04 Noiembrie, 2025, 08:33:56 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: am mare nevoie de un sfat!!!  (Citit de 15780 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

23 Septembrie, 2006, 10:31:03 p.m.
Răspuns #15

suflet

sorry daca nu iti zic ce ai vrea sa auzi ... dar eu simt ceva foarte ciudat la relatia voastra (nu cunosc prea bine problema pentru ca nu ai explicat-o mai amanuntit ... si poate ca o inteleg gresit) ... din ce ai scris acolo pana acum ... si faza cu "conditia" mi se par copilarii ... voi va jucati?
oricum pentru ca voi sa fiti impreuna si sa va iubiti nu ar trebui sa existe o astfel de "conditie" ... nu asta conteaza in relatia voastra ...
ar trebui sa va intalniti si sa vb mai serios despre relatia voastra dar de data asta fara conditii ;D ... sa fiti doar voi ... fara altii care vor sa se "combine"
cred ca esti prea indragostita ... ai face orice numai sa va impacati ... si nu vezi ce ganduri are el
bye :-* astept vesti bune ;)
Nu dispera cand soarta te apasa
Si nici nu plange de al tau destin
Caci dupa chin viata-i mai frumoasa
Cum dupa ploaie ceru-i mai senin

23 Septembrie, 2006, 10:38:18 p.m.
Răspuns #16

suflet

apropo de optimism ... trebuie sa il ai ca altfel nu o sa reusesti ... si chiar daca esti optimista si nu vei reusi, nu lasa capul plecat ... "capul plecat, sabia nu-l taie"  ... mergi mai departe si optimista pentru un nou inceput ;D ... suna la fel si pentru burn_2_hell, daca o sfatuiesti sa fie optimista si fericita, invata si tu din sfaturile tale te rog
bye  :-*
Nu dispera cand soarta te apasa
Si nici nu plange de al tau destin
Caci dupa chin viata-i mai frumoasa
Cum dupa ploaie ceru-i mai senin

28 Septembrie, 2006, 10:20:19 p.m.
Răspuns #17

d3ad_ang3l

m-a sunat sambata asta sa-mi zica ca mai voia sa mai vorbeasca cu mine...cum credeti ca m-am simtit cand i-am auzit vocea? eram in al 9-lea cer, parca nimic nu s-a intamplat, parca am fi fost din nou impreuna...
cat despre conditie, mi-a zis la telefon ca e o aiureala...a zis-o doar ca sa-i determine pe cei doi sa fie impreuna...eu astept cu nerabdare sa il vad sa stam de vorba...imi este foarte dor de el si chiar vreau sa ma impac cu el...am omis sa va spun ca imi da bip zilnic ;D si asa cum este si normal eu il returnez ;D
oricum...pana la urmatorul semn bun...iubiti-va mult!!!
u're 2 sweet 4 me...and I love u more and more with each day that passes by...:-<

28 Septembrie, 2006, 11:13:29 p.m.
Răspuns #18

Escu

Global Moderator
love is in the air...
Let's put a smile on that face!

28 Septembrie, 2006, 11:20:02 p.m.
Răspuns #19

burn_2_hell

I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

29 Septembrie, 2006, 05:10:22 p.m.
Răspuns #20

pokemon

Si tu sa fii iubita...si sper sa se rezolve cu bine  ;)
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

29 Septembrie, 2006, 09:58:29 p.m.
Răspuns #21

Semiramis

Global Moderator
dacă în dragoste se pun condiţii şi nu rugăminţi, aia nu e dragoste fraţilor, e egoism...nu vă îmbătaţi cu apă rece.
nu vreau să par prea dură, dar răul trebuie tăiat de la rădăcină...serios...condiţii??? că bine zice lorelei...ufffff
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

29 Septembrie, 2006, 10:59:27 p.m.
Răspuns #22

burn_2_hell

cand iubesti esti orbit/a...
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

30 Septembrie, 2006, 05:28:02 p.m.
Răspuns #23

d3ad_ang3l

Nu mai conteaza!!! chiar nu mai conteaza!!! ne-am impacat!
 ::) a luat ceva...da' intr-un final mi-a zis ca vrea sa ne impacam si ne-am impacat ;D
s-a intamplat ieri si de atunci sunt intr-o continua veselie ;D ;D ;D
insa...ceva negru imi intuneca din nou poteca vietii...am niste probleme cu un tip mai mare ca mine care cred ca vrea sa ma bata ca a inceput sa faca baza de mine p messenger si nu i-a tinut figura ca l-am luat la misto...treaba este ca eu nu vreau sa afle prietenul meu, al meu "printisor" cum zice burn_2_hell; pt ca a avut si el ceva probleme si eu nu vreau sa il mai incarc cu ale mele. desi sunt ferm convinsa ca mi-ar rezolva problema totush nu vreau sa il amestec. am sa incerc sa ma descurc singurica asa ca urati-mi bafta!!! sper sa nu o incasez :-\
u're 2 sweet 4 me...and I love u more and more with each day that passes by...:-<

01 Octombrie, 2006, 12:21:04 p.m.
Răspuns #24

burn_2_hell

deci eu t bat!de c sa nu afle??iauzi si ce daca a avut probleme el poate sa si le rezolve are pr baieti..u p cine ai??eu nu pot sa il bat p ala ca nu's muscolo =)))!!!
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

01 Octombrie, 2006, 01:15:47 p.m.
Răspuns #25

andY20

cine e lasul acela care vrea sa bata o femeie ??? ??? ???
 ia spunei fat o la prietenul tau,nu e corect asa
 baiatul acela sa se puna cu unul pe masura lui nu cu o fata.
 >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(
""Nu uita : langa cel mai inalt punct al FERICIRII se afla cea mai adanca prapastie a DURERII""

01 Octombrie, 2006, 01:21:05 p.m.
Răspuns #26

B3b3

Bafta  ingerashule si nu ti fie teama,nu asa intimidezi adversarul ...privestel in ochi ,atacul e cea mai buna lovitura pt inceput ... :P sper ca nu ai incasat o deja :P
  nu mai lasa problemele de genul asta dupa o zi pe alta, o sa ti para rau cand va fi prea tarziu  :-*  astept /am vesti   8)
Andyta,lasul ala nu este singurul barbat care ar fi in stare sa loveasca o femeie  ,asa ca "take care" :-*
Cel care are incredere in el va castiga increderea celorlalti!

01 Octombrie, 2006, 04:19:04 p.m.
Răspuns #27

andY20

e  prostie violenta barbatilor.
   nu mi se pare corect deloc. noi nu avem muschi si putere sa ne aparam si totusi ei incearca sa ne domine prin forta daca nu pot psihic. >:( >:( >:( >:( >:(
""Nu uita : langa cel mai inalt punct al FERICIRII se afla cea mai adanca prapastie a DURERII""

02 Octombrie, 2006, 07:12:23 p.m.
Răspuns #28

deeaforyou

Nush da dak tine la tine nu ar trebui sa iti puna conditii ca sa va impacati!Cand mam despartit de prietenul meu toti colegii imi ziceau ca vrea sa fim din nou impreuna dar doar isi bateau joc.. si eu din pacate mereu imi faceam iluzii!Eu zic sa nu iei in seama ce zic prietenii lui.Vorbeste cu el fata in fata si dak vrea sa fie cu tine cu adevarat nu o sa iti puna conditii dak nu chiar nu merita! bafta :-*

02 Octombrie, 2006, 10:51:25 p.m.
Răspuns #29

burn_2_hell

mey nu inteleg daca nu citesti tot topicul de ce mai vb?  ???...s-au impacat :P..citeste,..si dupaia' vb
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside