10 Octombrie, 2025, 11:52:59 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Cand esti la pamant ...citeste asta..o sa iti fie mult mai bine!  (Citit de 22896 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

28 August, 2006, 09:32:36 a.m.
Citit de 22896 ori

Escu

Global Moderator
Faptul ca traiesti nu a fost ideea ta, si ca respiri nu a fost hotararea ta, faptul ca traiesti a fost ideea Altcuiva si ca respiri, darul Lui pentru tine. Nimeni nu gandeste, nu simte, nu se manifesta ca tine, nimeni nu zambeste asa cum tu o faci. Nimeni nu vede cerul cum il vezi tu si nimeni nu stie tot ce sti tu.Fata ta nu o are nimeni pe acest pamant si ochii acestia ii ai doar tu. Nu uita niciodata! Esti bogat si bogatia ta nu sunt banii tai, ci viata ta. Nimeni nu traieste ca tine. Tu esti dorit, nu esti un rod al intamplarii, o toana a naturii, esti un gand al lui Dumnezeu, si inca unul genial. Tu esti tu!
« Ultima Modificare: 29 August, 2006, 11:52:47 a.m. de Escu »
Let's put a smile on that face!

28 August, 2006, 09:38:16 a.m.
Răspuns #1

Sadness

Vizitator

28 August, 2006, 09:45:21 a.m.
Răspuns #2

Escu

Global Moderator
am primit-o de la prietena mea...cand am avut o zi proasta...pe mine m-a ajutat...sper ca si pe voi

28 August, 2006, 12:20:55 p.m.
Răspuns #3

Strumfita

daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

28 August, 2006, 04:51:43 p.m.
Răspuns #4

Little Rose

am facut pe cineva sa zambeasca citindu-i ce ai scris tu aici. pe cineva care sufera.
si a zambit. crede-ma.
iti multumesc!
We were 2 and became one. Now it's just the three of us.

28 August, 2006, 06:38:15 p.m.
Răspuns #5

Escu

Global Moderator
sa ajunga la toata lumea care sufera..fiecare zambet conteaza...ma bucur ca pot sa va ajut!

29 August, 2006, 10:13:37 a.m.
Răspuns #6

buterflY

foarte frumos! chiar daca in momentele de fata am impresia ca nimic nu ma poate ajuta, citesc ceea ce ai zis tu, de 2-3-4-n ori pana cand rusesc sa dau la o parte sentimentele negative, si constientizez ca ceea ce ai scris este perfect adevarat!
multumesc mult pentru zambetul oferit! :)

29 August, 2006, 10:24:42 a.m.
Răspuns #7

Escu

Global Moderator
cu placere...ma bucur ca ti-am adus zambetul pe fata...

03 Septembrie, 2006, 09:23:51 p.m.
Răspuns #8

printzessa

:'( superba chestie....o mai citesc de cateva ori sa vad dak are vreun efect...desi in momentele astea ma indoiesc :((

08 Septembrie, 2006, 11:20:08 p.m.
Răspuns #9

burn_2_hell

I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

23 Septembrie, 2006, 11:34:43 p.m.
Răspuns #10

valentina

E intr-adevar superba.Imi plac lucrurile frumoase si pline de sensibilitate .Inseamna ca prietena tine la tine.
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

24 Septembrie, 2006, 12:03:54 p.m.
Răspuns #11

Escu

Global Moderator
tine..tine...tin...tin ...si voi puteti sa fiti fericiti!Ganditi pozitiv si o sa fie OK.

24 Septembrie, 2006, 12:58:57 p.m.
Răspuns #12

andY20

te ai gandit vreodata ca poate pentru uni viata e un chin si ca poate ar fi fost mai bine sa nu se fi nascut pentru ca asa nu s ar fi chinuit sa traiasca,pentru ca viata odata data e greu sa i pui sfarsit.?
""Nu uita : langa cel mai inalt punct al FERICIRII se afla cea mai adanca prapastie a DURERII""

26 Septembrie, 2006, 11:48:40 p.m.
Răspuns #13

Escu

Global Moderator

te ai gandit vreodata ca poate pentru uni viata e un chin si ca poate ar fi fost mai bine sa nu se fi nascut pentru ca asa nu s ar fi chinuit sa traiasca,pentru ca viata odata data e greu sa i pui sfarsit.?

te-ai gandit ca ai fost trimis(a) cu un scop ?si daca dai viata cuiva...mai intai gandesti...si cum poti sa te gandesti sa ii pui "sfarsit" ?

27 Septembrie, 2006, 01:56:21 a.m.
Răspuns #14

suflet

iar sunt la pamant si iar ajung la topicul asta ...  :'(
merci escule ;)
Nu dispera cand soarta te apasa
Si nici nu plange de al tau destin
Caci dupa chin viata-i mai frumoasa
Cum dupa ploaie ceru-i mai senin