05 Noiembrie, 2025, 10:19:06 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: ExIgEnTaa ma semnez:)  (Citit de 7482 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

30 Septembrie, 2006, 12:02:08 a.m.
Citit de 7482 ori

ExIgEnTaa

hmm..sa ma prezint si eu?pai..sunt un copil..sau mai bine zis o adolescenta,nu am probleme majore exceptandu'le pe cele care tin de familie,dar pana la urma ce familii nu au probleme in ziua de azi?:)am o surioara de vreo 9 anisori pe care o iubesc enorm si..de care in toata viata mea..nu am fost despartite mai mult de 10 zile...insa acum situatia e pe cale sa se schimbe pt ca ai mei divorteaza iar eu raman cu tata si ea cu mama...in italia:)..asta inseamna ca vom fi despartite mai multe luni pe an..ceea ce e de-a dreptul dureros..ma uit la ea acum..cum doarme..e o bruneta finutza,slabutza,cu trup si miscari de balerina,cu ochii negrii profunzi si genele lungi ca ramurile salciilor...e un copil bun..sper sa ramana asa...cam asta e de zis despre mine:)..restul...o sa aveti timp sa ma observati pt ca nu cred ca o sa plec curand dintre voi:P
You think love is to pray..but..i'm sorry...I Don't pray that way...

30 Septembrie, 2006, 12:05:12 a.m.
Răspuns #1

serenity82

eu sunt langa tine si eu am o surioara mai mica brunetica si te inteleg. din fericire ea e langa mine. oricum aici gasesti si frati si prieteni. stiu ca nu o putem inlocui dar te putem ajuta sa treci peste perioada de singuratate mai repede si intr-un mod mai dragut, o sa fie mai greu la inceput dar incearca sa te gandesti ca e plecata in vacanta si ca se intoarce curand. eu asa am facut cand a plecat prietena mea ca mai buna care imi e ca o sora, in japonia. primul an a fost greu dar acum m-am obisnuit
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

30 Septembrie, 2006, 12:08:03 a.m.
Răspuns #2

Paul

Eu nu am frati sau surori, dar situatia prin care trece familia ta e destul de trista. Sper ca o sa te simti bine alaturi de noi, si poate iti vom putea alina cumva tristetea. Bine ai venit.
Iubesc, deci exist.

30 Septembrie, 2006, 12:11:56 a.m.
Răspuns #3

B3b3

Bine ai venit  :-*
Cel care are incredere in el va castiga increderea celorlalti!

30 Septembrie, 2006, 12:23:36 a.m.
Răspuns #4

|ngerMorT

Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

30 Septembrie, 2006, 02:13:49 a.m.
Răspuns #5

Marcat pentru stergere...

Sal'tare Exigentaa !
Si sper sa nu fii exigenta cu noi!
In rest, simte-te ca acasa!
Bun Venit la noi!
Si sa mai treci pe la noi...

30 Septembrie, 2006, 10:52:41 a.m.
Răspuns #6

catty

Bine ai venit!!!

30 Septembrie, 2006, 11:07:21 a.m.
Răspuns #7

pokemon

Bine ai venit draguta! :-* :-* :-*
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

30 Septembrie, 2006, 02:15:17 p.m.
Răspuns #8

ExIgEnTaa

ms tuturor pt mesajele de bun-venit lasate..:)e placut sa vezi ca undeva cuiva ii pasa de tine..macar aparent:)
You think love is to pray..but..i'm sorry...I Don't pray that way...

30 Septembrie, 2006, 02:34:22 p.m.
Răspuns #9

pokemon

Nu doar aparent...chiar ne am ajutat unii pe altii in situatiile grele...suntem prieteni... :)
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

30 Septembrie, 2006, 05:48:40 p.m.
Răspuns #10

Oxanna

Vizitator
 :) Buna si la... cat mai multi prieteni reali sau virtuali dar virtuosi! Nu ma indoiesc ca exigenta te va ajuta sa-i selectezi cum se cuvine.

01 Octombrie, 2006, 12:56:31 p.m.
Răspuns #11

ONLY DESIRE

Bine ai venit si bine ca ne-ai gasit! esti o persoana curajoasa din cate observ!daca ar trebui sa stau departe de fratele meu as fi distrusa...chiar daca nu as avea de ales! ;)
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

01 Octombrie, 2006, 01:02:46 p.m.
Răspuns #12

Escu

Global Moderator
casa noastra....e si casa ta :) sper sa te simti bine cu noi.
Let's put a smile on that face!

01 Octombrie, 2006, 07:55:54 p.m.
Răspuns #13

Comoara

Draga mea, probabil ca nimeni nu te va intelege in totalitate, dar vom incerca.
Esti intr-o situatie foarte dificila si iti dores din inima sa gasesti ceva bun sa te ajute sa treci peste urmatoarele cateva luni.
Poate pe la noi, poate cate putin de la fiecare...pupici!

01 Octombrie, 2006, 09:00:51 p.m.
Răspuns #14

valentina

Imi pare rau de ceea ce se intampla in familia ta,insa alaturi de noi nu te vei mai simti asa de singura si trista.Sti, totul e sa speri ca intr-o zi totul se va rezolva.
         Bine ai venit.
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume