10 Octombrie, 2025, 01:12:42 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Cand esti la pamant ...citeste asta..o sa iti fie mult mai bine!  (Citit de 22869 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

27 Septembrie, 2006, 02:19:02 a.m.
Răspuns #15

Comoara

Sa sti ca prima data cand am citit ce ai scris tu aici, Escule, abia m-am abtinut sa nu iti raspund. Gandul acesta este genial, ca fiecare dintre noi...

27 Septembrie, 2006, 09:52:18 a.m.
Răspuns #16

Escu

Global Moderator
da..fiecare din noi e genial...pacat ca nu ne dam seama la timp de chestia asta.
blegone: eu nu vreau multumiri...fa pe altu sa zambeasca..si poti sa consideri ca mi-ai multumit :P
Let's put a smile on that face!

02 Octombrie, 2006, 07:14:55 p.m.
Răspuns #17

deeaforyou

02 Octombrie, 2006, 07:25:54 p.m.
Răspuns #18

Escu

Global Moderator

02 Octombrie, 2006, 10:22:21 p.m.
Răspuns #19

deeaforyou

07 Octombrie, 2006, 10:47:21 a.m.
Răspuns #20

pokemon

si eu sunt la pamant...din pacate nu ma ajuta...am citit si am recitit...mi se par vorbe frumoase...dar nu am puterea sa cred in ele....  :-\
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

08 Octombrie, 2006, 04:09:38 p.m.
Răspuns #21

d3ad_ang3l

wow e uimitor cum pot cateva cuvinte sa iti aduca pe fata un zambet frumos! ms mult Escu chiar m-a facut sa zambesc!!! sper sa mai ajute si pe altii...
u're 2 sweet 4 me...and I love u more and more with each day that passes by...:-<

08 Octombrie, 2006, 10:06:54 p.m.
Răspuns #22

Escu

Global Moderator

21 Decembrie, 2006, 10:01:51 p.m.
Răspuns #23

*Girl*

Superb... :'(
Si uite asa mai facut sa zambesc pt.prima oara pe ziua de azi  :)
The girl inside has a fear,
Of what the girl inside holds so dear,
Far from reality, but always in dream.

15 Ianuarie, 2007, 05:42:19 p.m.
Răspuns #24

Little Rose

am revenit la acest topic si m-am amintit cum intr-adevar am facut pe cineva sa zambeasca citindu-i cele scrise de tine Escule. amintiri frumoase, pe care le-as pierde daca nu as avea mereu un element de referinta pe lovetime. i'm back!
We were 2 and became one. Now it's just the three of us.

07 Mai, 2008, 07:37:50 p.m.
Răspuns #25

Escu

Global Moderator
Faptul ca traiesti nu a fost ideea ta, si ca respiri nu a fost hotararea ta, faptul ca traiesti a fost ideea Altcuiva si ca respiri, darul Lui pentru tine. Nimeni nu gandeste, nu simte, nu se manifesta ca tine, nimeni nu zambeste asa cum tu o faci. Nimeni nu vede cerul cum il vezi tu si nimeni nu stie tot ce sti tu.Fata ta nu o are nimeni pe acest pamant si ochii acestia ii ai doar tu. Nu uita niciodata! Esti bogat si bogatia ta nu sunt banii tai, ci viata ta. Nimeni nu traieste ca tine. Tu esti dorit, nu esti un rod al intamplarii, o toana a naturii, esti un gand al lui Dumnezeu, si inca unul genial. Tu esti tu!

Simteam nevoia sa readuc in atentia voastra citatul asta..

08 Mai, 2008, 03:47:56 p.m.
Răspuns #26

inda

<<Zambtul tau
Nu e ca zambetul meu
Gandim diferit,
Iubim diferit...

Daca la rasarit ti-ai uitat un pitic,la rasarit...
Intoarce-te cu pasi de indian!
Nu deranja un saman, cu mintea mea!

Simt linistea ta in nelinistea mea...

Pot fi ce-i mai rau pentru chipul tau!
Nu te transforma dupa viata mea...

Simt linistea ta...
In nelinïstea mea...>>
(Travka)

Toti suntem unici, dar uneori parca nu e de ajuns.
sunt inda si numele meu e totuna cu vantul

22 Aprilie, 2009, 09:31:27 p.m.
Răspuns #27

Elena.

Chiar daca in aceste momente nu sunt "la pamant" mi-a placut foarte mult ceea ce am citit. Pe mine ma ajuta chiar si acum, imi da mult curaj si mai multa incredere in mine! Multumesc escule.
                     ;D ;D ;D
Nu-ti trai viata visand,traieste-ti visele!

22 Iulie, 2009, 06:56:28 p.m.
Răspuns #28

Angy

Splendid !Felicitari celui care a scris! Frumoase cuvinte,inteleapta adresare,un indemn ce merge acolo unde-i este locul:la suflet.Si eu,multumesc!
There is no finish line. Never in life !!!

18 Octombrie, 2009, 07:56:32 p.m.
Răspuns #29

loveyou

Citat
  te ai gandit vreodata ca poate pentru uni viata e un chin si ca poate ar fi fost mai bine sa nu se fi nascut pentru ca asa nu s ar fi chinuit sa traiasca,pentru ca viata odata data e greu sa i pui sfarsit.?

te-ai gandit ca ai fost trimis(a) cu un scop ?si daca dai viata cuiva...mai intai gandesti...si cum poti sa te gandesti sa ii pui "sfarsit" ?

Ai maare dreptate, toti suntem cu un scop pe pamanat...
App de textul de mai sus e sooper!