10 Octombrie, 2025, 05:49:50 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: sunt trista!!!  (Citit de 5924 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

29 August, 2006, 10:08:24 a.m.
Citit de 5924 ori

buterflY

nici macar nu stiu cum sa incep...sunt o persoana normala, cu o viata cat se poate de normala si implinita, dar cum perfectiunea nu exsista...apar anumite obstacole pe care trebuie sa le sar.
problema e ca ma simt obobsita, sau pur si simplu poate ca nu ma simt in stare sa le trec, dar cert e ca atarana deasupra mea, si ma afecteaza foarte tare.
chiar daca pana ieri sau azi de dimineata ma cinsideram o persoana echilibrata, am inceput sa fiu labila emotional, sa imi vina sa plec undeva, sa stau cu prietenul meu si sa nu mai am contact cu nimeni din jur.
poate ploaia, sau poate anumite perosoane imi dau acest sentiment de tristete, de fapt cred ca e mai mult o nemultumire la adresa celor din jur.
am devenit astefel foarte posesiva in relatia cu prietenul meu, simt ca este singura persoana care ma intelege, cu care pot discuta, si automat apare frica de a nu il pierde ( ma comport ca un copil, care face tot felul de lucruri doar ca sa ii tin permanent atentia indreptata catre mine).
el se compotra deosebit cu mine, dar eu 24 de h vreau sa fiu in ochii lui, si daca din aceste 24 de h , 10 minute face altceva, am impresia ca il pierd.
nu vreau sa il sufoc, pentru ca stiu ca aceasta nu e bine ( am mai avut o astfel de relatie cu cineva, si s-a pierdut poate putin si din aceasta cauza).
acum, colegii mei de munca imi dau impresia ca sunt o incapabila, se inchid intr-un birou si dicuta.
ce sa fac? ce sa cred? ???

29 August, 2006, 10:20:54 a.m.
Răspuns #1

charlie

iti iei concediu.
You believe but what you see
You receive but what you give

29 August, 2006, 06:27:41 p.m.
Răspuns #2

pokemon

Poate s au adunat prea multe lucruri neplacute...incerca sa te detesezi un pic de toate lucrurile astea...relaxeaza te un pic....Multa bafta  :-*
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

29 August, 2006, 08:07:10 p.m.
Răspuns #3

Marcat pentru stergere...

Exista pe undeva pe acest forum un topic si anume "frica..."   ok. Este adevarat ca frica, temerea sunt cele mai naspa sentimente, trairi. Iar cand sunt si in iubire.. ceva scartaie!  Sfatul a fost bun. I-ati concediu incearca sa fii tu si sa-ti revii la normal. Incearca sa fii singura zilele astea si pune-ti ordine in ganduri. Posesivitatea asupra unei persoane distruge!

29 August, 2006, 08:17:46 p.m.
Răspuns #4

buterflY

multumesc mult penrtu sfaturi :-*

29 August, 2006, 09:05:06 p.m.
Răspuns #5

Escu

Global Moderator
chill out kid.relaxeaza-te...esti prea incordata...traieste iubirea...nu o analiza.fi una cu valul...u got the point.
Let's put a smile on that face!

29 August, 2006, 09:44:45 p.m.
Răspuns #6

buterflY

toate intrebarile mele, sau mai bine zis tendinta de a analiza viata apar atunci cand unele complexe mai vechi ma amaninta intr-un fel sau altul!
promit ca incerc sa ma relaxez ;)

29 August, 2006, 10:34:53 p.m.
Răspuns #7

Evangeline

Stii tu ca frica distruge :(? Eu iti spun sa nu-ti fie frica si nu se va intampla ;), fii optimista. Cel mai bine e sa scapi de temerile pe care le ai si de asemenea incearca sa vezi din ce cauza au aparut acele temeri. Incearca sa scapi de ele vorbeste cu iubitul tau si spune-i sa te asigure ca nu te va parasi. Daca el te iubeste o sa stie ce sa faca insa sa ai grija si tu nu incearca sa fii posesiva ca orice om are nevoie de libertate proprie ;)

:-*

P.S. Nu uita sa urmezi si sfaturile celorlalti ;)
Never, never quit!

30 August, 2006, 12:22:45 a.m.
Răspuns #8

Strumfita

exact .. fa cum au zis si ceilalti .. ia-ti concediu .. si du-te cateva zile la munte sau undeva si incearca sa te relaxezi. infrunta problemele cu capul sus .
succes  :-*
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

30 August, 2006, 07:10:35 p.m.
Răspuns #9

desdemona

Stiu cum este buterfly.Stiu foarte bine cum este.
Te-ar usura tare mult daca ai vorbi despre astea cu cineva..si nu neaparat cu iubitul tau...ci cu cineva care sa fie obictiv.Te vei descarca...
Vorbeste si cu el...spunei temerile tale...vorbeste de complexe de trecut.
Ai grija cu posesivitatea...la un moment dat s-ar putea sa explodeze.Sunt convinsa iubindu-te  va intelege...
Tu stii cel mai bine ce este de facut.
Vorba reclamei:Cheia e la tine!
Bafta si noi asa cum putem te sustinem!
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

30 August, 2006, 07:18:25 p.m.
Răspuns #10

buterflY

multumesc mult!  :) :-* v-am ascultat sfaturile, si e mai bine. am ajuns si eu la concluzia ca stressul de la servicu ma aduce in aceasta stare!!