lasă lucrurile să se petreacă în legea lor.
nu te mai gândi înainte pentru că aşteptările îţi pot fi prea mari sau poţi influenţa persoanele cu care te întâlneşti (de exemplu iubitul tău) să acţioneze conform scenariului tău. în ambele cazuri dezamăgirea nu va întârzia.
de obicei lucrurile sunt mai simple decât par (uneori pot fi mai complicate, dar nu este cazul tău). iubitul poate are treabă sau poate nu este genul foarte lipicios ca să te sune permanent. mai bine când ai un dubiu, sună-l tu şi aşa îţi înlături îndoielile: ori se va bucura, ceea ce este normal, ori se va enerva simţindu-se deranjat, lucru care spune multe despre el. ideea e să nu dai în partea cealaltă şi să-l sufoci... 
cel mai bine este ca să eviţi "scenariile" de care vorbeai, este să nu laşi echivocul să apară. încearcă să ai permanent situaţia sub control, atât cât să nu pici în cealaltă extremă.
şi acum, de final, hai să-ţi zic un banc, care este mulat pe situaţia ta:era duminică seara şi iepuraşului i s-a făcut dor de clătite. se gândeşte el cine poate avea tigaie de clătite şi îşi aduce aminte că ursul. o ia el prin pădure către locuinţa ursului şi începe să se gândească:
"bă, e duminică seara. ursul sigur se uită la TV. o sa-l deranjez sunând la uşă să-i cer tigaia, o să se enerveze, o să se ia de mine, o să mă înjure, o să ma scuipe, o să urle că l-am sculat din pat, eu o să ma simt prost, o să-mi pară rau că m-am dus la el cu poftele mele proaste..."
tot mergând aşa şi gândindu-se, ajunge la uşa ursului. amărât, bate la uşă. îi deschide ursul zâmbind şi îl întreabă:
"hei, iepuraşule ce faci? cu ce te pot ajuta?"
la care iepuraşul:
"auzi, să te mai duci naibii cu tigaia ta cu tot!!!"
în speranţa că ai zâmbit şi că poanta mea ăţi va da de gândit...îţi doresc baftă!!!