cand vorbim despre un gol inseamna ca a fost ceva in locul lui si a plecat (doar asa poate ramane un gol) si eu am un fel de "gol" dar eu il explic altfel ...
cand eram impreuna aveam o gramada de planuri, aveam o gramada de lucruri de facut, traiam pentru ca asteptam sa vina un moment anume (nu stiu cum sa explic faza cu asteptatul... sorry ... de exemplau maine seara e o seara speciala si stiu ca tre sa ma duc la un chef la cel mai bun prieten ... asteptam acea seara de mult), imi imaginam cum voi fi in viitor si ce voi face in viitor
acum dupa ce ne-am despartit nu am planuri, nu am nimic de facut, nu mai am ce sa astept, nu stiu ce o sa se intample cu mine in viitor ... cand ma gandesc acum la ce o sa fac mai departe ... in loc de niste imagini si flash-uri ... vad o "camera" alba si goala foarte puternic luminata
asa as explica eu un "GOL"
catty si eu am aceleasi intrebari ... raspunsuri si ceva sa umplem "camera goala", un viitor, toate astea le vom avea doar daca mergem mai departe ... UN GOL E FACUT CA SA FIE UMPLUT
bye