Draga mea draga,
sunt oameni in viata care ne par alfa si omega, sensul universului. Adevarul gol golut e ca SIGUR nu se termina lumea fara ei.

Nici nu incepe cu ei. O sa intelegi asta mai tarziu, cand nu o sa mai doara atat de tare.
Nu, nu cred ca esti un pion pe tabla lui Dumnezeu. Nu cred intr-un Dumnezeu al lui Iov, intr-un Dumnezeu care-si arata atotputernicia prin incercari cumplite ca sa ne puna credinta la incercare. Cred intr-un Dumnezeu al libertatii si al frumusetii. Sunt sigura ca de undeva, din acel Sus impersonal al lui te priveste. Ceea ce ti se intampla este probabil spre a invata o lectie. E greu sa intelegem noi care, caci ultimele povesti nu s-au scris, doar le putem intui din ceea ce ai lasat aici ca semn. Insa va trebui sa o intelegi tu. Sa stii ca libertatea si independenta se dobandesc greu, dar cand le-ai castigat raman ale tale. Dependenta de un om inseamna nefericire, caci ne cream asteptari, independenta nu inseamna lipsa de iubire, inseamna frumusete libera de asteptari, caci neimplinirea asteptarilor doare.
A gasit o alta? Inseamna ca nu a fost capabil de cata frumusete i-ai oferit tu. A fost prea mult pentru el sa o duca. Tu ai aripi inalte, zborurile inalte sunt greu de soportat, sunt ametitoare. Si mai inseamna ca vei gasi pe altcineva, apt de tot atata frumusete ca si tine si care zboara tot atat de sus.
Sa-ti fie drumul zbor inalt, iar cand ti-e greu... sa mergi frumos.
Ti-s aproape, asa distant cum o lasa un forum...