10 Octombrie, 2025, 12:28:48 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: ce am trait timp de 20 de ani  (Citit de 6145 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

23 Septembrie, 2006, 11:23:24 p.m.
Citit de 6145 ori

andY20

dragi mei viata mea a fost una agitata rau,dar rau de tot.
  mereu mi a placut aventura(nu degeaba sunt sagetator) dar in acelasi timp mereu ma plangeam ca nu mi gasesc locul,ca nu mi gasesc o persoana care sa ma ajute sa ma linistesc,sa fie sincera si sa ma iubeasca cu adevarat.
   nu am prieteni ,cei mai buni prieteni ai mei au fost baietii, deoarece acum 4 ani ""prieteni mei **au vrut sa ma violeze 5 seri la rand,printre acei prieteni era si baiatul pe care l adoram,cel pe care mai tarziu il iert si ii daruiesc virginitatea mea.
   mai tarziu ma despart de el si intalnesc altul imi petrec 2 ani minunati cu el ,dupa care incepe cu scene de gelozie,certuri etc,etc,
   in cele din urma raman gravida,baiatu, dupa ce i am scr un sms in care i ceream sa ma lase o vreme sa ma gandesc la ceea ce vreau,a ""inteles""(sau asa avrut sa inteleaga)ca nu l mai vreau in viata mea.cel putin asa mi a spus,
   in cele din urma ma duc la spital singura,am simtit cea mai mare durere din viata mea si nu ma refer la cea fizica pt ca aceea a fost trecatoare ci la cea care am avut o si inca o am in suflet.
   nu am cuvinte sa va explic ce am simtit cand am vazut prima ecografie si dupa aceea ,sange din sangele meu,particica de suflet din sufletul meu intr un borcan jegos al spitalului.
   in fine ,am jurat ca am sa ma razbun pe el si asa am si facut,l am ranit cat am putut de mult,
  recunosc ca a fost singurul barbat si este inca (desi a trecut mult timp)care ma iubeste sincer,dar a gresit prea mult cand ""a intrat in panica"" si cand ma facut sa plang.
    ura ma facut sa l uit repedesi am cunoscut altul,am tinut si la el,am renuntat la scoala de politie pt el,si baiatul ce face? ma paraseste ,pt ca are o relatie de 6 ani cu una care i plecata in spania.
   disperam noptile singura in casa in care stateam atunci singura,am inceput sa beau,din nou,
   inainte beam pt ca simteam ca mama mea nu ma dorit niciodata(si nu va doresc sa simtiti asta ) si nu i simteam sprijinul sufletesc ci doar materialsi nplus ma simtiam in plus pe lumea asta.
   cu ocazia asta am cunoscut altul care ,sa zicem,era cam certat cu legea,nu l iubeam deloc ,ma simteam asa murdara cand ma culcam cu el dar in acelasi timp imi era frica sa l rezuz .
    imi zicea: mereu am sa fiu unbra ta :D
    nu ma lovit niciodata dar mi as fi dorit sa faca asa in loc sa ma ""domine""psihic,insa intr un fel ii multumesc pt ca ma invatat multe despre viata si ma ajutat sa trec mai usor peste unele probleme,in cele din urma este inchis si mi da permisiunea sa stau cu un baiat,cu primul meu prieten,acela care inpreuna cu prietenii lui au vrut sa ma violeze.
    m am inpacat cu el tot din dorinta de razbunare dar nu am putut ,tineam la el prea mult,asa ca dupa un timp de fericire imi spune ca pleaca in italia.
   am suferit enorm dar mi a trecut si asta.
  si in cele din urma l am intalnit pe puiu,ma face si el sa tin la el dupa care mi spune ca e insurat,frumos nu?
   asa ca de fiecare data ma pune viata la pamant,dar nu am sa ma dau batuta niciodata,pt ca ceea ce v am povestit nu e asa de grav sunt doar cateva intamplari,mi am invatat rolul si stiu ca trebuie sa ma ridic sa fiu mai perversa,mai despeapta si mai puternica.
  desi nu ar trebui sa cred ca dragostea nu exista eu inca mai cred ,dragi mei, si credeti si voi,pt ca fara dragoste nimic nu exista.
   va promit ca data viitoare sa va povestesc mai multe ,daca ati dori sa ma cunoasteti mai bine.binenteles si asa ma mai descarc si eu
     :-*

""Nu uita : langa cel mai inalt punct al FERICIRII se afla cea mai adanca prapastie a DURERII""

24 Septembrie, 2006, 09:11:14 a.m.
Răspuns #1

sunshine

Ai trait multe in 20 de ani dar, scumpa mea, invata sa nu oaferi increderea unei persoane decat dupa ce crezi ca merita. Esti vulnerabila si in dorinta ta de razbunare iti faci mai mult rau tie.
 Asteptam sa ne spui mai multe, incearca sa-ti reiei studiile si niciodata sa nu mai crezi ca bautura este rezolvarea. Band nu te razbuni pe nimeni ci doar pe tine si-ti poti pierde visul de a merge mai departe. Ia-le pe toate ca o experienta, buna, rea, fiecare asa cum a fost, ai invatat din greselile tale si ale celor din jurul tau. Acum depinde numai de tine sa-ti traiesti viata corect si sa te bucuri de tot ce are ea mai frumos. Esti atat de tanara.......timpul e de partea ta. :-*
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

24 Septembrie, 2006, 01:17:35 p.m.
Răspuns #2

Zamolxis

Vizitator
Interesanta povestea ta...
Dura , dar foarte des intalnita....

Nu doresc sa comentez alegerile pe care le-ai facut, si oamenii cu care ai cautat sa te intovarasesti...  nu de alta, dar cineva imi spunea mai demult ca nu e bine sa dau sfaturi cand sunt inafara problemei... si asa si este.

« Ultima Modificare: 24 Septembrie, 2006, 07:31:25 p.m. de Zamolxis »

24 Septembrie, 2006, 03:51:02 p.m.
Răspuns #3

suflet

inteleg ca ti-e greu si e foarte bine ca nu te dai batuta (sa incerci sa gasesti pe cineva"bun")... dar incearca sa cauti altceva diferit de ce cautai pana acum, pentru ca se pare ca tu cauti unde nu trebuie ... si incearca sa te gandesti de mai multe ori inainte sa faci un pas important ... si sa nu ai incredere in ei pana nu iti demontreaza
apropo de bautura ... eu cred ca nu isi are sensul nicaieri (poate un vin rosu intr-o seara romantica :P sau sampania din ziua nuntii :P ) ... bautura nu trebuie folosita in exces ... doar iti strica sanatatea ... poate ca iti alinta durerea(nu stiu ca nu am incercat niciodata) dar te face sa te simti rau ... incearca sa faci altceva, sa dormi, sa te gandesti la ceva frumos, sa vezi un copil zambind ... sa faci ceva ce te inveseleste ... daca ai o prietena buna iesi cu ea la un suc la o plimbare ... la taclale  :P ... ocupati timpul cu ceva!  :-*
asteptam continuarea! ;D  :-*
Nu dispera cand soarta te apasa
Si nici nu plange de al tau destin
Caci dupa chin viata-i mai frumoasa
Cum dupa ploaie ceru-i mai senin

24 Septembrie, 2006, 05:49:51 p.m.
Răspuns #4

denyyy

N-as spune ca-i o poveste interesanta,....mai repede dureroasa.Nu te ridica numai din greseli.Ai vazut ca-n cazul tau si-n mai toate cazurile greselile repetate te afunda si nu te ridica.Personal iti spun nu sa fii perversa,perversitatea nu are rezolvare indiferent de unde cum si cand o aplicam.perversitatea n-are forme frumoase.Incearca sa te ridici profesional, apoi sa te analizezi si sa meditezi la tine.Poate si tu ai gresit in toate relatiile astea.,,Evolueaza'' tu,incercand sa nu te razbuni.Cauta in tine ce n-a fost descoperit pana acum.
   Niciodata viciile(in cazul tau alcoolul) nu-ti rezolva problemele.Ele sunt doar o sursa de infundare.Mie personal imi lasi impresia ca-ti razbuni mama,razbunandu-te pe tine.Daca nu te-ar fi vrut ar fi facut avort.Cu decret sau fara, babe sau cabinete sp[ecializate te-ar fi avortat.
     Sincer imi pare rau c-ai avut atat de multe experiente urate la varsta ta.nu cumva te-ai maturizat inainte de vreme?Sti cet de important si benefic este sa-ti traiesti perioadele de viata.Ele se schimba c-am la 7 ani.Din 7 in 7 ani in organismul nostru din toate punctele de vedere se intampla modificari.Este foarte important sa nu le grabim,altfel suna a,,cultura fortata''(si-ai vazut tu ca nici legumele ingrasate fortat n-au gust ci doar aspect)
    Succes pe mai deprte draga andy20!

24 Septembrie, 2006, 06:09:47 p.m.
Răspuns #5

|ngerMorT

Este greu sa treci peste atatea fara sa ai pe cineva alaturi... si la fel de greu este sa mai reusesti sa oferi increderea ta cuiva dupa toate prin cate ai trecut. Dar trebuie, trebuie sa gasesti pe cineva in bratele caruia sa te adapostesti pe timp de plaie...cineva care sa te ajute sa treci peste amintirile grele... Noi vom fi aici, dar sper sa iti gasesti si o prietena/ un prieten adevarat in care sa poti avea incredere si la care sa poti apela oricand, in orice moment, fie de fericire, fie de tristete. Sper ca viata iti va aduce bucurii de acum inainte. Nu iti pierde in primul rand increderea in tine...e bine ca mai crezi in iubire, e bine ca vrei sa fi mai puternica, dar niciodata sa nu-ti doresti sa fi mai rea/mai perversa/mai razbunatoare...in final tot tie iti va parea rau. Ai grija de tine!  :-*
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

24 Septembrie, 2006, 10:47:56 p.m.
Răspuns #6

Escu

Global Moderator
cineva spunea....vrei sa fii fericita pe moment... "razbuna-te!" ....vrei sa fii fericita pt tot restul vietii "iarta!"...depinde de tine..si numai de tine...
Let's put a smile on that face!

25 Septembrie, 2006, 04:18:37 p.m.
Răspuns #7

andY20

denYYy draga, a vrut sa faca avort dar nu putut din cauza ca sarcina era prea avansata.
     iar perversitatea nu mi o pot controla,mi a intrat atat de mult in sange incat uneori simt ca in mine sunt 2 persoane :una perversa ,rea,razbunatoare si una buna,sensibila,romantica,etc
     dar din pacate ceea perversa e cea care castiga mereu,veti observa asta in povestirile mele.
      cand eram mai mica plangeam in fiecare seara si mi ziceam: eu nu sunt rea,am un suflet bun si repetam asta pana adormeam.
    pe mama am iertat o demult ,acum suntem chit ea mi a dat viata si eu am ajutat o sa ramana in viata intr o situatie mai delicata,
    intr un fel o inteleg, a fost tanara,nu avea experienta si la randul ei a avut o copilarie grea dar asta nu mi vindeca rana din suflet.
    la bautura am renuntat demult,defapt nu pot zice ca am renuntat pt ca nu am fost o alcolica,beam doar cand ma enervam.
   anturajul ""dubios"" am fugit de el .
   acum sunt linistita,departe de tara, de ai mei,de ""prieteni"",imi lipsesc dar nu i mai vreau,insa nici aici nu mi pot gasi locul,imi lipseste ceva in viata mea si nu stiu ce,simt o neliniste in suflet si nu stiu de ce?

""Nu uita : langa cel mai inalt punct al FERICIRII se afla cea mai adanca prapastie a DURERII""

27 Septembrie, 2006, 06:10:18 p.m.
Răspuns #8

andY20

mersi ingerelule .
   acum incerc sa ma indrept ,imi e greu pt ca deja fara sa vreau, mereu fac comentarii rautaciosa,sunt invidioasa,egoista, dar cand sunt indragostita am cel mai bun suflet din lume,radiez de fericire,daruiesc totul din mine,
 asta ma doare cel mai tare ca nu voi invata niciodata sa nu iubesc atat,sa nu daruiesc atat din mine ,sa nu fac atatea eforturi ca totul sa fie  bine intre noi.
   nu stiu sunt asa de confuza mereu.
  cred ca sufar de dubla personalitate   ;D
 acum sunt cea mai hotarata si puternica femeie din lume,as putea rasturna si muntii daca as vrea,iar maine sunt prea slaba sa ma ridic din pat.
    azi il iubesc si mi as da viata daca mi ar cere  maine ma gandesc ca nu e bine ceea ce fac,ca voi fi ranita si l parasesc chiar daca el inseamna totul.
     oare cum sa ma aduc cu picioarela pe pamant, sa fiu hotarata in fiecare zi ,sa stiu ceea ce vreau si sa pun punctul pe I mereu.

28 Septembrie, 2006, 01:34:38 a.m.
Răspuns #9

andY20

sa mi dea cineva doua palme sa ma trezesc la realitate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D

28 Septembrie, 2006, 01:50:34 a.m.
Răspuns #10

Comoara

Andy tu cred ca esti singura de pe aici care ma faci sa te contrazic intr-o zi si sa te pup in alta.
Tu esti o femeie puternica si sti ce vrei. Succes in a pastra hotararile bune!
Sper sa te citesc radiind de fericire intr-o zi!

28 Septembrie, 2006, 03:21:01 p.m.
Răspuns #11

andY20

ei!!!  ce sa i faci asa e firea mea!!!
   nici eu nu ma pot intelege ;D ;D ;D ;D