11 Octombrie, 2025, 01:10:12 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Violenta domestica  (Citit de 3142 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

17 Septembrie, 2006, 02:43:53 p.m.
Citit de 3142 ori

pokemon

Ce parere aveti despre violenta domestica?
Ce putem face,noi,care stim familii in care au loc astfel de incidente pt a i ajuta pe cei in cauza?
Sau...mai bine zis...putem face ceva?
Stiu o familie..cu 2 copii mici(4 si 7ani) care sunt batuti de tata....iar mama lor nu poate face nimic...pt ca individul este arab  :o si a amenintat o ca daca ar vrea sa se desparta de el ar lua copiii si ar pleca din tara cu ei...
Oare se poate face ceva pt ca acei ingerasi sa nu mai sufere?  :-\ :-\ :-\
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

17 Septembrie, 2006, 02:44:54 p.m.
Răspuns #1

pokemon

Si...bineinteles ca si sotia este batuta...si chiar chinuita uneori...dar...nu poate sa faca nimic...
Are mainile si picioarele legate....
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

17 Septembrie, 2006, 03:03:22 p.m.
Răspuns #2

Lorelei

Raspunsuri partiale vei gasi aici: http://www.lovetime.ro/community/index.php?topic=992.0
In cazul de care spui... cred ca numai apelul la lege/avocat poate rezolva situatia. Insa gandit din timp si fara stirea barbatului.
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

17 Septembrie, 2006, 03:19:08 p.m.
Răspuns #3

pokemon

Da..insa pt avocat trebuie ceva bani...si...este cam greu deoarece ea sta cu copiii acasa...iar el este cel care aduce banii in casa  >:( ea neavand acces la ei...decat pt mancare...si alte lucruri casnice...
Si este singura...ai ei stau undeva la tara si nu o pot ajuta cu nimic...
Omnul acesta pur si simplu i a taiat toate legaturile cu lumea pe care le avea...
Noi o cunoastem,nu de mult timp,din parculetul pt copiii unde iese cand si cand...va dati seama ca este diperata..daca dupa ce am vazut o de cateva ori a ajuns sa ne spuna aceste lucruri....cu detalii infricosatoare....pe care insa nu le pot posta...consider ca este o forma de respect pt ea... :-\

22 Septembrie, 2006, 02:25:46 p.m.
Răspuns #4

B3b3

in astfel de cazuri doar apeland la autoritati e posibil sa reuseasca ... :(  imi pare rau ca exista astfel de oameni,huuh ce m am suparat  :-X
in nici un caz nu trebuie sa mai suporte asa ceva si nici sa taca de teama lui ...

http://www.mai.md/contacte_ro/  succes  :-*
Cel care are incredere in el va castiga increderea celorlalti!