pentru cei care nu au citit topicurile mele de pana acum mai repet...
am o prietena de 1 an si 5 luni (aveam pana astazi)
azi cand implinim cele 5 luni din noul an ... ea a decis sa ne despartim o vreme sa isi faca ordine in cap pentru ca nu mai simte ca ma iubeste cum ma iubea inainte si i se pare incorect din partea ei sa fie iubita si ea sa nu pota iubi la randul ei

... nu i se pare corect fata de mine ...
ea a hotarat sa facem asta pentru ca spera sa ma poata iubi din nou ... dar eu sunt de parere ca iubirea nu poate fi controlata ... ea vine de la sine
in acest moment dureros sunt pesimist (daca ati citit topicul meu de la nou veniti o sa observati ca optimismul este una din calitatile mele cu care ma mandresc) ... nu cred ca o sa mai poata iubi din nou ... poate ca o sa fim din nou impreuna dar o sa fim doar pentru ca ii pare rau ca sufar atat si nu merit
o sa poata vreodata sa ma mai iubeasca?
PS: kitty ... am spus ca am nevoie de ajutor si nu pot fi ajutat ... pentru ca simt ca se coboara cerul peste mine si nu pot sa fac nimic ... pentru ca ea e cea care trebuie ajutata ca sa repare relatia, eu n-am nici o vina ... eu am nevoie de ajutorul vostru sa fiti alaturi de mine si sa ma imbratisati cu prietenia voastra si sa ma incurajari ... dar am nevoie de niste pareri sincere nu de ceva care sa ma faca sa ma simt bine pentru moment fericit