Eu merg pe doua carari....launtrice....stiu ca nici un drum nu ma va face fericita...si nu-mi voi gasi calea urmadu-le...si totusi....
Inima mea se imparte intre doi barbatii pe care-i iubesc....unul e vesnic in gandurile mele,dar doar acolo...vorbim, ne intalnim...si el stie ca pentru nimic in lume nu as dori sa ii mai acord inca o sansa...ma crede fericita...ma vede vesela, crede ca iubesc....dar nu stie ca el e viata mea...
Celalalt...cel cu care imi impart zilele crede ca e totul pentru mine...si nu stie ca eu visez ca el e altcineva...nu stie ca e doar un substitut....crede ca se poate juca cu mine...si daca imi smulge cateva lacrimi eu chiar sufar pentru el...si ca el chiar merita....
In mine e o lupta continua....intre barbatul pe care il iubesc...dar care m-a tradat o data....si care daca l-as ierta o va face din nou....si din nou...provocandu-mi iar suferinta....si barbatul de langa mine...care nu este nici pe departe ceea ce-mi doresc....dar nu am inca puterea sa-l parasesc....dar....care daca nu o voi face ma va distruge....fara mila....
Dintre doi oamnei rai...lipsiti de suflet pentru care sufar...masochista fiind,cred....pe care sa-l aleg ?
Uneori imi vine sa fug....dar stiu ca nu e o solutie....umbrele...lor daca nu chiar ei ma vor urmari pretutindeni...mereu...