desdemona eu de multe ori am ajuns in situatia limita...in situatia in care mai aveam putin si riscam sa imi stalceasca fata din cauza ca am avut tupeul de a raspunde frumos si de a spune adevarul
cat despre subiectul topicului...recunosc ca am ranit persoana de sex opus: al doilea prieten al meu, doar pentru ca devenise prea nesimtit de la un timp si am hotarat sa pun capat relatiei insa tipu nu se lasa, asa ca i-am zis verde-n fata ce gandesc...nu a primit prea bine.
nu o luati ca pe o lauda, insa am ranit si fizic o persoana de acelasi sex, insa a meritat. in primul rand ea a venit la mine in clasa si m-a injurat si m-a facut de toata "frumusetea" de fata cu colegii mei si apoi a mai si avut nesimtirea sa-mi dea 2 palme desi eu eram foarte calma si nu i-am adresat injurii...insa dupa alea 2 palme m-a scos din pepeni si am impins-o moment in care s-a infipt in paru meu

...orice pana la par!!!!! va puteti imagina ca mi-am bagat mainile in paru ei am zguduit-o bine si am impins-o din nou incercand sa o alung, nu vroiam sa ma bat cu ea pentru ca nu tin la violenta. a reusit sa o sperie figura, nu se astepta sa ripostez se astepta sa o las sa ma bata (era sigura p ea ca ma mai batuse o data in urma cu 2 ani si atunci nu i-am zis/facut nimic, insa atunci nu am mai putut suporta). nu regret ca am paruit-o, credeti-ma tipa merita o lectie
sa ma mai gandesc...am ranit si involuntar...si regret ca am facut-o, insa eram mai mica si mai fara creier...in orice caz, persoana pe care am ranit-o m-a iertat! sunt mandra ca cel putin m-a iertat...