10 Octombrie, 2025, 11:45:44 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: DINTRE DOI....?  (Citit de 4948 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

24 Septembrie, 2003, 02:24:33 a.m.
Citit de 4948 ori

HERRA

Vizitator

Eu merg pe doua carari....launtrice....stiu ca nici un drum nu ma va face fericita...si nu-mi voi gasi calea urmadu-le...si totusi....
 Inima mea se imparte intre doi barbatii pe care-i iubesc....unul e vesnic in gandurile mele,dar doar acolo...vorbim, ne intalnim...si el stie ca pentru nimic in lume nu as dori sa ii mai acord inca o sansa...ma crede fericita...ma vede vesela, crede ca iubesc....dar nu stie ca el e viata mea...
  Celalalt...cel cu care imi impart zilele crede ca e totul pentru mine...si nu stie ca eu visez ca el e altcineva...nu stie ca e doar un substitut....crede ca se poate juca cu mine...si daca imi smulge cateva lacrimi eu chiar sufar pentru el...si ca el chiar merita....
  In mine e o lupta continua....intre barbatul pe care il iubesc...dar care m-a tradat o data....si care daca l-as ierta o va face din nou....si din nou...provocandu-mi iar suferinta....si barbatul de langa mine...care nu este nici pe departe ceea ce-mi doresc....dar nu am inca puterea sa-l parasesc....dar....care daca nu o voi face ma va distruge....fara mila....
  Dintre doi oamnei rai...lipsiti de suflet pentru care sufar...masochista fiind,cred....pe care sa-l aleg ?
  Uneori imi vine sa fug....dar stiu ca nu e o solutie....umbrele...lor daca nu chiar ei ma vor urmari pretutindeni...mereu...

24 Septembrie, 2003, 10:54:21 a.m.
Răspuns #1

Iosif

Iti recomand sa alegi fericirea. Daca nici unul din ei nu iti aduce fericirea cred ca e mai bine sa fiti simpli amici.. Eu unul nu cred cred ca e bine sa faci compromisuri. Compromisurile de genul asta e prea putin probabil sa iti aduca fericire.
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

29 Septembrie, 2003, 02:50:05 p.m.
Răspuns #2

Amun

Vizitator
Pe niciunul ... ia o pauza, bucura-te de viatza de una singura (vreau sa zic fara partener - eventual cate unul ocazional, ca nu strica). O sa vezi ca la un moment dat o sa te simtzi foarte usurata ...

03 Noiembrie, 2003, 02:07:21 a.m.
Răspuns #3

Paul

Cand inima nu te urmeaza, urmeaza-ti inima, e raspunsul meu. Sigur cineva dintre voi are dreptate
Iubesc, deci exist.

04 Noiembrie, 2003, 02:35:58 p.m.
Răspuns #4

katy

Vizitator
yap
fericirea nu este alaturi de nici unul.atunci cand te vei indrepta spre altcineva si ii vei lasa pe amandoi in urma iti vei da seama ca nu ai pierdut NIMIK,ca ai avut numai de castigat si ATAT.si stai linistita in privinta suferintei ce va urma.ptr ca suferinta nu este decat o alta forma de a invata cu toate ca este mai dificila.tu si numai tu esti importanta!gandeste-te ca numai tu contezi si alege ce-i mai bine.ganduri bune!!!!!!

19 Noiembrie, 2003, 10:23:54 p.m.
Răspuns #5

J'adore Herra

Vizitator
Hmmm as fi vrut sa-ti zic o vorba care o aud tot timpul "alege ce-ti spune inima"....dar.....uneori e mai bine sa alegi cu capul .As vrea sa-ti spun o poveste ...cred ca ai sa intelegi ceva mai bine...
Nu sunt o persoana perfecta si nici nu sunt o persoana tare , dar ceva ce mi s-a intamplat nu de mult timp m-a schimbat ...pot spune ca am descoperit o noua viata.Tot timpul am avut ce am vrut ...nu am cunoscut lipsa de nimic , viata m-a rasfatat ..dar totusi ceva imi lipsea sa fiu total fericita ..poate e banal dar imi lipseau prietenii adevarati si nu am stiut niciodata sa-i tin langa mine ..desi niciodata nu am folosit arme ca minciuna ..tradarea impotriva lor .....Toate astea ca sa-ti spun ca cineva m-a marcat ..mi-a aratat ce inseamna prietenia devarata ..mi-a aratat drumul cel mai scurt si cel lin spre inima cuiva ..mi-a dat lectii de fericire ..de ras si in acelasi timp de viata....pot sa-ti spun ca m-am atatsat de acea persoana ca niciodata in viata mea si nu cred ca ceva in lumea asta ma va face sa plec de la nga ea.
Toate cuvintele astea sa-ti spun ca am petrecut cea mai minunat vara din viata mea alaturi de persoane care imi tin cald ..cum spunem noi aici ..si nici distanta si nici greutatile nu ma fac sa le uit ..ci imi dau un sentiment de lipsa ..de dor ...
Cu alte cuvinte orice decizie vei lua eu voi fi tot aici sa plangi pe umarul meu sa razi cu mine sa ma faci vaca pentru ca fara tine si fara prietenia ta nu stiu cum as mai gasi acel drum care duce la reusita..bineinteles ca langa tine mai sunt persoane care imi tin cald ..pentru ca suntem un grup dar am avut ocazia sa-ti raspund la un mesaj si mi-am zis ca poate e cel mai oportun moment sa-ti zic cat inseamna prietenia ta si ..a celorlalte fete pentru mine...
Cu alte cuvinte capro tot imi e dor de tine si nu ai sa scapi de mine nici daca fugi  :twisted:

P.S.cati genii a facut Vali?