11 Octombrie, 2025, 12:37:00 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: CE S-AR INTAMPLA DACA S-AR CUPLA DOI MEMBRI DE PE SITE?  (Citit de 25802 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

25 Septembrie, 2006, 05:28:45 a.m.
Răspuns #15

Evangeline

Citat
mai exista dragilor ..   .. ia cautati voi bine bine .. 

Sigur ca mai exista :P Ce ziceti de blue si  ;D hai ca de acum e evindent ;)

:-*
Never, never quit!

25 Septembrie, 2006, 07:23:30 a.m.
Răspuns #16

sunshine

DAAAAAA!!!!!!!!Exista, Lady Allia si sufletel, doua suflete care se iubesc enorm si nimic nu i-a putut desparti. Va iubesc , dragii mei :-*, mi-e ingrozitor de dor de voi :'( :'(
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

25 Septembrie, 2006, 09:21:55 a.m.
Răspuns #17

suflet

am citit topicul "descrieti persoana iubita" si am vazut acolo descrieri reciproce (desdemona & furia ingerului) ... am deja o "imagine" cu un cuplu 100% lovetime si pare fffffffffffffffffff fericit (ma bucur :D )  ... dar tot nu sunt satul ... mai vreau, mai sariti :P ... demonstrati-mi ca nu e o coincidenta ... ci ca e un obicei ;D

doua suflete care se iubesc enorm si nimic nu i-a putut desparti.

ma bucur enorm sa vad asta ... vorbesti la trecut ... pentru viitor spun eu: "sper sa nici nu ii desparta nimic!"

:-*
« Ultima Modificare: 25 Septembrie, 2006, 09:46:43 a.m. de blegone »
Nu dispera cand soarta te apasa
Si nici nu plange de al tau destin
Caci dupa chin viata-i mai frumoasa
Cum dupa ploaie ceru-i mai senin

25 Septembrie, 2006, 10:11:40 a.m.
Răspuns #18

Escu

Global Moderator
Let's put a smile on that face!

25 Septembrie, 2006, 11:38:48 a.m.
Răspuns #19

furia ingerului

Vizitator
Pai "CE S-AR INTAMPLA DACA S-AR CUPLA DOI MEMBRII "? Nu s-ar intampla mai nimic pt. restul afara de ei :) Iac-asa, furia ingerului si desdemona au mai bine de 4 luni impreuna si-i mai asteapta destule sute de luni de acum inainte, cu certitudine ;D
Sa gasiti si voi ce am gasit noi :P

25 Septembrie, 2006, 11:42:21 a.m.
Răspuns #20

charlie

You believe but what you see
You receive but what you give

25 Septembrie, 2006, 02:24:10 p.m.
Răspuns #21

Zamolxis

Vizitator
Citat
+1 000 000 000 , euro as vrea sa am! DA, IMI DORESC O PRIETENA IN REGIM DE URGENTA!

In 'regim de urgenta' gasesti si cu 5 lei si 25 de bani !  :D

25 Septembrie, 2006, 03:40:51 p.m.
Răspuns #22

Marcat pentru stergere...

Mesajul matrimonial a fost un pamflet, si inca mai este. Trebuia sa va dati seama ca nu corespunde realitatii. Nu am cum sa fiu eu persoana descrisa, am vrut sa va dau un zambet pe buze si nu stiu daca am reusit!

25 Septembrie, 2006, 04:12:04 p.m.
Răspuns #23

|ngerMorT

Si raspunsurile erau date tot in acelasi spirit glumet Continuum draga  :)
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

25 Septembrie, 2006, 06:50:12 p.m.
Răspuns #24

andY20

pt continuum
   cred ca eu sunt perechea ta ideala:
  -blonda ,20 de ani (pe un picior),desteapta (inca nu am realizat ca Gradina raiului are poarta),ei la asta sunt mai tare:15 casatorii =rezultatul lor e 8 copii.
   -bautoare,fumatoare,somera dar cu cont ""gras in banca"",am fost sofera pe tir sper sa nu te deranjeze!!
  pupici
""Nu uita : langa cel mai inalt punct al FERICIRII se afla cea mai adanca prapastie a DURERII""

25 Septembrie, 2006, 07:36:02 p.m.
Răspuns #25

suflet

incetati pls cu matrimonialele ... mi se face rau cand aud de matrimoniale ... sunt o prostie uriasa ... si la fel de prosti sunt cei care le folosesc (continuum & co. ... voi doar faceati glume pe seama lor ;D  ;)  :P  :-* )
cel mai mult urasc intalnirile aranjate (blind dates :o ) ... nu zic ca nu se poate ajunge la iubire de la asa ceva ... dar sunt urate rau de tot!!!

25 Septembrie, 2006, 08:11:21 p.m.
Răspuns #26

Zamolxis

Vizitator

25 Septembrie, 2006, 08:22:00 p.m.
Răspuns #27

anushca

Vizitator
ce s-ar intampla? am reusi sa hotaram exact pe ce data ne intalnim si unde. nu putem sa lipsim la valsul/tortul miresei ;)

25 Septembrie, 2006, 09:22:43 p.m.
Răspuns #28

serenity82

pai hai sa vedem eu una vreau sa ma marit nu am cu cine se ofera cineva? :)
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

26 Septembrie, 2006, 12:06:12 a.m.
Răspuns #29

suflet

serenity draga ... tu ce cont ai in banca?  ;)  :P ;D ;D ;D ;D :D :D :D