eh uite ca am ceva timp la dispozitie...
povestea incepe cam asa: intr-o zi cu soare prietena mea cea mai buna vine la mine si ne certam urat de tot si imi da si o palma...motivu: am fost printre altele cauza despartirii de prietenul ei (de fapt yo am zis adevaru, tipu chiar era inselat cu nonsalanta de catre prietena mea). am terminat-o cu ea. deci vreau sa va zic ca fetita asta era huiduita in cartier, insa de cand incepuse sa umble cu mine (adica de 3 ani incoace) nu zicea nimeni nimic de ea, ca ma stiau pe mine de fata cuminte si nu avea cum.
in fine...era ochi pentru ochi dinte pentru dinte (ea inainte despartindu-ma de prietenii mei). mai si ce ziceti voi ca avusai tupeu si nesimtirea sa nu o mai bag in seama. se umfla fata in pene se dusa prin tot cartieru si incepu sa zica fel de fel de lucruri despre mine (totodata invinovatindu-ma ca sunt un copil prost)

in fine...eu nu am raspuns la provocari, insa intr-o zi inainte de ziua mea cu vro 3-4 zile i se pune fetii pe sexytop (pt cei care nu stiu e un site unde iti pui poze diverse si primesti note si commenturi, o alta forma pt obsedati sa ia id-uri de fete frumoase

parerea mea) comment la poza cu id-ul fostului meu prieten, in comentariu folosindu-se expresiile mele. eu cand am auzit am ramas proasta, daca ar fi stat macar pentru 2 sec sa reflecteze la faptul ca era inainte de ziua mea si eu numai de asa ceva nu aveam chef (plus ca nu aveam de unde sa stiu eu ca are ea poza pe sexytop).
se dusa fata frumos la prietenii ei si le zisa ce le zisa ca ma trezii cu jumate din cartier ca vrea sa ma bata, eu care in viata mea nu cred sa fi jignit pe cineva fara rost. in fine cauta fata motiv de bataie de atunci. si eu nu am zis nimic am lasat-o in pace.
acum sa aflu ca e tot vina mea, lume draga si scumpa spuneti-mi si mie cum pot iesi din problema? sa vorbesc cu ea, sau sa ma duc frumos ii dau o palma si apoi sa ii explic cu d'a sila ca vad ca daca o ignor mai rau face. eu pe bune nu pot sa inteleg fetita asta nu mai gandeste ce dumnezeu a patit?
aflu acum 2 seri ca ea are pata pusa pe puiutu meu si ca s-a jurat ca ma desparte de el :| ma fratilor ce ii pasa ei de el? ce treaba are ea cu el??? la urma urmei eu tin la el de 2 ani de zile, credeti ca e o forma de razbunare? oricum daca se atinge de mine ii sar verii mei in cap (nu am avut eu parte de frati ce am de verisori, mancai-ar mama de frumosi...sa va zic cati sunt? numai 20

si fete si baieti, imaginati-va cum e cand ne strangem toti

)) asa ca dragilor eu nu ma tem pentru viata mea eu ma tem sa nu-l urmareasca pe iubitelu meu si sa il bata doar ca sa se razbune pe mine, doar ca sa imi arate ca sunt ei smecheri...am sa va tin la curent pana atunci astept parerile voastre
Multi pupici plini de love ;