10 Octombrie, 2025, 07:46:46 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Ma puteti ajuta, va rog?  (Citit de 2924 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

26 Septembrie, 2006, 09:07:29 p.m.
Citit de 2924 ori

sunshine

Are cineva un referat despre muntii vulcanici sau cutremure?Ceva nu ff complicat?Copilu' si-a adus aminte ca-i trebuie maine la scoala ( SI E ORA 9!!!!!!!!!!!!!! :o)

multumesc din suflet
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

26 Septembrie, 2006, 10:02:45 p.m.
Răspuns #1

Strumfita

Incearca sa cauti pe google .. sunt foarte multe referate.Si eu tot de acolo mi le iau  ;D
  :-* :-*
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

26 Septembrie, 2006, 10:04:35 p.m.
Răspuns #2

sunshine

am cautat dar e mult de selectat , pana la urma e singura solutie.........nu preapot sa stau noaptea , sunt batrana............. :'(
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

26 Septembrie, 2006, 10:10:59 p.m.
Răspuns #3

Strumfita

ei .. ce vorbesti tu acolo? cine ii batrana? sa nu mai aud asa ceva .. esti mai tanara ca mine  :D

.. in legatura cu referatul .. de ce nu iei un referat de pe google si selectezi tu doar ce e important ..

pupicei multi si succes la scoala baiatului  ;D

:-* :-*
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

26 Septembrie, 2006, 10:56:21 p.m.
Răspuns #4

Escu

Global Moderator
am cautat dar e mult de selectat , pana la urma e singura solutie.........nu preapot sa stau noaptea , sunt batrana............. :'(

eu ti-am mai spus...muntii sunt batrani...tu esti doar putin in varsta...
Let's put a smile on that face!