10 Octombrie, 2025, 05:18:21 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Nu plange...  (Citit de 5818 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

28 August, 2006, 07:12:36 p.m.
Citit de 5818 ori

Lorelei

"Nu plange ca s-a terminat, zambeste ca s-a petrecut" (G. G. Marquez)

Cati dintre noi stim sa multumim pentru ceea ce a fost frumos, chiar daca s-a incheiat (si poate chiar s-a incheiat urat)? Cati mai stim sa spunem "multumesc" pentru stropul de fericire pe care ne-a fost dat sa-l furam? Omul este nemultumit prin firea lui intotdeauna? cata fericire mai avem de furat ca sa putem invata sa multumim?
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

29 August, 2006, 12:45:15 a.m.
Răspuns #1

catty

putini..mult prea putini...si recunosc ca ma numar printre nerecunoscatori de foarte multe ori... :'(
cand suferi devine foarte greu sa vezi ce a fost sau este frumos....suferinta este mai egoista decat orice alt sentiment..cand reuseste sa te cuprinda nu mai lasa loc pt nimik altceva...

31 August, 2006, 12:17:32 p.m.
Răspuns #2

pokemon

Din pacate..prea putini dintre noi mai au puterea sa zambeasca dupa ce s a terminat...si cred ca asta se intampla din 2 motive:
1-nu mai pot zambi cei care vroiau sa continue acea relatie....si totul s a destramat din cauza persoanei pe care o iubea...si langa care isi facuse atatea planuri...se intampla uneori ca pur si simplu dragostea sa nu fie de ajuns intr o relatie...
si
1-cei care au fost facuti sa sufere prea mult....si care din pacate incep sa arunce cu noroi in persoana pe care au iubit-o la un moment dat...
Dupa parerea mea...cam asa stau lucrurile...si eu cred ca trebuie sa ne bucuram de o relatie...chiar si dupa ce am iesit din ea...
De ce?pt ca am avut cu siguranta ce invata de la persoana de langa noi
Multi pupici
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

31 August, 2006, 01:50:47 p.m.
Răspuns #3

Just

Si eu sunt destul de nerecunoscatoare. Nu pot sa multumesc zambind pentru ceea ce am avut ,ma plang si regret uneori ca a fost (chiar daca eram fericita in momentul acela ,conteaza ca in prezent plang) ,dar consider ca atunci cand greul trece ,cand depasesti clipa dureroasa ,dupa ce ai plans si te-ai descarcat ,dupa ce un timp trece si ranile se vindeca atunci stii sa zambesti, sa multumesti pentru fericirea ce ai avut .
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

02 Septembrie, 2006, 11:25:23 p.m.
Răspuns #4

kitty_girl

atata timp cat inca suferi.. nu poti multumi pt fericirea ce a fost.. pt ca atunci durerea e mai mare.. si acopera fericirea oricat de mare care a fost pana atunci.. pt ca.. cand plangi dupa cineva, oricat de multe momente fericite ai petrecut cu acea pers tot suferi.. si poate suferi mai mult gandindute ca ar fi putut fi inca si mai multe momente fericite
"Va veni o vreme cand vei dori
  Sa se intoarca toate bucurii si nebunii
  Dar trecutul se ascunde,
                  Nu mai vine niciodata!
  Numai amintirea spune ca
                  <<Asa a fost odata...>>"

03 Septembrie, 2006, 11:52:32 a.m.
Răspuns #5

Little Rose

plangem si uitam de ce. plangem din orgoliu.
plangem pentru ca nu am avut puterea sa ne impunem. plangem pentru ca ni s-ar fi inecat corabiile la tarm.

DAR
sa plangem de fericire e divin.
sa plangem cand primim o binecuvantare cereasca de a avea fericirea alaturi.

in necazuri, dezamagire plansul e tardiv. e doar descarcare.
as zambi pentru fiecare palma pe care o primesc de la viata.
as zambi pentru fiecare esec.

dar nu voi uita episoadele negatve, ci le voi folosi in propriul folos.

We were 2 and became one. Now it's just the three of us.

19 Septembrie, 2006, 08:05:34 p.m.
Răspuns #6

Bestiutza

In momentele in care sa terminat,nu cred ca vreunul mai are puterea sa zambeaca ca sa intamplat...atunci ne intrebam de ce sa mai intamplat daca a tinut doar atat  :-[...cata tristete

19 Septembrie, 2006, 08:14:52 p.m.
Răspuns #7

pokemon

Asa e..imediat incercam sa aflam motive...sa cautam vinovati...si gresim..dar apoi...trebuie sa invatam ceva din acea experienta...si sa ne bucuram de ceea ce am trait  :)
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

20 Septembrie, 2006, 01:37:58 p.m.
Răspuns #8

B3b3

de caurand mi a fost predata lectia"nu plange ca s a terminat, zambeste ca s a petrecut "... tema grea ,dar nu imposibil de invatat ,de pus in practica ...
daca am reusit  ??? nu  sunt inca sigura  :D in plus nici nu s a terminat si imi doresc sa nu se termine niciodata :-*
daca vrei cu adevarat,vei reusi ;) (am modificat putin fraza)
nu furam fericirea nimanui ,doar ii implicam si pe ceilalti in povestea vieti noastre,doar daruim din fericire celor care isi doresc sa traiasca alaturi de noi momente minunate,clipe magice si care la randul lor daruiesc fericire...
de multumit oricum multumim dar depinde de tonul voci ,acel timbru vocal care e in stare sa destainuie orice taina a sufletului  ;)
sunt chiar asa de rea? 8)
Cel care are incredere in el va castiga increderea celorlalti!

22 Septembrie, 2006, 09:46:34 p.m.
Răspuns #9

anushca

Vizitator
Sunt convinsa ca dupa ani, privind inapoi alaturi de copii (de nepoti chiar) o sa multumim cerului pentru zambete pe care nici nu stiam ca le-am mai pastrat in memorie. O sa ne vedem crescand copii, iubind si o sa ne amintim cu tristete si cu zambet in acelasi timp cat de frumos era cand... ce gesturi... ce priviri...

Eu zambesc uneori amintirilor care ieri ma sfasiau. Altele dor astazi... dar va trece vantul primaverii si peste ele.

21 Octombrie, 2006, 01:02:05 p.m.
Răspuns #10

digitty

Eu zambesc pt fiecare amintire frumoasa... Nu stiu cum am reusit sa invat aceasta lectie de a "nu plange ca s-a terminat....".Am invatat-o de curand...
 Normal ca sunt trista,dar printre lacrimi deseori mai poti zari un zambet acolo.Un zambet plin de durere dar cu siguranta va exista mereu. Ma bucur pentru fiecare clipa frumoasa pe care am trait-o alaturi de persoana la care tin.
everything is ok in the end...if it's not ok, then it's not the end.