10 Octombrie, 2025, 01:37:37 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Cand/cum ne da seama ca exista iubire adevarata?  (Citit de 9819 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

09 Septembrie, 2006, 09:58:43 p.m.
Citit de 9819 ori

angel_alys

Nu e usor sa spui TE IUBESC... poate pentru ca simti, dar ti-e greu sa rosteste aceste cuvinte...sau poate taci,stiind ca ai arunca vorbe in vant... Insa atunci cand sentimentele tale capata o cu totul alta aura si alta tonalitate a batailor inimii simtim nevoia sa urlam in gura mare, intregii lumi, ca iubesti cu adevarat....totul devine mai profund si mai clar, de la sentimente si pana la obiecte,totul arata diferit...simti tristete cand persoana iubita nu e langa tine, fericire cand ii zaresti lumina ochilor si mii de fiori ce-ti strabat corpul doar la o simpla privire...ceea ce se numeste iubire adevarata e mai presus de cuvinte.. indescifrabil si indiscutabil este cel mai intens si mai duios sentiment....poti face fata mai usor celorlalte lucruri,necazurilor materiale si trairilor....
Cum ati putea defini iubirea adevarata? E mult mai mult decat s-ar putea descrie vreodata, de acest lucru sunt sigura... :)...

Mii de imbratisari pt membrii acestui site....

09 Septembrie, 2006, 11:33:17 p.m.
Răspuns #1

pokemon

Iubirea adevarata...cand cred ca este atunci cand...tu esti totul pt el/ea....iar el/ ea e totul pt tine....ca tu traiesti doar pt el..el el doar pt tine...Nu cred ca poate fi descris in cuvinte acest sentiment...este mai puternic decat orice dorinta....decat orice altceva...este acel lucru care te tine in viata...
Cel putin...pt mine...asta este...
Pupici
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

16 Decembrie, 2007, 01:46:11 p.m.
Răspuns #2

ONLY DESIRE

eu mi-am dat seama ca iubesc cu adevarat,atunci cand am realizat cat imi era de greu sa ii spun persoanei respective:"te iubesc".Desi as fi facut aproape orice penttru persoana respectiva,desi in clipele petrecute cu ea ma simteam cu adevarat fericita si imi tremura fiecare particica din corp atunci cand era aproape...nu puteam sa ii spun ca o iubesc.Nu stiam daca aceste cuvinte sunt suficiente pentru a intelege cat de mult insemana de fapt pentru mine;le-am auzit de atatea ori si le-am spus de atatea ori,incat si-au schimbat semnificatia.Simteam nevoie unui nou cuvant pentru care sa exprime ceea ce simte,ceva mai puternic decat "te iubesc",ceva mai profund.inca nu l-am gasit si inca simt ca il iubesc cu adevarat.
simtim ca iubim cu adevarat,atunci cand o facem.nimic nu ne paote opri sa luptam pentru iubirea noastra si nimic nu ne poate face sa ne pierdem speranta.
Iubim in multe feluri,foarte multe chiar....dar cu adevarat,sunt convinsa ca iubim o singura data!
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

14 Iunie, 2008, 10:18:57 p.m.
Răspuns #3

liviu

Cum ne da seama ca exista iubire adevarata? Iata ce mai intrebare!!!

Am scris pe undeva, pe aici, ca mie nu mi-e mila deloc de lilieci, dar mi-e mila de fluturi.. (acesta era titlul topicului!) Si am specificat acolo ca mi-e mila, de fapt, de fluturii ramasi omizi, pentru ca ei vor continua sa.. rontzaie gradina! Dar toate aceste lucruri au o valoare simbolica, si chiar o valoare nutritiva, daca preferati.. Deci:

Cum stim daca nu cumva suntem si noi, doar niste "fluturi ramasi omizi"..!?

R: Un "fluture ramas omida" (= care n-a metamorfozat) simte "fluturi in stomac", atunci cand se indragosteste, intrucat el/ea este repede subjugat de iubirea pasionala (care e iluzorie, in opinia mea!). In schimb, iubirea adevarata este cea care, intr-adevar, ne da aripi, pentru ca aceasta iubire este localizata acolo unde îi e si locul, adica in inima. In caz contrar, adica in primul caz, ne vom iluziona asa de tare, incat vom atasa chiar si inimii, o conotatie exclusiv fizica (=sexuala) asa ca in mai toate cantecele de dragoste.. De exp.: "Mare cat inima mea/ Mare cat inima mea..", dar, cica, despre un inel era vorba.. chipurile! Iar noi, evident, ca suntem niste copii din aceia mici, si prin urmare.. nu intelegem nimic!  :(