10 Octombrie, 2025, 12:22:50 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: PRIMUL SARUT ...  (Citit de 78252 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

04 Iulie, 2009, 07:19:26 p.m.
Răspuns #45

Pompierulatomic

Primul sarut vine cand nu te astepti, e un lucru foarte mic dar cu o insemnatate destul de mare pentru unii.
E un moment scurt pe care daca stii sa il traiesti  ti-l vei aminti toata viata.
E momentul in care iti apropii inima prin intermediul buzelor de o persoana pe care, zici tu, o iubesti dar sentimentele sunt atat de sincere la acea varsta incat e mai mult decat iubire.
Nici un alt sarut nu va mai fi la fel.

11 Iulie, 2009, 02:37:32 a.m.
Răspuns #46

Angy

Oh,doamne,cu fiori pana in maduva oaselor.
There is no finish line. Never in life !!!

17 Iulie, 2009, 12:09:22 a.m.
Răspuns #47

lora14

Pentru mine primul sarut n-a fost unul deosebit...a fost umed si lipicios...si dezamagitor...pentru ca nu era persoana care trebuia sa fie...
Am fost indragostita in liceu...offf, platonic, de un tip mai in varsta...ani de zile l-am iubit...si n-a fost nimic...doar priviri furate, scurte conversatii...peste ani, drumurile ni s-au intalnit...si-a urmat si marele sarut visat in atatea nopti de adolescenta...si-a fost mult peste asteptari...noi doi si-o noapte de septembrie, cea mai frumoasa noapte...si niste buze care sarutau bestial...acela a fost sarutul cel mai cel...si ce noapte... :D

24 Iulie, 2009, 10:29:43 a.m.
Răspuns #48

dark_princes

primul meu sarut... nu a fost cine stie ce pt k nu il placeam pe baiatul care ma sarutase...  :laugh: eram prin clasa a 7-a... primul nu a fost prea bun... dar al doilea da...pt k ma sarutase baiatul de care eram indragostita :-[ :laugh:
"Nu poti schimba trecutul, dar iti poti nenoroci un prezent
linistit ingrijorandu-te despre viitor.":D

19 August, 2009, 06:05:58 p.m.
Răspuns #49

itzibitzi

Primul sarut nu a fost cine stie ce desi eram emotionat. A venit dupa vreo 2 ani de prietenie (de ceva timp incepusem sa ne placem reciproc desi ea avusese prieten, in tot timpul asta, se despartise de el pentru mine cu cateva zile inainte). Intr-un parculet, dupa ce ne petrecusem ziua impreuna, inainte sa ne luam la revedere, dand sa plece am oprit-o si am sarutat-o. Relatia a durat cateva luni, cu multe suisuri si coborasuri (cat de frumoase au putut sa fie unele momente, si cat de urate altele), iar saruturile ce aveau sa vina paleau din ce in ce mai mult in intensitate  :'( pana pentru mine nu au mai reprezentat nimic si ne-am despartit. Si acum pastram legatura (nu, nici prieteni nu ne mai putem numi) si ne mai si intalnim, doar sa ne amintim de vremuri demult apuse sau sa ne dam sfaturi in viata de zi cu zi. Cand ma gandesc cum am fost, prieteni de nedespartit, si cum am ajuns ma doare enorm. Pacat.

Sarutul altei persoane nu-l voi uita niciodata si mi-as fi dorit sa fie primul. Nici cu persoana respectiva nu a continuat si acum nu mai pastram nici macar legatura. Asa am hotarat de comun acord.

ps: daca v-am plictisit, imi cer scuze
« Ultima Modificare: 19 August, 2009, 06:42:51 p.m. de itzibitzi »
eu, cel ce sunt si cel de voi deveni

02 Septembrie, 2009, 09:53:17 p.m.
Răspuns #50

dark_princes

(Image removed from quote.)

primul meu sarut a fost in primul an de liceu .. cu primul meu prieten .. a fost intrun magazin mare . am avute citeva emotii dar a fost "NICE"  :P

primul meu sarut? 8-> la 14 ani... a fost prin surprindere...nu credeam k o sa se intample...si mi s-a parut putin scarbos...pt k a fost un french kiss...dar am avut multi fluturasi ;D ;D

scuze...am scris de doua ori...si scuze pentru "k" am uitat:P
« Ultima Modificare: 02 Septembrie, 2009, 10:00:29 p.m. de cry »
"Nu poti schimba trecutul, dar iti poti nenoroci un prezent
linistit ingrijorandu-te despre viitor.":D

13 Februarie, 2010, 04:43:34 a.m.
Răspuns #51

AlexCiordas

Io sincer nu m-am sarutat nici o data am 12 ani jumate.Fiti atenti : Nu mie frica ca nu o sa iasa bine.  :laugh: Vreau so sarut fortzat si tot nu mie teama ca ma loveste cai rusinoasa ffff tareDa nu am curaj :-[ :) 

31 Martie, 2010, 07:56:13 p.m.
Răspuns #52

bvicusic

imi amintesc destul de bine primul sarut ca nu a fost demult insa nu il consider cel mai minunat caa nu a fost cu o persoana pe care s-o iubesc
« Ultima Modificare: 02 Aprilie, 2010, 03:50:16 p.m. de Escu »

13 Mai, 2010, 11:04:59 p.m.
Răspuns #53

R.L.

Primul meu sarut a fost un experiment cu cel mai bun prieten al meu, cand aveam 11 ani si nu ne-a placut niciunuia :):laugh:  :D, in schimb PRIMUL SARUT care ma facut sa tremur de emotie si sa mi se inmoaie genunchi, a avut loc la un reustaurant, prima noastra intalnire in  adevaratul sens al cuvantului, cu primul baiat pe care l-am iubit si singurul pana acum...
Vointa inimii poate fi invinsa doar cand renunti la bucuria de a traii..

06 Iunie, 2010, 02:28:15 p.m.
Răspuns #54

StrawBerry

Primul meu sarut...hmmm cred ca a fost cand aveam 7 ani eram mica si imi placea de un baiat de 9 ani care il iubeam foarte mult a fost sub un copac in parc nu stiu ce simteam mai exact pentru ca eram mica dar tin minte ca dupa am inceput sa rad  ;D a fost funny.

14 Iunie, 2010, 09:25:03 a.m.
Răspuns #55

Puiu

buna,cine ma poate ajuta? am si eu o prietena de 13 ani si eu am la fel. si as vrea sa o sarut  dar nu stiu cum sa-i spun in ce imprejurimi. Ma puteti ajuta? PLZZ :(

14 Iunie, 2010, 09:30:15 a.m.
Răspuns #56

Puiu

va rog daca puteti sa ma ajutati::(:(:(:(:((:(:(:((:(::(

20 Octombrie, 2010, 08:05:00 p.m.
Răspuns #57

Ivonne

Haha..asta pentru mine nu este o amintire placuta deloc. Primul meu sarut a fost un dezastru ... :D ,urmatorul il pastrez in amintire ca fiind "primul" . :)) Eram aproape convinsa sa renunt la sarutat si baieti . Pana a venit persoana potrivita:D

21 Decembrie, 2010, 02:42:21 a.m.
Răspuns #58

Kenan

Primul meu sarut a fost prin septembrie,la inceputul clasei a 9`a...eram intr`o statie de autobuz,cu "prima dragoste" (prima iubire adevarata),in drum spre casa...statusem cateva ore in parc cu ea,timp in care ne pupasem,practic,pe gura,dar fara sa ne sarutam.(Dat fiind ca eu eram bata...)
Cand a venit autobuzul,sa urce fata in el,am dat s`o pup de "la revederE"...brusc,m`a sarutat.Nu stiu sigur ce s`a intamplat,ca m`a luat ameteala si m`au parasit picioarele.Eram ametit,vedeam totul stralucitor si colorat,nu`mi mai simteam picioarele si nu eram in stare sa vorbesc.A fost absolut genial.

@Puiu: Paaai...ok.Invit`o in parc,asta e relativ usor...fara mame,frati,tati,parinti,bunici,unchi,matusi,si alte porcarii.Doar voi 2,in parc...preferabil o bancuta mai retrasa.Si experimentati.:-??
Femeia: "Hai sa jucam v-ati ascunselea!"
Barbatul: "Hai.../:)"
Femeia: "Faci pariu ca nu ma gasesti?:>"
Barbatul: "Da` faci pariu ca nu te caut?:|"

18 Ianuarie, 2011, 08:33:56 p.m.
Răspuns #59

bel-marduk

da, primul sarut este cel mai ametitor., ca prima tigara din viata , te ameteste, apoi nu ... 
totul e relativ, si relativul e relativ.