Eu n-am avut o experienta sexuala inaintea casatoriei si asta nu m-a facut sa nu-mi placa.Educatia sexuala ne invata cum sa ne protejam,cum sa primim prima relatie de amor,cum sa facem sa decurga bine dar doar din cuvinte.Nu are legatura simtul sau mai bine zis orgasmul vaginal(destul de rar intalnit la femei) cu educatia primita in familie sau in societate.
Pentru un orgasm implinit este nevoie de comunicare intre cei doi parteneri.Important este sa ne spunem unul altuia ce ne place sau nu,cum imi place,ce ar trebuii sa mai facem. pentru ca exista o vorba inteleapta in psihologia sexuala cum ca,...,,Los principes no existen y otro cosas que tu madre nunca te dijo''. Nu are legatura cu educatia sub nici un aspect.Uneori daca partenerii discuta chiar si diferentele fizice dintre organele sexuale,...exemplu un penis mai mare si-un vagin mai mic sau invers,... pot fi echilibrate prin pozitii,lubrifiante sau diferite alte trucuri.
Pentru ca toate femeile sa simta este nevoie doar de comunicare.Cultura sexuala este foarte vasta,istorica pot spune.Deci, alternative exista.Zeci de oameni au scris despre ce-au trait fara a le fi rusine ca ,,vorbesc din casa'',tocmai ca informatia placerii sa circule. Din nou revin si ma leg de comunicare.Totul este numai comunicare. A-ti impartasi experienta sexuala sotului,iubitului sau celei mai bune prietene nu-i o rusine,este o modalitate de-a transmite mai departe fericirea ta,implinirea sexuala. Cel care primeste informatia o va pune si el in practica, adaugand de ce nu??, ceva din fanteziile lui/ei. Asa se scriu istoriile,asa se scrie viata sau de ce nu, trairile placute sau nu de amor.