10 Octombrie, 2025, 08:23:13 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: aloha la everibodyyy din toata romania  (Citit de 4969 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

22 August, 2006, 05:08:54 p.m.
Citit de 4969 ori

emylya_me

je ma nombre :)) emilia si incerc pe cat posibil sa fiu vesela daca nu-mi iese bine scema va rog eu mult sa nu ma sanctzionatzi....kare-i faza cu je? api yo s cam ghinionista din firea mea...in ceea ce priveste O RELATZIE!!! adica timp de aprape 2 ani am avut numai realtiii care nu tineau mai mult de o saptamana..salnic nu??:((si de curand am dat peste un tip..traiasca hi5 ul:)))totu in roz pana cand dau ce cel mai bun prieten al lui ...si ::) :ovretzi sa aflatzi amanunte???k poop ya la toata lumea care apuca sa citeasca mesaju asta!!!asta la vista beibitza!!
emylya_yo

22 August, 2006, 05:43:03 p.m.
Răspuns #1

viulian

Administrator
Saluti si bine ai venit :)

Pentru inceput te rog sa citesti aici : http://www.lovetime.ro/community/index.php?topic=1621.0

In rest, totul va fi ok!

22 August, 2006, 06:07:06 p.m.
Răspuns #2

Escu

Global Moderator
bine ai venit...la mai multe randuri
Let's put a smile on that face!

22 August, 2006, 06:52:54 p.m.
Răspuns #3

black rose

bun venit...printre NOI...sadere placuta pe aceasta planeta si spor la scrii...........sunt foarte curioasa sa vad ce sa mai intamplat
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

22 August, 2006, 11:56:39 p.m.
Răspuns #4

catty

23 August, 2006, 08:18:36 a.m.
Răspuns #5

charlie

You believe but what you see
You receive but what you give

25 August, 2006, 01:18:22 a.m.
Răspuns #6

Strumfita

daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

27 August, 2006, 12:07:31 p.m.
Răspuns #7

valentina

bine ai venit,dar te rog scrie romaneste ,ca este tare frumoasa limba noastra.Limbajul acesta il poti folosi in alte imprejurari .Pe mine una ma chinuieste acest limbaj irc,ma chinui sa-nteleg.
                        Iti multumesc anticipat.
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

02 Septembrie, 2006, 12:12:13 p.m.
Răspuns #8

B3b3

::) ??? m? e totul ok cu tine ???  :D ...mai sa fie ...stii, ma bucur cand cineva  este mai complicat in exprimare decat mine  ;D ;D multumim pt mesajul tau special.
a ,sa nu uit"bine ai venit"  :P
Cel care are incredere in el va castiga increderea celorlalti!

08 Septembrie, 2006, 04:41:56 p.m.
Răspuns #9

burn_2_hell

je ma nombre :)) emilia si incerc pe cat posibil sa fiu vesela daca nu-mi iese bine scema va rog eu mult sa nu ma sanctzionatzi....kare-i faza cu je? api yo s cam ghinionista din firea mea...in ceea ce priveste O RELATZIE!!! adica timp de aprape 2 ani am avut numai realtiii care nu tineau mai mult de o saptamana..salnic nu??:((si de curand am dat peste un tip..traiasca hi5 ul:)))totu in roz pana cand dau ce cel mai bun prieten al lui ...si ::) :ovretzi sa aflatzi amanunte???k poop ya la toata lumea care apuca sa citeasca mesaju asta!!!asta la vista beibitza!!
da vreu sa aflu amanunte  ;D
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside