Sunt oameni si oameni.Mame si femei care-si abandoneaza copii,dintr-un motiv anume sau pentru ca pur si simplu nu au constiinta.Sunt mame care si-ar da viata pentru copii,si femei care isi arunca copiii pentru ca nu se gandesc la consecintele faptelor lor.
Nu am inteles si nici nu o sa inteleg vreodata cum pot sa ramana gravide ca mai apoi din anumite motive sa-si abandoneze copilul,nevinovat,ca a fost conceput si ca s-a nascut.Dar cum la noi primeaza prostia si ignoranta...in ziua de azi ...
Si ca mama, pot sa va spun ca bucuria a fost "la superlativ"cand am simtit ca iese(am nascut pe cale naturala)iar senzatia e unica,nu o poti compara cu nimic. Nu ca as fi singura care a nascut astfel,dar in ziua de azi se "poarta" cezarienele care multe femei o accepta,ca astfel sa scape de durerile care preced nasterea.Dar va dau un sfat celor care nu sunteti mamici inca,daca se poate si sunteti in stare sa nasteti normal va sfatuiesc sa o faceti chiar daca dureaza si 24 de ore ...stiti ce anume,travaliul.
E ceva care te face sa devii constienta de ceea ce vine pe lume,e acel simt care te face sa devii responsabil pentru acea mogaldeata,e ceva mai presus de orice.Nu va pot descrie prea bine ceea ce am simtit eu,cand mi-am adus pe lume doua mogaldete,am doua fete,dar sunt la 1,5 diferenta intre ele.
E magia clipelor ,e tot ce nu se poate spune in cuvinte,e ceva unic si incomparabil.
In aceste clipe,simt cum toata iubirea se aduna si cum ma face sa va marturisesc ca va iubesc pe toti.