masculin a fost ranit...
      Toti oamenii sunt fiinte slabe. Desi creati pentru a convietui armonios, in nebunia lor lupta pentru a se distruge unii pe altii , traiesc inconstient
fara a realiza care este scopul vietii , se considera atotputernici si
stapani pe sine...unii chiar ignoranti nebuni care respira mizeria
nesabuintei lor, complacandu-se in fel de fel de situatii degradante ,
si actionand mecanic , poate incapabili de sentimente...
      Realista fiind, consider ca esti o persoana speciala, cu
momentele ei de sinceritate...insa poate nu ai considerat a fi nici locul, nici
momentul potrivit pentru mai multa seriozitate...cu toate ca cine vede in
prezent a vazut totul; iar locul...ce poate fi mai inaltator decat natura?!
      Cat despre razboiul tau launtric al pasiunii impotriva ratiunii...sunt
convinsa ca placerile simturilor sunt calitativ inferioare celor ale
intelectului...cu toate ca un sarut poate insemna atat de mult sau
nimic; uneori, as da un regat pentru un singur sarut adevarat...asa cum simt acum.
      Paradoxal  nu?
      Consider ca actiunile mele au fost justificate, intentiile de
asemenea serioase, dar greseala mea cea mare a fost altruismul.Nu imi doresc decat sa fii fericit...cand cei din jurul meu sunt fericiti, sunt si eu ...insa  pentru un suflet insetat de placeri , fericirea nu este inca posibila.
      Nu stiu care sunt intentiile tale, obiectivele si spre ce anume
tinzi.Dar cu cat afli mai repede, cu atat mai bine....pentru tine....

Aceeasi..........

19 Septembrie, 2003, 10:07:30 p.m.
Răspuns #1

ADRIAN

Vizitator
IMI DAU SEAMA CA TREBUIE SA TRECI PRINTR-UN ADEVARAT INFERN...
SCRISOAREA TA M-A EMOTIOANT ...CURAJ....NU E ULTIMUL BARBAT DE PE LUMEA ASTA....TU ESTI O ADEVARATA LADY...IAR DACA-I TRIMITI SCRISOAREA SUNT SINGUR CA SE VA INTOARCE ....
SA FI FERICITA...O MERIRTI DIN PPLIN....

25 Martie, 2005, 03:02:52 a.m.
Răspuns #2

HERRA

Vizitator
S-a intors ai, dreptate....dar a plecat, si iar a venit si dupa am dorit sa plece si acum il vreau iar inapoi, cred ca pana va veni ca dupa voi dori sa plece

28 Martie, 2005, 10:56:27 p.m.
Răspuns #3

just_a_tear

Vizitator
 Nu sunt CINEVA sa dau sfaturi...vreau doar sa-ti spun cateva cuvinte,iar tu poti sa le citesti si apoi sa le uiti de ti se pare ca eu gandesc gresit.(tot ce e posibil,nu am prea multa experienta,recunosc!)
        Daca tu crezi ca EL merita o fata ca tine,daca tu crezi ca merita sa te gandesti neincetat la EL,inseamna ca il iubesti si daca il iubesti merita sa lupti pentru iubirea VOASTRA oricat ar fi de greu sa il aduci pe calea ce-a buna.
   "cred ca pana va veni ca dupa voi dori sa plece"...trebuie sa te gandesti bine ce doresti cu adevarat si sa-ti asculti inima!
        Esti o fata deosebita...iar daca EL nu mai vine,inseamna ca nu TE merita.
                  Fi sigura ca in lumea aceasta mare exista un coltisor in care TU poti fi fericita,exista un suflet ,perechea sufletului tau.Asteapta!viata ti-l va scoate in cale...
                                   Iti doresc toate cele bune!

04 Aprilie, 2005, 07:12:29 p.m.
Răspuns #4

HERRA

Vizitator
Iti multumesc din suflet, Just a tear...iti multumesc pentru sfatul tu....dar vezi tu....uneori amul de lanaga tine nu te aceepta asa cum esti si poate nici chiar tu nu il accepti asa cum e, dar totusi e acolo ceva care te impiedica sa stai lanaga el si totodata te opeste din drum de fiecare data cand iti faci bagajul sa pleci... :'(
Eu nu sunt ceea ce isi doreste, el nu e ceea ce imi doresc si totusi e ceva ce ne tine impreuna...