10 Octombrie, 2025, 10:35:04 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: La multi ani  (Citit de 20642 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

04 Septembrie, 2006, 09:31:33 a.m.
Răspuns #15

sunshine

LA MULTI ANI FRUMOASA serenity, SA AI O VIATA PLINA DE IUBIRE, VESELA CA TINE SI CALDA CA SUFLETUL TAU. :-* :-* :-*
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

04 Septembrie, 2006, 06:56:33 p.m.
Răspuns #16

serenity82

Multumesc multumesc. trebuie sa recunosc ca pana acum am avut parte de o zi foarte frumoasa calda atat ca vreme cat si ca urari din partea celor dragi  ;D sper sa fie in continuare asa pana la final. sunt tare fericita pentru ca desi nu va am aici prezenti va simt cu sufletul si asta conteaza foarte mult. va iubeeeeeeeeeesc  :D :-*
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

04 Septembrie, 2006, 09:42:01 p.m.
Răspuns #17

Evangeline

La multi ani serenity! Sa ai parte de tot ce e mai frumos si curat :-* Sa fii iubita si sa iubesti
Te pup dulce si sa ai parte de multa fericire :-* :-* :-*
Never, never quit!

05 Septembrie, 2006, 04:52:27 p.m.
Răspuns #18

ONLY DESIRE

LA MULTI ANI iti urez si eu serenity...cu intarziere ce-i drept...dar nu-i vina mea,munca imi ocupa tot timpul! sa ai parte de fericire,sanatate si speranta! :-*
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

08 Septembrie, 2006, 06:01:44 p.m.
Răspuns #19

valentina

La mai multi ani!,stiu deja poate e trecuta ziua ta ,dar nu-i nimic. :-* :-* :-*
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume