10 Octombrie, 2025, 05:45:11 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Am nevoie de ajutor plzzz  (Citit de 6567 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

17 Septembrie, 2006, 09:02:36 p.m.
Citit de 6567 ori

Torresss

Sa va povestesc ce mi s-a intamplat: am o prietena de 2 luni si m-am casnit ceva pana am facut sex cu ea,treaba e ca ea zice ca era virgina inainte de mine, pana la momentul adevarului. am facut sex dar nu i-a curs sange nimica nus, sunt cam confuz cred ca ma minte, nus daca era virgina sau nu?cum sa imi dau seama?dar mi-a zis dupa ce terminasem si se imbracase ca i-a curs sange, oare e ceva cu intarziere? si-a pus si tampon  pana ,si nu am mai controlat-o am crezut-o.deci asta e intreb mea.care e treaba cu sangele asta curs dupa ce terminasem tot actul,in timp ce faceam sex nu sa intampla nimica nu i-a curs nimica eram curat lacrima si eu si ea.??ma lamureste cineva.nu era nici pe ciclu o avea alt tip de himen mai....plzz astept raspuns
« Ultima Modificare: 18 Septembrie, 2006, 12:14:52 a.m. de Lorelei »

17 Septembrie, 2006, 09:23:01 p.m.
Răspuns #1

pokemon

Se poate sa fi avut un himen elastic...si de aia sa nu fi curs sange...Ai incredere in ea... Himenul se poate rupe si fara sa fi avut vreun contact sexual...
Uite ceva mai multe informatii aici http://www.lovetime.ro/community/index.php?topic=1747.0
Multa bafta
« Ultima Modificare: 18 Septembrie, 2006, 01:33:39 p.m. de pokemon »
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

17 Septembrie, 2006, 10:44:00 p.m.
Răspuns #2

burn_2_hell

cred ca ar trebuii sa ai incredere in ea....intr=o relatie este foarte importanta increderea... ;)
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

17 Septembrie, 2006, 11:41:31 p.m.
Răspuns #3

Marcat pentru stergere...

Mare mai i-ti e gradina Doamne!
Are mare importanta pt. tine daca a fost sau nu virgina? Asta e pt. ca sa stii mandria ta? Si... cu ce sa te ajutam? ai lasat-o insarcinata? nu prea vad sensul pt. care ai cerut ajutor...

18 Septembrie, 2006, 07:40:25 a.m.
Răspuns #4

pokemon

Asa ma gandeam si eu....pt ce ti faci atatea griji?In viala unei femei nu conteaza cine e primul...ci acel care e ultimul.... :)
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

18 Septembrie, 2006, 03:05:45 p.m.
Răspuns #5

Aledronix

Cine a fost pe la ea inainte de tine nu te priveste.Singurul lucru pe care il dovedesti intreband de asa ceva este fie ca nu ai incredere in tine si doresti o confirmare a masculinitatii tale fiind primul in pantalonii fetei sau ca ai un ego debordant iar acest act de "eu am fost primul" iti alimenteaza mandria.
Daca va iubiti si daca va simtiti bine impreuna treci peste asta.Oricum prin faptul ca a fost dispusa sa se culce cu tine si mai ales fiindca a zis ca tu esti primul(chiar de o fi minciuna) arata ca tine mult la tine si vrea sa te faca sa te simti bine!ti-ai facut bine temele cu ea pana acum asa ca nu o da in bara!
Bafta pe viitor!

18 Septembrie, 2006, 04:04:14 p.m.
Răspuns #6

charlie

si tu acum... daca e sa fi fost el primul, are cu ce sa se laude, nu ti-ai dat seama ?  :)
You believe but what you see
You receive but what you give

18 Septembrie, 2006, 06:42:56 p.m.
Răspuns #7

Marcat pentru stergere...

Ar trebui inventat un topic nou:
"Baieti disperati din cauza nevirginitatii fetei!" 
:P

18 Septembrie, 2006, 08:03:29 p.m.
Răspuns #8

Lorelei

Bai, railor!  :D

Nu cred ca e important pentru el daca fata a fost virgina, ci daca l-a mintit sau nu. Nu poti incepe o relatie cu o minciuna. atata tot.
Cat despre subiect, eu cred ca prietena lui a spus adevarul. Se poate intampla, nu este atat de iesit din comun.
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

18 Septembrie, 2006, 08:10:09 p.m.
Răspuns #9

pokemon

Da...dar daca avea incredere in ea....si apoi...noi nu am fost acolo sa stim ce si cum au facut...el ar trebui sa stie cel mai bine...si sa aiba incredere....

26 Septembrie, 2006, 08:27:55 a.m.
Răspuns #10

Torresss

mah toata treaba este k nu depinde d mandria mea sau k sa fiu yo cocosh,"primu" treaba e alta k nush dc ma minte adik e pacat sa isi bata joc de me.pana la urma imi da motive sa o cred,dp 2 luni mia dovedito.are dreptate.da inainte imi dadea de inteles din unele pct d vedere si ma enerva la culme dc era o mare minciuna.yo va multumesc beaucoup pt sfaturi.am inceput sa ma incredere in ea.nu ai cum sa ai incredere in cineva dc cnu cun mai bn.

26 Septembrie, 2006, 08:49:13 a.m.
Răspuns #11

Torresss

cum spunea si Lorelei,pt me imp era sa nu incep prost adik dp o luna sa ma minta in halu asta,k afecta clar toata relatia.si chiar are dreptate a spus adevaru.oricum nu mai conteaza aku sunt convins.altcv ce vreau sa va intreb mai ma cam 2 probl.1 am facuto d 3 ori pana aku.ei ii curge snge dp terminarea actului.da nush dc?din ce in ce mai putin.1 oara cd am dezv mai mult dp aia maiputin , ma intreaba dc?si nush sa ii raspund.i-am zis k treptat cu timpu nu o sa ii mai curga? d la ce sa fie??si priam oara ia curs tot dp act d'aia mam cam convis k a fost virg

02 Octombrie, 2006, 07:19:28 p.m.
Răspuns #12

deeaforyou

Conteaza lucru asta asa de mult pt tine???? eu zic sa nuti mai faci atatea griji, sa ai incredere in prietena ta si sa va iubiti mult!pupici  :-*