11 Octombrie, 2025, 09:23:05 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: ATI RANIT PE CINEVA DE SEX OPUS DIN CAUZA NERVILOR?  (Citit de 11252 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

26 Septembrie, 2006, 05:20:36 p.m.
Citit de 11252 ori

suflet

apropo de "stejarii" cu care da continuum ...
va-ti ranit vreodata perechea dupa ce va scos din pepeni (ma refer fizic sau moral) ... cu siguranta va parut fff rau
si nu neaparat perechea, pe cineva de sex opus?

eu am fost ranit doar spunandu-mi ca i-a parut rau ca m-a cunoscut (toate astea din cauza nervilor!!! ... si posesivitatea mea desigur :'( )

ps: va rog sa mentionati (intentionat sau din gresala "de surub") ;D

Nu dispera cand soarta te apasa
Si nici nu plange de al tau destin
Caci dupa chin viata-i mai frumoasa
Cum dupa ploaie ceru-i mai senin

26 Septembrie, 2006, 05:22:03 p.m.
Răspuns #1

pokemon

Probabil am ranit...dar nu intentionat... :)
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

26 Septembrie, 2006, 05:29:18 p.m.
Răspuns #2

suflet

oricine raneste neintentionat ... dar pe mine nu ma intrece nimeni la categoria asta :o  :'( ... dupa care sufar si eu :'(

26 Septembrie, 2006, 10:57:30 p.m.
Răspuns #3

Escu

Global Moderator
oricine raneste neintentionat ... dar pe mine nu ma intrece nimeni la categoria asta :o  :'( ... dupa care sufar si eu :'(

si cu cine concurezi la categoria asta?
Let's put a smile on that face!

27 Septembrie, 2006, 01:40:05 a.m.
Răspuns #4

suflet

nu stiu cine raneste mai mult ca mine la categoria fara voie ... :'(

27 Septembrie, 2006, 09:53:22 p.m.
Răspuns #5

andY20

da ,cand sunt nervoasa sunt ca o cobra scuipatoare,inprosc peste tot venin,ma razbun si injosesc pe toata lumea.
  nu as dori nimanui sa fie in prejma mea cand sunt nervoasa,asta e firea mea ,ce sa fac.

""Nu uita : langa cel mai inalt punct al FERICIRII se afla cea mai adanca prapastie a DURERII""

27 Septembrie, 2006, 10:03:27 p.m.
Răspuns #6

suflet

daca o sa ajung sa te intalnesc ... voi avea cu o ciocolata mare in buzunar ;D ... sper ca iti plac dulciurile  ;D
 :-* :-*

28 Septembrie, 2006, 12:16:28 a.m.
Răspuns #7

andY20

ce dragut estiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   :-\
           luati lectii baieti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D
           ce mai e pe la zalau,am fost acolo,e super

:-* :-* :-* :-* :-*
""Nu uita : langa cel mai inalt punct al FERICIRII se afla cea mai adanca prapastie a DURERII""

28 Septembrie, 2006, 10:42:07 a.m.
Răspuns #8

catty

nu stiu cine raneste mai mult ca mine la categoria fara voie ... :'(

am intalnit si eu o persoana care la fel zicea si oricat m-am chinuit nu am reusit sa il inteleg...
poti sa imi explici si mie de ce se intampla chestia asta...nu stiu... nu zic ca eu nu gresesc fara sa imi dau seama dar cand chestia asta se intampla frecvent nu incepi sa te intrebi cat e cu adevarat neintentionat?...deci..nu stiu daca situatiile se aseamana si nu vreau sa fac cu chestia asta vre-o gresala neintentionata dar m-a macinat foarte mult timp gandul asta...

28 Septembrie, 2006, 11:06:33 a.m.
Răspuns #9

Alia

28 Septembrie, 2006, 06:59:59 p.m.
Răspuns #10

suflet

catty ... nici eu nu stiu exact cum reusesc,dar parca ma straduiesc (probabil ca ma gandesc numai la mine)... sau probabil persoana pe care o ranesc este foarte,foarte sesnsibila ... nu stiu!!!  ??? (ea e o persoana foarte dificila si nu pot sa o inteleg ...)

PS: andy daca vrei sa afli mai multe despre zalaul meu ... o sa deschid un topic pentru tine  ;D

:-* :-*

28 Septembrie, 2006, 09:31:19 p.m.
Răspuns #11

catty

stii..exact asta auzeam si eu...esti dificila..nu imi dau seama....am si eu o singura intrebare...daca iti pasa de cineva de ce te gandesti dupa ce faci un lucru la reactiile ce le va produce?

nu vreau sa crezi ca ma iau de tine sau te judec....in nici un caz nu asta e intentia....doar ca incerc sa inteleg...

29 Septembrie, 2006, 05:47:04 a.m.
Răspuns #12

Evangeline

O da si imi pare nespus de rau :'( Ma gandesc la asta aproape in fiecare zi si mi se rupe inima cand ma gandesc cat de rea am fost si poate de multe ori intentionat. Desi imi este rusine va impartasesc secretul meu, l-am ranit pe iubitul meu de multe ori. Nu stiu parca eram un copil cateodata si un copil egoist am fost rea cu el. Ce-i drept si din cauza ca imi era frica sa nu urmareasca ceva anume si l-am ranit ca sa vad daca ma paraseste sau intr-adevar ma iubeste :( Acum imi pare rau, tare rau pentru ca am fost prea cruda si el nu merita :'( Stiu ca nu am folosit o metoda prea buna, dar in mintea mea nu stiu ce era atunci, poate doar gargauni ;D Sper sa-mi iau revansa si sa ma trezesc odata la realitate ;D

:-*
Never, never quit!

07 Decembrie, 2006, 09:52:02 p.m.
Răspuns #13

Luke

da o data ! era in cls a 7 a ! pe o colega ! un pumn in ochi . . ..  .. pt k ma injura'se urat de tot si eu nu am obiceiul asta (de a injura) am zis sa taca si nu o vrut  >:( si o ramas cu niste machiaj care i se potrivea vreo saptamana !

REGRET ! dar ata e . . . 
Nu te agita atat , lucrurile cele mai bune se petrec atunci cand le astepti cel mai putin!

07 Decembrie, 2006, 10:00:06 p.m.
Răspuns #14

burn_2_hell

bravo' zzUzzU...=))) si eu mi-am luat un pumn in fata...in ziua de craciun...=))) mi-a curs sange..am zis ca am ramas fara dinti..=)))...
      da am ranit...intentionat sau neintentionat....intetionat i-am ranit pe cei care mi-au facut rau..si neintentionat....pe cel pe care il iubesc  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'( ...acum ma controlez...in situatii limita...nu mai fac urat..inainte..pfuu'...daca erai in preajma mea... :-\..
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside