10 Octombrie, 2025, 12:29:27 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: back macar o parte din mine  (Citit de 3905 ori)

0 Membri și 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

25 Septembrie, 2006, 09:11:47 p.m.
Citit de 3905 ori

serenity82

in primul rand vreau sa spun ca am constatat ca in ultimul timp forumul a mai adunat cativa prieteni si vreau sa le urez bun venit tuturor celor noi, ma bucur sa va gasesc pe aici. apoi imi cer scuze pt mica pauza, inca nu mi-a trecut tot si sunt lucruri care inca ma dor dar macar mi-am recuperat speranta si acum pot sa vad iar totul asa cum trebuie adica cu optimism. o parte din mine nu mai e pentru ca afugit departe insa sper sa o recuperez  ;) pana atunci o sa incerc sa revin cu mesajele dar putin cate putin. va pupik  :-*
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

25 Septembrie, 2006, 09:39:49 p.m.
Răspuns #1

anushca

Vizitator
bun revenit tie si sperantei tale! stii, Doamna aceasta (speranta) nu dispare cu adevarat. desi o credem pierduta... reapare odata cu nasterea altui vis. asa ca astept sa visezi daca ai regasit-o si sunt sigura ca incet incet te aduni  :-*

25 Septembrie, 2006, 09:51:56 p.m.
Răspuns #2

Strumfita

Ne bucuram ca esti iar printre noi .. si speram ca iti vei reveni cat de curand .. noi te vom ajuta  ;D
  Multi multi multi pupicei ..  :-* :-*
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

26 Septembrie, 2006, 06:30:41 a.m.
Răspuns #3

Comoara

Eu sunt unul dintre noii-veniti si ma bucur ca te-ai intors!

26 Septembrie, 2006, 03:05:13 p.m.
Răspuns #4

andY20

si eu..............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 ;D ;D ;D ;D
""Nu uita : langa cel mai inalt punct al FERICIRII se afla cea mai adanca prapastie a DURERII""