11 Octombrie, 2025, 01:44:19 a.m.
Totul despre Iubire

Sondaj

ai probleme in dragoste? (ma refer la alea mai "mari" greu de rezolvat)

DA (categoric da)
5 (17.9%)
DA (dar sunt mici exceptii)
7 (25%)
INTRE da si nu
3 (10.7%)
NU (dar sunt mici exceptii)
5 (17.9%)
NU (categoric nu)
8 (28.6%)

Numărul total de membrii care au votat: 23

Autor Subiect: este cineva pe site-ul asta fara probleme in dragoste!? cine? (votati)  (Citit de 16779 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

25 Septembrie, 2006, 10:13:29 a.m.
Răspuns #15

Escu

Global Moderator
nu sufar de nebunie....ma bucur de fiecare clipa a ei...noi suntem normali..cei care nu sunt ca noi..sunt nebuni...
Let's put a smile on that face!

25 Septembrie, 2006, 10:20:09 a.m.
Răspuns #16

Iosif

Eu nu am probleme in dragoste! ..pentru ca nu am asa ceva, sunt singur.. :) :(
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

25 Septembrie, 2006, 02:29:03 p.m.
Răspuns #17

Zamolxis

Vizitator
Populatia de "fericiti" o depasteste cu mult pe cea de "nefericiti"...
Fericitii isi vad de ale lor, nefericitii stau singuri si bolesc in singuratatea/deznadejdea lor..

Dar nu-i un capat de tara... lucrurile evolueaza rapid, se schimba usor, etc....

Cei nefericiti trebuie sa invete sa fie STEJARI, sa fie tari, si sa infrunte furtunile...

Iar  cei fericiti, vor trebui sa invete  sa intinda o mana de ajutor celor nefericiti.

25 Septembrie, 2006, 06:56:12 p.m.
Răspuns #18

andY20

""Nu uita : langa cel mai inalt punct al FERICIRII se afla cea mai adanca prapastie a DURERII""

26 Septembrie, 2006, 12:17:35 a.m.
Răspuns #19

suflet

de cateva zile incoace ... tind spre ce-i fericiti  :D (dar nu fara probleme :( ) ... e bine oricum ca exista oameni fericiti chiar daca au probleme  :-*
Nu dispera cand soarta te apasa
Si nici nu plange de al tau destin
Caci dupa chin viata-i mai frumoasa
Cum dupa ploaie ceru-i mai senin

26 Septembrie, 2006, 10:00:40 a.m.
Răspuns #20

Alia

Eu nu am astfel de probleme, deoarece nu sunt indragostita. Asta nu inseamna ca sunt trista. Sunt singura, dar nu nefericita.

26 Septembrie, 2006, 10:09:08 a.m.
Răspuns #21

burn_2_hell

EU! Eu inca m-ai am probleme! Am vazut asta! Eu sunt primul care a dat votul la categoria "DA, CATEGORIC DA!"
Si asta probabil ca toate astea le mai tin inca in mine. Asta e! MIE FRICA SA MAI SCRIU PE ACEST FORUM, pentru ca am fost catalogat deja ca "nebun" , si deci... TRAIESC O SINGURATATE DE NEDESCRIS, DURERE... SI NIMENI NU MA INTELEGE!
(see topic: Iubire exagerata? ... writen by CONTINUUM.)
nu este asa bro'...eu nu t consider nebun..eu te inteleg!!chiar te inteleg..nu conteaza daca sunt singura..dar te inteleg!!o sa te ajut...iti promit o sa treci peste asta..si eu la fel.. :-*
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

27 Septembrie, 2006, 09:06:18 p.m.
Răspuns #22

suflet

pentru mine iar au aparut problemele :( ... astept "refluxul" :-*
Nu dispera cand soarta te apasa
Si nici nu plange de al tau destin
Caci dupa chin viata-i mai frumoasa
Cum dupa ploaie ceru-i mai senin

28 Septembrie, 2006, 12:13:00 a.m.
Răspuns #23

andY20

ce bine ii de noi astia singuri!!! ::) nu suferim din dragoste :-\macar atat ca viata oricum e cruda
""Nu uita : langa cel mai inalt punct al FERICIRII se afla cea mai adanca prapastie a DURERII""

28 Septembrie, 2006, 01:46:00 a.m.
Răspuns #24

Comoara

Blegone, am votat si eu, sa arate numerele "mai bine" ;)
In privinta ta, cu "refluxul", sper sa fie curand.
Iar tuturor care sunt intre nefericiti sau fericiti cu probleme, mult succes si uitati ce dulce e viata dupa ce trec norii!

28 Septembrie, 2006, 11:11:59 p.m.
Răspuns #25

Escu

Global Moderator
curcubeul apare intotdeauna dupa ploaie...important e sa il cautam.

29 Septembrie, 2006, 02:36:17 p.m.
Răspuns #26

digitty

NU! :) de ce as avea probleme in dragoste cand nici macar nu stiu ce inseamna sa iubesti?!

Blegone,eu cred ca distanta este o problema...Ochii care nu se vad,se uita...(imi cer scuze ca sunt off-topic)
everything is ok in the end...if it's not ok, then it's not the end.

29 Septembrie, 2006, 05:04:37 p.m.
Răspuns #27

pokemon

Ochii care nu se vad...se iubesc si mai mult...daca e dragoste adevarata...si distanta nu e o problema reala...adica...sa fie asta singura problema...si eu una as fi fericita  ;)
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

29 Septembrie, 2006, 07:51:34 p.m.
Răspuns #28

Escu

Global Moderator
se poate trece peste distanta...trebuie doar sa vrei...si sa iubesti.unii nu rezista...dar cine rezista...are multe de sarbatorit...dupa :P dupa perioada de asteptare...

29 Septembrie, 2006, 07:59:40 p.m.
Răspuns #29

Semiramis

Global Moderator
eu am votat...acum trebuie să şi postez în legătură cu asta?

JS dragule, n-am mai vorbit de ceva vreme, m-a întristat răspunsul tău. vei avea iubire, însă n-o căuta! o să-ţi vină ea în întâmpinare... :-*
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!