10 Octombrie, 2025, 06:06:39 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: am mare nevoie de un sfat!!!  (Citit de 15272 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

21 Septembrie, 2006, 07:02:42 p.m.
Citit de 15272 ori

d3ad_ang3l

am reusit dupa 2 ani de zile sa stau cu un tip pe care il iubesc. acum ne-am despartit din cauza unei prostii. treaba e ca eu vreau sa ne impacam si am auzit ca si el vrea. a pus o conditie insa: ca un coleg de'al lui sa stea cu o tipa, faza e ca tipu nu vrea sa stea cu respectiva si eu nu stiu ce sa fac...ajutati-ma...da-ti-mi un sfat ceva. am uitat totush sa mentionez ca astazi a trecut pe langa mine si nici macar buna nu a zis...da' colegul lui (tipul care trebuie sa stea cu respectiva fata) mi-a zis ca el vrea sa ne impacam...eu nici nu mai stiu ce sa mai cred, ce sa mai fac? sa astept sa vina el la mine? va rog mult da-ti-mi un sfat sau daca ati trecut prin vro situatie similara spune-ti-mi cum ati procedat...
u're 2 sweet 4 me...and I love u more and more with each day that passes by...:-<

21 Septembrie, 2006, 07:06:25 p.m.
Răspuns #1

pokemon

Sincera sa fiu,te rog sa nu te superi pe mine,dar cred ca nu ar mai trebui sa fii cu el...pt ca nu cred ca el chiar tine la tine...
Stiu ca pare greu,dar nu stiu daca te merita...Oricum..mult succes..si decizia iti apartine  :-*
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

21 Septembrie, 2006, 07:08:33 p.m.
Răspuns #2

burn_2_hell

eu sunt pr u..din cate stiu de la u..eu zic ca tine la u..asteapta sa vina el..u ai facut prea multe.. :-*stai calma..situatia u nu e ca a mea ;)!!
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

21 Septembrie, 2006, 07:12:46 p.m.
Răspuns #3

d3ad_ang3l

offf...nu cred ca e asta...posibil cineva sa ii zica lucruri gresite despre mine...deci vreau sa va zic ca atunci cand ma vazu ramasa masca...si eu la fel...era atat de dulce  :-[ imi venea sa mor!!! in secunda aia cand ne uitaram ochi in ochi murira toti din jurul meu si al lui...imi venea sa fug spre el si sa-l iau in brate...da' asa ceva nu se putea...acum nu-mi ramane decat sa astept posibil sa vina el la mine...sau poate nu...
u're 2 sweet 4 me...and I love u more and more with each day that passes by...:-<

21 Septembrie, 2006, 07:20:18 p.m.
Răspuns #4

burn_2_hell

o sa vina!!!fii optimista..inceark sa vb deschis q el si sa aflii daca intradevar cineva ii baga ceva despre u in cap gresit..!!!nu t mai ascunde..fii tupeista..''fetele cuminti nu mai sunt la moda'' ;D...
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

21 Septembrie, 2006, 08:01:49 p.m.
Răspuns #5

Lorelei

Daca ajunge sa puna conditii, mie mi se pare ca ori e foarte copil, ori nu stie ce vrea. ufff...
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

21 Septembrie, 2006, 08:06:02 p.m.
Răspuns #6

charlie

Daca ajunge sa puna conditii, mie mi se pare ca ori e foarte copil, ori nu stie ce vrea. ufff...

ori e prost....
You believe but what you see
You receive but what you give

21 Septembrie, 2006, 08:07:53 p.m.
Răspuns #7

d3ad_ang3l

pai conditia iti dai seama ca a fost pusa la baza...eu totush astept vesti...desi eu ma tot gandesc daca i-a zis cineva ceva de mine...

22 Septembrie, 2006, 04:40:54 a.m.
Răspuns #8

Marcat pentru stergere...

intr-o relatie de prietenie/dragoste nu am auzit, vazut, ca exista conditii. Probabil ca este "timid" si nu stie cum sa faca ca sa se desparta de tine, dar sa nu te superi tu. Probabil nu stie metoda prin care vrea sa scape de tine... amiabil!

22 Septembrie, 2006, 10:55:08 a.m.
Răspuns #9

d3ad_ang3l

aaaaa nu pai nu e vorba de asta!!! noi doi nu mai suntem impreuna...eu vreau sa ma impac cu el si cred ca si el vrea din ce am auzit eu...intrebarea e daca trebuie sa iau eu intiativa si sa ma duc la el sau sa mai astept?...chiar nu stiu ce sa ma fac ???

22 Septembrie, 2006, 12:54:28 p.m.
Răspuns #10

burn_2_hell

asteapta...eu stiu cate ai facut..si numai u ai luat initiativa..asteapta..si fii fericita...ti-am mai zis eu..ai mai multe sanse ca mine.. ;)..eu am incetat sa mai cred ca va venii si fericirea pentru mine..stii prea bine cine e fericirea mea..poop..stai calma..totul o sa fie bine!!  :-*
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

22 Septembrie, 2006, 10:41:01 p.m.
Răspuns #11

Diviana_girl

e bine sa fii optimista..insa nu exagera....atunci cand tii intradevar la o persoana si vrei sa te impaci cu respectiva pers...nu pui conditii pentru terte pensoane....e ca si cum relatia voastra ar depinde de reusita imbinarii acelor persoane...ca si cum ai fi un cupidon..care rezolva pb altora insa nu si pe ale tale....
daca ai luat initiativa de prea multe ori....impunei un timp limita de gandire....si daca nu vine in acest timp...este poate mai mult decat clar ca sentimentele lui nu sunt atat de solide precum pretinde..sau ai auzit....

ast vesti :)......
"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzii si orbii o pot vedea"

23 Septembrie, 2006, 04:10:09 p.m.
Răspuns #12

Escu

Global Moderator
comunicati, fara impus date limita...sau alte chestii.comunicarea...din suflet...face miracole.nu astepta sa faca altii pt tine, fa tu, tu esti tu!
Let's put a smile on that face!

23 Septembrie, 2006, 10:18:38 p.m.
Răspuns #13

d3ad_ang3l

dragilor am vesti noi...asta seara ma suna si vorbiram la telefon cam 7 minute...mai mult aberaram decat sa vorbim de lucruri serioase...insa am reusit sa scot o informatie pretioasa de la el: ma suna pentru ca voia sa mai vorbim...ca nu am mai vorbit de mult...
si imi zisa ca a pus conditia aceea doar asa ca sa determine acei 2 oameni sa fie impreuna...desigur nu a iesit nimic...si cand ma pregateam sa il intreb daca e dispus sa ne impacam a fost intrerupt de un tip care voia sa afle cu cine vorbeste :D
imi zisa ca era la munte...si ca vine maine seara. si ii zisai ca mai vorbim cand vine el in oras...si i se termina creditu :(...oricum ma bucur mult ca ma suna!!! multumesc pentru sfaturi si astept in continuare :D

23 Septembrie, 2006, 10:21:40 p.m.
Răspuns #14

burn_2_hell

totul o sa fie ok...ti-am zis..o sa fii happy..o sa t impaci cu el..eu raman aici oricandai nevoie de mine..t suna!!ii era dor d vocea u..!!p me nu ma suna..nu ii e dor d me..be happy..!!ai d c..stiu ca tine la u..!!!o sa fie ok totu'!
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside