04 Noiembrie, 2025, 03:34:39 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: LA MULTI ANI INGERAS  (Citit de 19435 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

18 Septembrie, 2006, 04:14:59 p.m.
Citit de 19435 ori

sunshine

LA MULTI ANI, INGERAS, sa ramai la fel de frumoasa si sensibila , sa ai parte numai de impliniri si sa nu imbatranesti niciodata ( esti inger doar) :-* :-* :-*
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

18 Septembrie, 2006, 04:17:26 p.m.
Răspuns #1

pokemon

LA MULTI ANI si din partea mea sper sa ai parte numai de bucurii,impliniri si de vise implinite!
La multi ani!  :-* :-* :-*
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

18 Septembrie, 2006, 04:21:46 p.m.
Răspuns #2

Lorelei

Multi, frumosi, fara restante  ;D si plini de vise implinite!  :-*
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

18 Septembrie, 2006, 04:44:34 p.m.
Răspuns #3

serenity82

la multi ani si multa fericire si din partea mea. iti doresc tot ceea ce imi doresc si mie te pup dulce  :-*
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

18 Septembrie, 2006, 05:31:56 p.m.
Răspuns #4

valentina

" Eu iti doresc ca fericirea sa-ti urmareasca anii pas cu pas,sa-ti daruieasca din cupa ei iubirea,sa prinda viata al gandurilor glas."
        La multi ani ! si toate visele sa ti se-mplineasca!

Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

18 Septembrie, 2006, 06:02:02 p.m.
Răspuns #5

desdemona

eu iti urez sa ai parte de toti pe care ii iubesti,si ei sa aiba grija de tine asa cum meriti!
iubeste si lasa-te iubita!
La multi ani cu fericire cu tot!
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

18 Septembrie, 2006, 06:34:02 p.m.
Răspuns #6

Marcat pentru stergere...

LA MULTI ANI INGERASUL NOSTRU! SA NE TRAIESTI MULTI ANI, FII CEA MAI FERICITA FATA!

18 Septembrie, 2006, 09:13:10 p.m.
Răspuns #7

B3b3

La multi ani  :-*
Cel care are incredere in el va castiga increderea celorlalti!

18 Septembrie, 2006, 11:44:22 p.m.
Răspuns #8

|ngerMorT

Ce de urari!  :) Ce bine este sa te simti iubit si printre prieteni! Va multumesc ca m-ati facut sa ma simt asa! Va iubesc pe toti si va multumesc pentru urari! Va doresc si voua sa aveti parte de tot ce e mai bun!  :-*
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

19 Septembrie, 2006, 03:54:17 a.m.
Răspuns #9

Evangeline

Scuza-mi intarzierea...nu-ti mai spun motivele ca sa nu spui ca acum caut scuze ;D Stiu ca nu am nici o scuza am intarziat tocmai de ziua ta ingeras :'(. Chiar si asa indraznesc sa-ti urez sa ai parte de tot ce e mai frumos si curat. Multa bafta la facultate :-* Mult noroc in viata si sa fii iubita (sa nu uiti sa iubesti ;))

LA MULTI ANI! :-* :-* :-*
Never, never quit!

19 Septembrie, 2006, 09:09:01 a.m.
Răspuns #10

viulian

Administrator
Hey, La Multi Ani :) si tot ce iti doresti!

19 Septembrie, 2006, 12:16:37 p.m.
Răspuns #11

Strumfita

Scuza-mi intarzierea  ;D . La multi ani !!!!!!!!!!!!!! Sa fi fericita si iubita. Sa nu renunti la visele tale  ... " sa intelegi sau sa acecepti ca nu trebuie sa speri ci sa visezi. Sa visezi la ceva si sa lupti sa-ti implinesti visul. A spera, inseamna a risca sa cazi in pasivitate, a spera inseamna a astepta sa ti se intample ceva , fara sa ai vreo contributie."  ;)
  La multi ani Ingerasul nostru .. sa ne traiesti .
  Multi pupicei dulci dulci dulci dulci de tot  :-* :-* :-* :-*

De la un Ingeras ..
                                                                              pentru alt Ingeras ...  :D
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

19 Septembrie, 2006, 04:02:02 p.m.
Răspuns #12

charlie

You believe but what you see
You receive but what you give

20 Septembrie, 2006, 11:41:46 a.m.
Răspuns #13

|ngerMorT

Multumesc mult si intarziacilor  ;)
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

22 Septembrie, 2006, 09:51:37 p.m.
Răspuns #14

anushca

Vizitator
 :( uff cat a trecut de la ziua ta... Am lipsit cam mult... Dar o vorba spune ca e valabil 3 zile si 3 nopti... si de ce nu mai mult?
Din culorile acestei toamne tie cu drag