Bllue, Iisus a venit pe pamant pentru cei pacatosi si nu pentru cei drepti.Primeste-L in inima ta ca pe un prieten, multumeste-I, vorbeste-I, apoi mediteaza si cere.Cere-I orice,El iti da exact ce-i bun. Bllue,eu am avut o experienta frumoasa si destul de haioasa.Mai zilele trecute,cotrobaind prin sertare pentru a face nitica ordine prin hartoage am dat de un plic.Mare mi-a fost mirarea cand l-am deschis

.Inauntru erau scrisorile mele,vechi de vreo 10-12 ani,cand ii scriam Lui Dumnezeu.Atunci jucam la 6/49.In fiecare sambata ii scriam Lui.Scriam tot ce voi face cu banii daca castig.N-am castigat niciodata dar nici n-am mai jucat.Bllue tot ce-am scris acolo avem acum.Sunt o persoana sau femeie implinita material,mariajul meu este perfect,familia mea este superba. Sunt fericita!!!! Totul s-a implinit fara sa joc la 6/49,doar prin munca. Nu-mi trebuiesc vile cu piscina,lupta cu averile,teama ca noaptea-mi bate cineva la usa pentru a ma aresta,nu ma chinuie fiscul.Sunt implinita!!!Acum, ma ma rog la Dumnezeu sa nu-mi dea odihna pana ce nu-i multumesc, sa-mi scoata in cale in fiecare zi un Om care sa aiba nevoie de-o bucata de paine de la mine pentru Slava Lui Dumnezeu.Lepadarea de tine sau pacat nu se face asa ca de-o haina la Nufarul.Avem nevoie de incredere si ajutor.Este simplu.asa cum noi oamenii, comunicam unii cu altii,schimbam pareri si informatii, avem nevoie de ajutor intre noi,...asa si Dumnezeu doreste o relatie cu noi.

Nu-ti ingreuna sufletul si mintea in cuvinte pompoase sau versuri marete,vorbeste-I simplu si curat,....Iisus este cel mai bun psiholog.