10 Octombrie, 2025, 05:12:00 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Buna seara, dragii mei!  (Citit de 9516 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

25 Septembrie, 2006, 12:30:55 a.m.
Răspuns #15

Oxanna

Vizitator
:) Buna seara, CONTINUUM, Joey :) Aceasta lume a iubirii e minunata. Ca si efortul membrilor acestei comunitati de a-i mentine spiritul viu :-*

25 Septembrie, 2006, 05:35:57 a.m.
Răspuns #16

Evangeline

Bine ai venit :-* Iti urez sedere cat mai lunga si sper sa te cunosc cat mai curand ;)

Cu drag, kytty17 :-*
Never, never quit!

25 Septembrie, 2006, 07:24:41 a.m.
Răspuns #17

sunshine

Eu iti spun buna dimineata, draga mea, sa ramai si atunci cand iubirea te va gasi , sa ne bucuri cu fericirea ta. :-*
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

25 Septembrie, 2006, 08:26:41 a.m.
Răspuns #18

Oxanna

Vizitator
 :) Buna dimineata, oameni buni! :)
O cafeluta, si... o noua zi, insorita de data asta, poate incepe.
Alaturi de voi, desigur. :)
Spor la tot si toate, va doresc  :-*

25 Septembrie, 2006, 12:24:40 p.m.
Răspuns #19

B3b3

Buna sa ti fie inimioara...cel putin in bucuresti saptamana a inceput cu mult mult soare :P... bafta si tie in tot ce faci ! :-*
Cel care are incredere in el va castiga increderea celorlalti!

25 Septembrie, 2006, 01:49:16 p.m.
Răspuns #20

andY20

bun venit si din partea mea .
""Nu uita : langa cel mai inalt punct al FERICIRII se afla cea mai adanca prapastie a DURERII""

25 Septembrie, 2006, 05:17:29 p.m.
Răspuns #21

valentina

bine ai venit!Sper sa-ti placa aici si sa stai cat mai mult posibil.
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

26 Septembrie, 2006, 11:05:59 a.m.
Răspuns #22

Oxanna

Vizitator
 :) Un gand bun pentru fiecare dintre voi  :-*  :-*  :-*

sunshine, dragostea si caldura sufletului tau nu se risipesc in van, se vor intoarce sub o forma sau alta si te vor invalui protector, nu-ti pierde rabdarea si speranta  :-*

CONTINUUM, ma gandesc la tine, am observat cand lipsesti mai mult, ti-am tinut pumnii sa depasesti momentul acela de disperare si stiu ca incet, incet iti vei reveni si vei gasi pana la urma o fata pe masura asteptarilor tale. pana atunci te vei cali si tu si vei accepta viata cu toate aspectele ei mai placute sau mai putin placute  :-*

:) valyusck, numele tau ma indeamna la joaca, imi vine sa-ti spun valiusyc, valiusca... sa te rasfat  :)

andY20, ma mananca degetele sa-ti scriu, dar nu vreau sa fac pe 'inteleapta'. stiu doar ca esti puternica, te vei descoperi si intelege iar atunci nu-ti va mai fi sufletul gol  :-* :-* :-*

va imbratisez pe toti ceilalti  :)  :-*

26 Septembrie, 2006, 03:09:12 p.m.
Răspuns #23

andY20

mi au luat membrii "vorba din gura"
     asa ca ,iti urez si eu BINE AI VENIT!!!!
""Nu uita : langa cel mai inalt punct al FERICIRII se afla cea mai adanca prapastie a DURERII""

26 Septembrie, 2006, 06:23:03 p.m.
Răspuns #24

Oxanna

Vizitator
 ;D :-* esti o scumpa, Andreiuso... (in cazul saluturilor e mai bine de doua ori decat deloc ;) )

asa ca, te mai pup si eu o data  :-* (nici asta nu strica, oricat de mult ar fi, zic eu :) )